Cheflæge i børne- og ungeafdelingen, Næstved og Slagelse sygehuse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Vi søger ny cheflæge til vores yderst dedikerede Børne- og Ungeafdeling

Kom og bliv en del af et stærkt og udviklende ledelsesfællesskab og en dygtig medarbejdergruppe, som arbejder for at skabe fleksible og smidige patientforløb for børn og unge. Vi har som sygehus en stærk vision om at nytænke på børne- og ungeområdet, og du vil derfor blive mødt af en nærværende sygehusledelse, som har høje ambitioner på dit område.

Til Børne- og Ungeafdelingen søger vi en cheflæge, der i samarbejde med chefsygeplejersken vil stå i spidsen for udviklingen og driften af afdelingen, samt varetage det ledelsesmæssige og faglige ansvar for afdelingens medarbejdere. I sætter sammen rammerne og retningen for afdelingen med faglig og personlig udvikling i medarbejdergrupperne, samt har et kontinuerligt fokus på det gode arbejdsmiljø, god ledelse, og prioritering af afdelingens uddannelses- og forskningsaktiviteter.

En del af stærk ledergruppe på tværs af sygehusene

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er det vores mission at efterleve vores strategi "Sammen er vi bedst". Du kan derfor forvente, at du i dagligdagen samarbejder tæt med både lederkolleger og medarbejdere i afdelingen om at sætte mål og skabe de bedste forløb for patienterne. Udover det tætte samarbejde i afdelingen bliver du en del af en fagligt bred og imødekommende ledergruppe på tværs af sygehusene. Ledergruppen består af alle afdelingsledelser og sygehusledelsen som blandt andet mødes ugentligt. Her er vi sammen om den gode ledelse, og til vores Børne- og Ungeafdeling søger vi en energisk, netværksskabende og handlekraftig cheflæge, som ønsker at være en del af fællesskabet.

Om Børne- og Ungeafdelingen
Børne- og Ungeafdelingen har en vision om at skabe de bedste patientforløb, som tager hensyn til den enkelte patient og familie. Vi har stort fokus på, at vores arbejdsgange er så fleksible, at patientens behov altid tilgodeses. Vi arbejder med øget digitalisering og telemedicinsk tidligt hjemmeophold. Vi er ligeledes i gang med at planlægge reorganiseringen af børneakutmodtagelsen på Slagelse sygehus.
Du bliver en del af en dedikeret afdeling og ledelsesteam, hvor vi aktuelt er en chefsygeplejerske, 3 ledende overlæger, 3 ledende oversygeplejersker og en ledende sekretær.

Vi har et sengeafsnit med plads til 18 børn samt et neonatalafsnit med 9 intensive senge til syge nyfødte og for tidligt fødte børn fra graviditetsuge 28+0. Derudover har vi en børneakutmodtagelse med cirka 5000 kontakter om året samt et stort velfungerende ambulatorium med cirka 12.000 kontakter om året. Vi har struktureret fagområdeopdelt supervision af yngre læger i ambulatoriet, som skaber et solidt fundament for gode patientforløb, god uddannelse og et godt arbejdsmiljø.

Spørger man en medarbejder, hvad der kendetegner vores afdeling er svaret klart: "Høj faglig kvalitet og et stærkt fællesskab, hvor vi kan lide hinanden og hjælper hinanden på kryds og tværs". Har du en god idé, er der heller ikke langt fra tanke til handling hos os.

Blandt personalet er der en åben og imødekommende kultur samt en stor vilje til altid at give lidt ekstra. Vi har en høj social kapital og vægter det gode arbejdsmiljø højt. Tværfagligheden i afdelingen er stærk og vores faciliteter er topmoderne samt yderst familievenlige.

Vores ønsker til dig
Du er speciallæge i pædiatri og har lyst til og gerne erfaring med at arbejde med ledelse. Din faglige identitet er stærk og du er fagligt engageret og velfunderet. Du har en god forståelse og tæft for arbejdet i en politisk styret organisation. Det er naturligt for dig at samarbejde bredt på tværs af funktioner, forløb, faggrupper og afdelinger i et travlt miljø under de generelle udfordringer, som sundhedsvæsenet mødes med i disse år.
I din ledelse har du stort fokus på at skabe en sammenhængskraft i afdelingen, til gavn for både personale og patienter. Din ledelsesstil er tydelig og tillidsbaseret, og du prioriterer at skabe et positivt arbejdsmiljø. Din tilgang til opgaveløsning er strategisk, helhedsorienteret og reflekterende, hvilket gerne skulle føre til løbende forbedringer i afdelingen.

Dit humør skaber en positiv stemning og du evner at skabe ro og overblik i travle perioder.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en unik chance for at sætte dit aftryk på den lægefaglige udvikling i en forandringsparat og udviklende afdeling. Talentet og interessen for ledelse prioriteres højt og værdsættes. Fra Sygehusledelsen og i afdelingsledelsesgruppen på sygehuset er der et stort fokus på samarbejde og på ledelse, og du vil møde stor støtte og opbakning til din lederrolle. Vi har desuden et stort fokus på udvikling af forskningen, og derfor vil du også arbejde tæt sammen med vores Forskningsenhed.

Ledelse på NSR sygehuse
Ledelsesgrundlaget for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse bygger på et tværfagligt samarbejde. Vi ser sygehuset som en helhed, og på tværs af specialerne arbejder vi hele tiden på at optimere patientforløbene.
Vi har altid patienten i centrum, og det gør vi i fællesskab på tværs af faggrupper, specialer, afdelinger og sektorer. Vi arbejder konstant på tværs af afdelinger for at sikre patienten den bedste behandling med korte og effektive patientforløb.

Kom og besøg os
Vi vil rigtig gerne vise vores moderne afdeling frem, fortælle om vores værdier og kultur, og svare på de spørgsmål du måtte have. Tøv derfor ikke med at kontakte os.

Se i øvrigt denne inspirationsvideo om dagligdagen på afdelingen:

Kontaktoplysninger
Vicedirektør Anne Grethe Larsen på mail [email protected], tlf. 3055 7519.
Chefsygeplejerske Jannie Lundoff Nissen på mail [email protected], tlf. 9356 7430.

Ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat til den 01.11.2023 eller snarest muligt. Ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er fredag den 25. august 2023.

Sammen med din motiverede ansøgning bedes dit CV bilagt dokumentation af formelle og faglige kompetencer.

Ansættelsessamtaler
Rekrutteringsprocessen vil bestå af to samtaler samt en test med dialog om din arbejdspersonlighedsprofil. Første samtale afholdes i uge 35, 2023 og anden samtale i uge 36, 2023.
Går du videre til anden samtale, bliver der gennemført en test om din arbejdspersonlighedsprofil. Der vil endvidere blive indhentet referencer efter nærmere aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Næstved
  • Fredag den 25. august 2023

Lignende jobs

  • Læge (studiejob) i Næstved

    Er du sygeplejestuderende og mangler et studierelevant arbejde? Har du lyst til at udvikle din sygeplejeerfaring og arbejde på fleksible tidspunkter? – så læs videre her. [xxxxx]s..
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Serviceafsnittet på Næstved Sygehus søger sommerferieafløsere, til at varetage serviceopgaver som fuldtids ferieafløser i perioden juni-august. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året .
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Vi søger en aut. veterinærsygeplejerske til Evidensia Næstved Dyrehospital til en fast stilling 30-37 timer om ugen uden vagtforpligtigelse.Hvis du er nyuddannet, så planlægger vi et passende opl..
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Læge søges til organisation/virksomhed i 4700 Næstved
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2