Speciallæge til Afdelingen For Dem Der Virkelig Vil Gøre En Forskel, i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Afdeling for Traume- og Torturoverlevere (ATT) søger speciallæge i psykiatri til vagtfri stilling i spændende speciale i vores ambulatorie i Odense. Stillingen er på fuldtid, men med mulighed for aftale om deltid. Ansættelse snarest muligt eller efter aftale.

Måske har du erfaring med udredning og behandling af mennesker med PTSD/traumelidelser, måske har du ikke. Vi er klar over, at den rette kandidat måske ikke har særlig forudgående erfaring med behandling af PTSD/traumeproblematikker, men det kan du heldigvis få hos os.

Ud over ansøgninger fra speciallæger i psykiatri modtager vi også meget gerne ansøgninger fra speciallæger i almenmedicin eller samfundsmedicin, som finder området spændende.

Om Afdeling for Traume- og Torturoverlevere

ATT er en selvstændig afdeling i Psykiatrien i Region Syddanmark, som i vores to ambulatorier i Vejle og Odense varetager udredning og behandling af mennesker, som er traumatiserede af arbejde, opvækst, overfald, krig, flugt, tortur og lignende.

ATT’s målgruppe omfatter mennesker med PTSD/traumelidelser, som skal behandles på regionsfunktion. ATT varetager desuden behandling af traumatiserede flygtninge på regionsfunktion og højt specialiseret funktion. Og endelig udreder og behandler ATT danske veteraner med PTSD i samarbejde med Psykiatrisk Afdeling Odense/OUH.

Vi er i gang med at opbygge vores forskningsindsats på traumeområdet. Det gør vi bl.a. i kraft af, at vi har ansat en forskningsleder, som er lektor ved SDU, ved at have Ph.d. projekter i gang inden for området og ved deltagelse i forskningssamarbejdet såvel regionalt som landsdækkende.

Vi har en ambition om selv at være med til at bidrage med ny viden på området. Aktuelt er vi ved at omlægge vores udredningsforløb og samtidig indrapportere data til den landsdækkende Dansk Traume-Database i samarbejde med Dignity, OASIS, RCT og RCF.

Herudover deltager afdelingen i Traumecenternetværk på tværs af landet, hvor bl.a. Indvandrermedicinsk Klinik og Center for Transkulturel Psykiatri også er sparringspartnere.

Om dig

Som speciallæge har du en central rolle i forhold til varetagelsen af afdelingens specialiserede funktioner.

Du kommer til at medvirke til at styrke afdelingens kompetence inden for differentialdiagnostik samt afdækning af ko-morbide psykiske lidelser. Lige som du, alt efter erfaring og interesse, kommer til at være med til at forme vores behandlingstilbud i fremtiden.

Du vil indgå i tæt samarbejde med funktionsleder og specialpsykolog på matriklen samt overlæge, specialpsykolog og funktionsleder på Vejle-matriklen.

Vi forventer ikke, at du kan alt eller ved alt. Vi hjælper dig godt i gang og vil gerne investere i dig med henblik på, at du bliver en af de bærende kræfter i klinikken på sigt.

Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Udredning, vurdering og behandling, herunder at varetage psykofarmakologisk behandling i samarbejde med områdets praktiserende læger.
  • Tage aktivt del i den fortsatte udvikling af afdelingens kerneopgave.
  • Ledelse af tværfaglige behandlingskonferencer i samarbejde med specialpsykolog.
  • Mulighed for psykoterapeutiske behandlingsforløb.
  • Mulighed for opgaver alt efter dine kompetencer.

Den ideelle kandidat har:

  • Bred almenpsykiatrisk samt somatisk erfaring. Alternativt bred almenfarmakologisk erfaring.
  • Erfaring med traume-, psykose-, affektive- og angstlidelser.
  • Kendskab til det regionale sundhedsområde og evne til at koble dette kendskab med teknologiske udviklingsmuligheder.
  • Evt. erfaring med og/eller interesse for transkulturelle problematikker.

Vi tilbyder:

  • Ansættelse på en god arbejdsplads med høj faglighed og gode udviklingsmuligheder inden for området.
  • Mulighed for relevant kompetenceudvikling og supervision.
  • Ansættelse i et ambulatorium uden vagter, med fleksibilitet og med mulighed for deltidsstilling efter aftale, hvis dette ønskes.
  • En velfungerende arbejdsplads præget af en uhøjtidelig omgangstone, gode kollegaer og fokus på trivsel og godt arbejdsmiljø.
  • Mulighed for relevant psykoterapiterapiuddannelse.

