Specialeansvarlig obstetrisk overlæge med afsnitsledelse ved Gynækologisk Obstetrisk afdeling D, OUH-Svendborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

En stilling som specialeansvarlig obstetrisk overlæge og lægefaglig leder af obstetrisk afsnit i Svendborg (fælles føde/barsels afsnit) er ledig til besættelse 1. januar 2022 – eller efter aftale.

Vi søger en kollega med stor klinisk erfaring inden for obstetrikken og med særlig interesse for den normale og ukomplicerede fødsel. Vi ser gerne, at du har en lederuddannelse samt en akademisk baggrund på phD niveau. Du skal forestå den daglige ledelse af vores obstetriske funktioner ved afdelingens afsnit i Svendborg. Du vil blive en del af den samlede obstetriske lægegruppe.

Du skal indgå i et tæt samarbejde den afsnitsansvarlige afdelingsjordemoder, som du vil udgøre afsnitsledelsen sammen med, og vores øvrige ledere i obstetrikken. I skal sikre et højt fagligt niveau. Familierne skal føle sig hørt og medinddraget.

Afdelingen har funktioner ved såvel OUH Odense Universitetshospital i Odense som ved Svendborg Sygehus og der kan indgå arbejdsfunktioner ved begge matrikler. For den aktuelle stilling vil hovedfunktionen primært være i Svendborg.

Specielt vedrørende det obstetriske afsnit i Svendborg.

Der er p.t. 800 normale gravide visiteret til forventet normal fødsel og barsel i Svendborg. Der er et velfungerende samarbejde med anæstesiafdelingen i Svendborg og børneafdelingen på OUH. Visionen er at gøre stedet til et kompetencecenter for den normale ukomplicerede vaginale fødsel og for uddannelse i dens vide rammer – for jordemødre og læger i hoveduddannelse i obstetrik. Dette skal foregå i et tæt klinisk tværfagligt samarbejde omkring den fødende og med erfarne sygeplejersker, jordemødre og obstetriske speciallæger som opbakning. Løbende og avanceret tværfaglig teamtræning og simulation vil udgøre en væsentlig del af undervisningen. Kompetencecenteret vil tillige danne grundlag for forskning i den normale ukomplicerede vaginale fødsel og barsel.

Aktuelt undersøges mulighederne for f.eks. at flytte det på OUH etablerede fødeplansambulatorium til det obstetriske afsnit i Svendborg eller at tilknytte afsnittet en særlig afskærmet enhed for foetus mortuus og senabort kvinder.

Afdeling D´s målsætning, opbygning og funktioner Gynækologisk Obstetrisk afdeling D ved OUH er en afdeling som prioriterer faglig kvalitet på internationalt niveau – samtidig med et kollegialt miljø som er præget af gensidig respekt og inkluderende tilgang.

Internationalt samarbejde, forskning på internationalt niveau og kontinuerlig efteruddannelse er en nødvendighed for, at vi kan fastholde det faglige niveau vi ønsker.

Afdeling D er Region Syddanmarks Universitetsafdeling inden for gynækologi og obstetrik og vi har højt specialiserede funktioner inden for alle subspecialerne. Dette giver også mulighed for et tæt samarbejde på tværs af subspecialer. Vi har et tæt og let tilgængeligt samarbejde med SDU og en aktiv forskningsenhed med aktuelt 7 gynækologisk-obstetriske samt et jordemodervidenskabeligt professorat tilknyttet.

Afdelingen har som overordnede mål at:

  • sikre en høj kvalitet i klinikarbejde, forskning og udvikling, præ- og postgraduat undervisning, pleje samt service.
  • skabe effektive og professionelle patientforløb
  • være en attraktiv arbejdsplads med et lærende miljø
  • have medarbejdere og ledere, der bygger samarbejde og ledelse på respekt, loyalitet, tillid og professionalisme.

