Plast- og Brystkirurgisk ambulatorie søger sygeplejerske. Er kombinationen af tæt tværfagligt samarbejde og selvstænd...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Har du lyst til at være en del af en afdeling, med fokus på det gode patientforløb i et godt arbejdsmiljø, der er kåret af Dagens medicin som et af de bedste i landet med henblik på melanombehandling, så læs med her?

Da vores gode kollega har valgt at prøve nye udfordringer på grund af for lang transporttid, søger vi en motiveret og dygtig sygeplejerske til en fast stilling, med start d. 1.oktober 2023 eller efter aftale.

Ambulatoriet består af et plastikkirurgisk ambulatorie og et brystkirurgisk ambulatorie. Du vil blive ansat overordnet i både de plastik- og brystkirurgiske områder, men det første år af din ansættelse, vil du være tilknyttet det plastikkirurgiske speciale. Herefter planlægger vi sammen med dig dit videre forløb.

Ambulatoriet har ca. 24.600 besøg årligt. Vores ambulatorie består samlet af 11 ambulante stuer, hvoraf to stuer anvendes til mindre plastikkirurgiske operationer i lokalbedøvelse. Derudover har vi selvstændige sygeplejeambulatorier, hvor vi bl.a. varetager, påfyldning af brystproteser, sårbehandling, kontrol af hudtransplantater, seromtømninger, akupunktur, rehabiliteringssamtaler, telefonkontakter, samt opfølgningssamtaler med patienter efter operation for brystkræft og forstadier til brystkræft.

Din hverdag kommer til at bestå af mange forskellige funktioner i et tæt tværfagligt samarbejde med afdelingens læger og sekretærer.

Vi bor i ét af hospitalets nyeste bygninger, 5 min. fra Roskilde station. Vores sengeafsnit P93 har 10 sengepladser og er beliggende på 3. sal over ambulatoriet. Vi er praktiksted for sygeplejestuderende, medicinstuderende, social- og sundhedsassistenter og lægesekretærer.

Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk afdeling på Sjællands Universitetshospital er den eneste i Region Sjælland. Vi er et ungt universitets hospital, som er i spirende udvikling, og hverdag øver vi os i at vidensdele, lære af hinanden og inddrage evidens baseret forskning til gavn for vores patienter.

Vi har regionsfunktion for patienter i kræftpakker for brystkræft og modermærkekræft og har derfor et stort ansvar og et stort fokus på behandlingskvalitet og patientens oplevelser. Vi dækker et meget bredt spektrum af plastikkirurgiske regions- og højt specialiserede funktioner, der bl.a. indebærer alle former af brystrekonstruktioner, kirurgi efter massivt vægttab, komplekse ansigtsrekonstruktioner og mikrokirurgiske rekonstruktioner med frie lapper.

Afdelingen har mere end 100 medarbejdere og vi vægter forskning og udvikling højt. Vi har blandt andet dedikeret et klinisk forskningslektorat og et formaliseret internationalt samarbejde inden for rekonstruktiv mikrokirurgi, hvor det forventes at afdelingens medarbejdere tager del i og understøtter forsknings- og udviklingsprojekter mod evidensbaseret og person-centreret praksis. Du vil til daglig opleve en nærværende ledelse og et fladt hierarki med anerkendelse af, at vi alle udfylder en rolle i patientens forløb gennem vores afdeling.

Erfaring og kompetencer:

  • Vi ser gerne, at du har mindst 1 års klinisk erfaring, gerne indenfor kirurgi.
  • Du er interesseret i plastikkirurgi og brystkirurgi, men behøver ikke specialeerfaring. Du bliver tilknyttet en mentor den første måned og din oplæring vil tage udgangspunkt i Sjællands Universitetshospitals onboardingsprogram, samt i dine erfaringer og kompetencer.
  • Du er fleksibel og omstillingsparat, da der i perioder kan være travlt og opgaverne varierende.
  • Du er selvstændig og proaktiv, da flere opgaver kræver, at du arbejder alene.
  • Du vægter tæt kollegaskab, tværfaglighed og det gode arbejdsmiljø højt.
  • Du er åben, nysgerrig modig og deler gerne din viden og erfaring med os andre.
  • Du har stor interesse i at udvikle dig og din sygepleje.
  • Du har interesse i sårbehandling, da vi har en del patienter med forskellige sårproblematikker.
  • Du kommer til at arbejde sammen med erfarne sygeplejersker, som alle vægter kvalitet. Vi prioriterer at dygtiggøre og udvikle os personligt som fagligt.
  • Du har mulighed for at komme til en afdeling, der har udviklet sig enormt inden for de seneste år, som har fremtiden foran sig, hvor du kan være med til at udvikle noget særligt. Vi vil gerne være den mest ambitiøse og innovative Plastik- og Brystkirurgiske afdeling i landet, der går nye veje og hvor medarbejderne oplever et godt tværfagligt arbejdsmiljø med fokus på teamspirit

Stillingen:

  • Stillingen er på 32-37 timer ugentligt
  • Vagterne i ambulatoriet er fra mandag til fredag 7.30-15.30
  • Ansøger vil desuden indgå i weekend-vagtdækningen i Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk sengeafsnit hver 4. weekend. Onboarding til sengeafsnittet, vil foregå i makkerskab på hverdage. Ansøger vil ikke være ansvarshavende i vagterne på sengeafsnittet.
  • Vi bor fysisk i Roskilde, men er planlagt til at flytte til Køge i 2027, når kvalitetsfondsbyggeriet står færdigt.

Ansøgningsfrist: fredag d. 25. august 2023

Ansættelsessamtaler: tirsdag d. 29. august og onsdag d. 30. august 2023

Har du lyst til at besøge os, eller høre nærmere om stillingen så kontakt os gerne.

https://instagram.com/plastikogbrystkirurgi?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ

https://www.linkedin.com/company/plastik-og-brystkirurgisk-afdeling-suh/

Kontaktperson:

Navn: Susanne Stumpe
Stilling: Oversygeplejerske
Email: [email protected]

Telefon: 21 53 57 18

(har ferie fra 31.7 til 11.8.2023)


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Fredag den 25. august 2023

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Vi søger speciallæger til at styrke karkirurgien i [xxxxx] Det er vores vision at tilbyde patientnær karkirurgisk behandling og vi arbejder for at kunne tilbyde hele paletten af kar..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Overlæge/afdelingslæge til Palliativ Enhed, med primær funktion ved Palliativt Team Holbæk med ansættelse pr. 1/9 eller snarest derefter. Palliativ Enhed Sjællands Universitetshospital søger 1 .
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
13. maj 2024 13
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16
9. maj 2024 16
8. maj 2024 15
7. maj 2024 16
6. maj 2024 14
5. maj 2024 14
4. maj 2024 13
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 5
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6