Du får ca. 25 engagerede og dygtige tværfaglige kolleger i klinikken i Odense bestående af psykologer, sygeplejersker, fysioterapeuter, socialrådgivere og sekretærer.

Vi er i alt knap 60 medarbejdere, som er fordelt ca. ligeligt på de to matrikler.

Yderligere oplysninger om stillingen

Stillingen er på fuld tid, men med mulighed for deltid og er til besættelse snarest muligt eller efter aftale.

Ansættelsessamtaler vil blive holdt løbende.

Send en ansøgning til os hurtigst muligt eller ring og få en uforpligtende snak, hvor du kan få svar på ting, du måtte være nysgerrig på.

Overlægekandidater skal opfylde Sundhedsstyrelsens syv kvalifikationskrav for overlæger. Dokumentation heraf skal indgå i ansøgningen.

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til indgåede aftaler mellem Danske Regioner og Foreningen af speciallæger/FAS om overenskomst for overlæger. Stillingen er omfattet af lokal løndannelse.

Det bemærkes, at Region Syddanmark anvender prøvetid, med mindre du kommer fra en lignende stilling i regionen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingschef i ATT Janus Staffe på tlf.: 9944 4646 eller mail [email protected] (træffes ikke i uge 29, 30 og 32) og lægefaglig direktør, Direktionen Anders Meinert Pedersen på mail [email protected] (træffes ikke i uge 29, 30 og 31).

Du kan finde mere information om afdelingen og om psykiatrien i Region Syddanmark på www.psykiatrienisyddanmark.dk.

ATTer en selvstændig ambulant afdeling i Psykiatrisygehuset i Region Syddanmark. Vores opgave er specialiseret udredning og behandling af flygtninge med kompleks PTSD samt højt specialiseret funktion for behandling af veteraner med PTSD i samarbejde med Psykiatrisk afdeling, OUH.

Vi er en velfungerende afdeling, der er delt på to matrikler i hhv. Odense og Vejle med samlet omkr. 60 medarbejdere. Afdelingen er organiseret i teams, herunder fire tværfaglige teams der varetager udredning og behandling og bestående af overlæge, psykologer, fysioterapeuter, sygeplejersker og socialrådgivere samt faglig forankring i en psykologgruppe bestående af 16 psykologer. Afdelingen er præget af høj faglighed, ønske om udvikling af nye udrednings- og behandlingstiltag, stabilitet og høj grad af social kapital og trivsel.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Odense C
  • Fredag den 29. september 2023

Lignende jobs

  • Læge i Odense C

    En af vores overlæger i PCI-teamet har fået sabbatical-leave i et år fra 1. august 2024. Vi søger en vikar til at overtage hans spændende opgaver imens.Er du interventionel kardiolog med kompeten..
    • Læge
    • Odense C
    Få mere info
  • Læge i Odense C

    Introduktionsstillinger Onkologisk Afdeling R, Odense UniversitetshospitalVed Onkologisk Afdeling R bliver to stillinger som introduktionslæge ledig per 1. september 2024 eller snarest derefter..
    • Læge
    • Odense C
    Få mere info
  • Læge i Odense C

    Brænder du for at behandle psykoser, så er dette stillingen for dig.Du vil sammen med et engageret team have ansvaret for at behandle unge med skizofreni.Der søges overlæge/speciallæge m..
    • Læge
    • Odense C
    Få mere info
  • Læge i Odense C

    Hæmatologisk Afdeling X søger afdelingslæge med interesse for senfølgerAmbitiøs afdelingslæge søges til Hæmatologisk Afdeling X, OUHHæmatologisk Afdeling X, Odense Universitetshospital, søger e..
    • Læge
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
1. maj 2024 18
30. april 2024 20
29. april 2024 18
28. april 2024 16
27. april 2024 16
26. april 2024 16
25. april 2024 15
24. april 2024 15
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 14
18. april 2024 14
17. april 2024 14
16. april 2024 12
15. april 2024 13
14. april 2024 15
13. april 2024 15
12. april 2024 15
11. april 2024 15
10. april 2024 14
9. april 2024 11
8. april 2024 8
7. april 2024 9
6. april 2024 9
5. april 2024 8
4. april 2024 10
3. april 2024 11
2. april 2024 12
1. april 2024 13