Funktionsområder

Afdelingen er en af Region Syddanmarks fire specialafdelinger inden for gynækologi og obstetrik og har højt specialiserede funktion indenfor:

  • obstetrik

  • føtal medicin

  • gynækologisk onkologi

  • fertilitetsbehandling

  • almen gynækologi

  • urogynækologi

Afdelingens lægebemanding

43 overlæger, heraf 1 ledende overlæge og 7 professorer. Desuden 6 adjungerede professorer.

11 afdelingslæger

9 reservelæger i speciallægeuddannelse i gynækologi og obstetrik

9 reservelæger med henblik på speciallægeuddannelse i almen blok

2 yngre læger i introduktionsuddannelse.

Som undervisningsafdeling varetager afdelingen specialfunktioner, herunder regionsfunktioner og højt specialiserede funktioner. Herudover indgår afdelingen i speciallægeuddannelsen, idet alle Region Syddanmarks uddannelsessøgende læger inden for specialet tilbringer 18 måneder på afdelingen, som led i hoveduddannelsen. Afdelingen deltager endvidere i uddannelsen af læger i almen medicin.

Overlægens organisatoriske placering, ansvarsområder og opgaver

De obstetriske funktionsområder omfatter akut obstetrik, ikke akut obstetrik, føtal medicin og social obstetrik. Den faste lægelige bemanding inden for obstetrikken omfatter aktuelt 15 overlæger og 4 afdelingslæger. Den der ansættes vil indgå i den tværfaglige afsnitsledelse for obstetrikken i Svendborg.

Kvalifikationskrav Faglig bedømmelse vil ske på baggrund af ansøgernes oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de 7 beskrevne kompetenceområder.

Der lægges vægt på klinisk obstetrisk erfaring, dokumenteret forskningsaktivitet og gerne ledelseserfaring/lederuddannelse.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i overensstemmelse mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger (cheflægeoverenskomsten).

Hør mere

For yderligere oplysninger om stillingen kan ledende overlæge Carsten Byrjalsen kontaktes på tlf. 60143216 eller e-mail: [email protected].

Din ansøgning

Husk at oplyse stillingsnummer.

Ansøgningsfrist: 23. august 2021

Vi indhenter børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Odense C
  • Mandag den 23. august 2021

Lignende jobs

  • Læge i Odense C

    Vi søger en overlæge til at varetage trombokardiologi og uddannelse af yngre læger på kardiologisk afdeling B, OUH, med ansættelse 1.8.2024 eller snarest derefter. Der er tale om stillingen som led..
    • Læge
    • Odense C
    Få mere info
  • Læge i Odense C

    Cheflæge til Øre-Næse-Hals/Høreklinik Afdeling F, OUH, Odense og Svendborg Det er OUH’s ambition at være patientens universitetshospital. Som universitetshospital udvikler og varetager vi både be..
    • Læge
    • Odense C
    Få mere info
  • Læge i Odense C

    Introduktionsstilling i intern medicin ved Infektionsmedicinsk Afdeling Q er ledig til besættelse pr. 1. september 2024. JobbetVi søger en introduktionslæge til en spændende klinisk hverdag, .
    • Læge
    • Odense C
    Få mere info
  • Læge i Odense C

    Vi søger en overlæge til en stilling i thorax sektionen med ansættelsesstart 1. august 2024 eller efter aftale.Radiologisk Afdeling er en central afdeling på hospitalet og en tværgående samarbejd..
    • Læge
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
18. maj 2024 16
17. maj 2024 16
16. maj 2024 17
15. maj 2024 16
14. maj 2024 14
13. maj 2024 19
12. maj 2024 18
11. maj 2024 18
10. maj 2024 18
9. maj 2024 18
8. maj 2024 18
7. maj 2024 16
6. maj 2024 21
5. maj 2024 20
4. maj 2024 20
3. maj 2024 20
2. maj 2024 18
1. maj 2024 18
30. april 2024 20
29. april 2024 18
28. april 2024 16
27. april 2024 16
26. april 2024 16
25. april 2024 15
24. april 2024 15
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 14
18. april 2024 14