Overlæge i gynækologi på Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Vi søger to nye kolleger til det gynækologiske område til vores lille og hyggelige afdeling tæt ved vand og skov.

Vi er en mindre afdeling, som er inde i en rivende proces med generationsskifte og på et hospital, hvor der arbejdes på mange fronter og tænkes i nye måder at strukturere arbejde og arbejdsliv på. Vi har OP-kapacitet og plads til at få hænderne i indgreb - også i vores veludviklede behandlerambulatorie.

Vi har et gynækologisk ambulatorie med en række garvede sygeplejersker, og også med flere nyansættelser, som har stået i kø til at arbejde her hos os, fordi vi er en attraktiv arbejdsplads

Sygehuset åbnede sidste år et nyt læringslaboratorium, som skal understøtte fastholdelse af kompetencer for personale ansat på Nykøbing F Sygehus.

Vi er en lille afdeling med god plads til udvikling, på et lille hospital i rivende fart med fornyelse på både faglighed og fysiske rammer.

I 2019 blev det gynækologiske/obstetriske fagområde fusioneret med det pædiatriske. Her udvikler vi vedvarende nye samarbejdsformer på tværs af specialerne. Grundet hospitalets lille størrelse er der tætte forbindelser på tværs af afdelingerne og til sygehusledelsen. Kort sagt – her bliver man hørt!

Vi tilbyder

  • Et selvstændigt arbejde, hvor du tilknyttes det gynækologiske team

  • At du får ansvar for udredning og behandling af egne patienter.

  • En fleksibel arbejdstilrettelæggelse

  • At understøtte forskningsinitiativer, fx med fridage til forskning


Vi ønsker

  • En speciallæge med dansk autorisation inden for gynækologi/obstetrik, som kan varetage almengynækologiske dagfunktioner

  • At du engagerer dig i afdelingens udvikling og vil være med til at udvikle nye og optimere eksisterende patientforløb

  • At du indgår i en 7-9-skiftet vagt på tjenestestedet med ansvar for både gynækologi og obstetrik. Der er som udgangspunkt ikke en forvagt, men vi arbejder på at etablere et forvagtslag

  • At du interesserer dig for forskning og gerne bidrager dertil

Gynækologi

Afdelingen har en ledende overlæge i gynækologi. Hver læge har faste ambulatorie- og operationsdage og følger sine egne patienter under ambulant udredning, ved operation og ved postoperativ kontrol. Vi har et dagkirurgisk gynækologisk afsnit med 6 senge, og to gynækologiske døgnsenge til akutte patienter og overnattende operationspatienter.

Afdelingen har regionsfunktion i urogynækologi. Vi har eget urodynamisk laboratorium og modtager årligt 600 inkontinenspatienter, der gennemgår et fastlagt, evidensbaseret undersøgelsesprogram, hvor der efter 1 time er en diagnose og behandlingsplan; ved behov for operation får patienten en operationstid, inden hun forlader ambulatoriet. Det urogynækologiske team består udover de urogynækologiske speciallæger af ICS certificerede kontinenssygeplejersker.

Da området kun har få praktiserende gynækologiske speciallæger, har vi et behandlingsambulatorium til håndtering af problemstillinger, der kunne være håndteret i primær sektor, hvor der er mulighed for blandt andet minihysteroskopi.

Obstetrik

Afdelingen har knap 1000 fødsler årligt. Risikograviditeter (som flerfoldsgravitet) følges under graviditeten i Nykøbing og føder på Slagelse Sygehus. Som følge af regionens ønske om at skabe mere lighed i sundhed, tilbydes gravide de rutinemæssige scanninger på Nykøbing Falster Sygehus ved sonografer fra Gynækologisk-Obstetrisk afdeling på Slagelse. Vores obstetriske speciallæger udfører selv de øvrige scanninger, som ikke kræver føtal-medicinsk ekspertise. Vi har et samlet føde-barselsafsnit med fire fødestuer, hvoraf to er sansefødestuer samt syv familierum. Afdelingen har særlig fokus på at nedbringe andelen af sectio blandt førstegangsfødende.

Uddannelse

Afdelingen har en uddannelsesansvarlig overlæge, der varetager alle uddannelsesforløb og fokuserede ophold. Der er tilknyttet hoveduddannelsesforløb til Almen medicin og afdelingen har et godt ry for at yde tæt supervision af de yngre læger. Vi har en halv introstilling og dertil 1-3 uklassificerede reservelæger, som fra efteråret skal gå i forvagt aften og nat.

Samtale og ansættelse

Samtale holdes løbende efter aftale. Man er velkommen til at kontakte cheflæge Cæcilie Trier Sønderskov. Stillingen er ledig til besættelse snarest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Midt-og Vestsjælland
  • Torsdag den 27. juli 2023

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Vi søger speciallæger til at styrke karkirurgien i [xxxxx] Det er vores vision at tilbyde patientnær karkirurgisk behandling og vi arbejder for at kunne tilbyde hele paletten af kar..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Overlæge/afdelingslæge til Palliativ Enhed, med primær funktion ved Palliativt Team Holbæk med ansættelse pr. 1/9 eller snarest derefter. Palliativ Enhed Sjællands Universitetshospital søger 1 .
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som læger
13. maj 2024 70
12. maj 2024 74
11. maj 2024 74
10. maj 2024 71
9. maj 2024 71
8. maj 2024 65
7. maj 2024 62
6. maj 2024 59
5. maj 2024 57
4. maj 2024 56
3. maj 2024 45
2. maj 2024 41
1. maj 2024 46
30. april 2024 44
29. april 2024 33
28. april 2024 35
27. april 2024 35
26. april 2024 35
25. april 2024 36
24. april 2024 36
23. april 2024 31
22. april 2024 32
21. april 2024 33
20. april 2024 35
19. april 2024 34
18. april 2024 33
17. april 2024 31
16. april 2024 30
15. april 2024 29
14. april 2024 29
13. april 2024 29