Uddannelses ansvarlig overlæge til Klinisk Onkologisk Afdeling (Næstved matriklen), Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Uddannelses ansvarlig overlæge til Klinisk Onkologisk Afdeling (Næstved matriklen), Sjællands Universitetshospital. Vil du være med til udvikle det nye universitetshospital i Region Sjælland?

Vi søger vi en uddannelses ansvarlig overlæge til vores afdeling med tiltrædelse 1. april 2024 eller efter aftale.

Afdelingen prioriterer et godt uddannelsesmiljø og vi tilbyder en afdeling med et godt ry for gode kollegiale relationer både internt samt eksternt. Vi er en afdeling på to matrikler og har indtil nu haft en uddannelses ansvarlig overlæge der var ansvarlig for både matriklen i Roskilde og i Næstved.

Matriklen i Næstved er vokset betydeligt og har ændret karakter fra at være en primær speciallæge institution til nu at være en mere integreret afdeling med flere yngre læger på forskellige uddannelsestrin. Uddannelses forpligtelsen bliver endnu mere betydende i forbindelse med sammen flytningen i Køge hvor den nye studie reform implementeres.

Vi søger derfor en uddannelses ansvarlig overlæge der aktivt kan bidrage til udvikling af et stærkt uddannelsesmiljø og bære dette ind i en større sammenhæng, når vores to matrikler samles i Køge

Du får mulighed for selv at sætte dit personlige præg på udviklingen af undervisningen og uddannelsen i afdelingen. Det forventes at du deltager i undervisning og vejledning af afdelingens yngre læger, vejledere og øvrige personale. Vi har et stort ambulatorium, 10 onkologiske sengepladser og en stråleterapi hvor der behandles ca. 125 patienter om dagen
Der er ansat en Uddannelses Koordinerende Yngre Læger (UKYL) som hjælper den uddannelsesansvarlige overlæge i varetagelsen og udviklingen af den lægelige videreuddannelse i afdelingen. Der er afsat tid til opgaverne på uddannelsesområdet, som uddannelsesplaner, samtaler og koordinering af undervisning. Derudover arbejder du tæt sammen med teamlederne, de ledende overlæger samt cheflægen. Uddannelsen er et kerne kompetence område i afdelingen og det skal sikres at der et godt læringsmiljø herunder at daglig klinisk vejledning og feedback kan indhentes hos alle afdelingens seniorer læger.

Stillingen er med funktion på vores matrikel i Næstved. Afhængig af dine kvalifikationer og præferencer er der muligheder for tilpasning af stillingens konkrete indhold, både inden for medicinsk onkologi, strålebehandling og forskning. Kontakt os gerne inden ansøgning for at høre nærmere om mulighederne. Dit special område kan være indenfor bryst-, lunge- eller urologisk cancer

Vi har mange muligheder for fleksibilitet i arbejdstiden, herunder har vi en del medarbejdere på 4 dages arbejdsuge. Vi arbejder også fokuseret med virtuelle konsultationer der giver mulighed for hjemmearbejde.

Vi imødekommer gerne dine interesser og kompetencer, så du kan sætte dit præg på afdelingen.

Om onkologisk afdeling SUH

Klinisk Onkologisk Afdeling og Palliative Enheder i Region Sjælland består af de fusionerede onkologiske afdelinger i Næstved og Roskilde som administrativt er lagt under Sjællands Universitetshospital. Den medicinske behandling af brystkræft, hoved-halskræft, prostatakræft og blærekræft er samlet i Næstved, mens behandlingen af tyk- og endetarmskræft og kræft i livmoder og æggestok ligger i Roskilde. Medicinsk behandling af lungekræft er netop samlet i et team men behandlingen er fortsat på begge matrikler

Ud over medicinsk onkologi har afdelingen i Næstved integreret stråleterapi, palliativt team og både onkologiske og palliative senge.

Klinisk Onkologi og Palliativ Enhed betjener 840.000 borgere med 130.000 ambulante besøg, 11.000 sengedage årligt. Vi er ca. 420 medarbejdere fordelt på flere faggrupper, heraf huser vores afdeling i Næstved over 200 medarbejdere fordelt på 4 diagnoseteams og en stråleterapi med 5 acceleratorer i nybyggede faciliteter. Lige nu har vi udskiftet 2 acceleratorer til Varian Ethos

I 2027 flytter onkologien fra både Roskilde og Næstved til de nye bygninger i Køge. I takt med at bygningerne i Køge står færdige fra 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter også være samlet her. Vores forskningsudvikling er allerede godt på vej. Antallet af publikationer udgået fra afdelingen er steget betydeligt de sidste 3 år, og hvert år starter nye ph.d. forløb. Forskning & udvikling er på kort tid blevet en synlig og aktiv del af hverdagen på afdelingen. Parallelt er afdelingen i fuld gang med udvikling og implementering af personlig medicin, personcentreret behandling. Vi arbejder aktivt med patienters sårbarhed og modvirker social ulighed.

Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Vi er i gang med at skabe et fuldt udbygget Universitetshospital. Vil du med på holdet?

Kvalifikationer

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i klinisk onkologi der kvalificerer sig til en overlæge stilling

Først og fremmest søger vi en person, der med sine faglige og personlige kvalifikationer kan samarbejde på tværs af faggrænser og specialer. En person som har lyst til at engagere sig i et teambaseret klinisk arbejde, der udover uddannelse også kan omfatte forskning, og udviklings- og innovationsarbejde i bred forstand

Dokumenteret interesse for uddannelse vil være en fordel. Erfaring som underviser, vejleder, inspektor eller andre uddannelsesfunktioner eller supplerende pædagogisk uddannelse indgår i bedømmelsen.

Om dig

Du er fagligt ambitiøs, og vægter arbejdsmiljø højt.

Du har lyst til at være en del af arbejdet og være med til at videre udvikle et aktivt og dynamisk læringsmiljø for yngre læger.

Du er struktureret, og vil sikre rammerne for at der bliver udarbejdet og gennemført en uddannelsesplan for uddannelseslæger

Du vil arbejde for at målbeskrivelsens kompetencer kan opnås og bliver attesteret.

Du vil sikre at evaluering af uddannelsen gennemføres.

Du er interesseret i udfordringer, og kan lide at have mulighed for at sætte dit eget præg på en afdeling.

Du er interesseret i hele kræftpatienten, og opmærksom på at forskellige patienter har forskellige behov.

Du kan lide at arbejde tværfagligt og er god til samarbejde.

Du har masser af energi og møder folk i øjenhøjde.

Du har lyst og mod til at sætte retning og tempo på såvel små som store dagsordner.

Vagt og arbejdstid

Speciallægers vagt er ’vagt udenfor tjenestested’ forudgået af dagsfunktion 8 – 18 (weekend 9 – 15) som bagvagt i Roskilde. Bagvagten dækker 26 onkologiske senge i Roskilde og 10 onkologiske senge i Næstved i samarbejde med forvagter i fremmøde på begge matrikler.

Almindelig dagsarbejde ligger 8 – 15:24. Vi har daglige eftermiddags/aften ambulatorier, typisk 15:30 – 18.00, og der er dermed mulighed for at veksle mellem lange arbejdsdage og afspadsering.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Hovedfunktion på Klinisk Onkologisk Afdeling SUH Næstved.

Ansættelsesstart april 2024 og efter konkret aftale.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Cheflæge Mads Nordahl Svendsen på tlf. 41411801 eller ledende overlæge Anne Juel Christensen (40977625/56513842) for en fortrolig samtale om mulighederne.

Sjællands Universitetshospital anvender en vurdering af de 7 kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/Administrator, Sundheds fremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.

Ansøgere bedes i ansøgningen, med bedst mulig dokumentation, forholde sig konkret til de 7 kompetencer.

Ansøgningsfrist den 23.02.2024

Stillingen skal ansøges via HR-skyen.

Ansættelser samtaler forventes afholdt uge 11

Vi glæder os til at tage godt imod dig som vores nye uddannelses ansvarlige overlæge


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Næstved
  • Fredag den 23. februar 2024

Lignende jobs

  • Læge i Næstved

    Serviceafsnittet på Næstved Sygehus søger sommerferieafløsere, til at varetage serviceopgaver som fuldtids ferieafløser i perioden juni-august. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året .
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Præhospitalt Center søger en beredskabskonsulent til styrkelse af Beredskabsarbejdet i Præhospitalt center. Som vores nye kollega kommer du til at indgå i en beredskabsorganisation, der er .
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Overlæge/afdelingslæge til Palliativ Enhed med primær funktion i det Specialiserede Palliative sengeafsnit Palliativ Enhed Sjællands Universitetshospital søger 1 Overlæge/afdelingslæge til at d..
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Nu har du muligheden for, at søge en attraktiv stilling som afdelingslæge eller overlæge i alloplastiksektionen på Næstved sygehus. Alloplastiksektionen er i fuld gang med et generationsskifte,.
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 2