Afdelingslæger samt speciallæger i kirurgisk speciale, der ønsker brystkirurgisk certificering til Brystkirurgien på ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde, søger en afdelingslæger samt speciallæger i kirurgisk speciale, der ønsker brystkirurgisk certificering (start 01.08.2021 eller efter aftale).

Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling

Det brystkirurgiske og plastikkirurgiske afsnit er placeret fysisk sammen og fungerer i dagligdagen som en samlet enhed på matriklen på SUH, Roskilde. Afdelingen er under rivende udvikling med henblik på at skabe et Brystkirurgisk Center af international standard, der håndterer alle aspekter af brystkræftbehandlingen i et strømlinet forløb fra diagnosetidspunkt til færdigbehandling med eller uden brystrekonstruktion.

Onkoplastistiske teknikker og de nyeste metoder inden for primær - og sekundær brystrekonstruktion (samt fri lapper, fx DIEP-lap) udførres i et tæt og konstruktivt samarbejde mellem bryst- og plastikkirurger. Dette er efter vores mening det bedste behandlingstilbud for brystkræftpatienterne.

Vi tilbyder et brystkirurgisk fellowship med et struktureret curriculum (fokusophold bl.a. mammapatologi, mammaonkologi, mammaradiologi, plastikkirurgi) over 24 måneder, som leder til certificering som dansk mammakirurg ved det Dansk Brustkirurgisk Selskab. For at blive optaget på certificeringsforløbet skal man være speciallæge i et kirurgisk speciale.

Et mentor-mentee system, faste operationsdage med supervision og faste dage i brystkirurgisk ambulatorium sammen med en erfaren brystkirurgisk sygeplejerske sikrer en struktureret og effektiv oplæring. Vi har stor fokus på PAL-systemet fra behandlingsstart til postoperativ opfølgning.

Den daglige arbejdstilrettelæggelse er organiseret således, at man som kirurg kan få afsat tid i operationsprogrammet til at udføre indgreb med onkoplastik, med supervisor/sparringspartner.

Vores afdeling består af 33 læger og i alt er vi mere end 100 medarbejdere, der er sammen om at løfte denne opgave. Vi har aktuelt 1 speciallæger i certificeringsforløb og prioriterer uddannelsen højt. Et hold af meget erfarne og dygtige brystkirurgiske sygeplejerske støtter vores daglige arbejde og bidrager til en høj behandlingskvalitet.

Afdelingen har ugentligt 29 centrale og ambulante operationsstuer til rådighed. Vi er derved et af Danmarks største brystkirurgiske centre. Afdelingen har ansat nationale og internationale eksperter inden for onkoplastisk mammakirurgi, hvilket er afdelingens kliniske og videnskabelige hovedfokus.

I vores afdeling er der et meget nært og godt samarbejde mellem det brystkirurgiske og det plastikkirurgiske speciale. Vores hovedformål er, at alle patienter får en individuel behandlingsplan med information om de forskellige rekonstruktive behandlingsmuligheder. Forløbene initieres med et BREAST-Q baseline-assessment (PRO) inden vi starter det første kirurgiske indgreb og monitoreres løbende, for at følge patientens tilfredshed med operationsresultat. Efter behov tilbydes patienten mulighed for en lægefaglig vurdering af, hvorvidt der er indikation for at foretage yderligere korrektion.

Afdelingen er ansvarlig for den overordnede tværfaglige forløbsledelse for brystkræft på Sjællands Universitetshospital. Der er er fokus på have en klar ansvarsfordeling og strukturerede arbejdsgange for patientens vej gennem hele behandlingsforløbet.

Fordele hvis du vælger Sjællands Universitetshospital:

• Der vil være mulighed for oplæring/sparring inden for onkoplastisk mammakirurgi med mulighed for supervision fra nationale- og internationale eksperter

• Afdelingen og Sjællands Universitetshospital støtter alle forskningsinitiativer

• Du vil være en del af Danmarks måske mest innovative, progressive og spændende bryst- og plastikkirurgiske fagområde

• Afdelingen er kendt for et meget godt arbejdsmiljø

• Nærhed til kulturmetropolen København (fra Roskilde station, der ligger umiddelbart ved siden af SUH, Roskilde, er der 23 min togkørsel til Københavns Hovedbanegård)

• Afdelingen flytter til det nye supersygehus i Køge i 2025

Ansøgning

SUH anvender en vurdering af de syv lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel) i den faglige bedømmelse. Ansøger bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de syv lægeroller jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport: De syv lægeroller, fra maj 2013


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Torsdag den 23. juni 2022

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Har du lyst til at være en del af en afdeling, med fokus på det gode patientforløb i et godt arbejdsmiljø, så læs med her? Da vi skal hjemtage flere patienter og udvide vores operationskapacite..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    En stilling som kardiologisk afdelingslæge på Medicinsk Afdeling på Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. er ledig til besættelse snarest muligt. Der er tale om en delestilling med kardio..
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Er vi dine nye kollager? [xxxxx]s enhed Indkøb, Produktion og Logistik søger weekendafløser til køkkenet Slagelse Sygehus. Jobbet som weekendafløser ligger hver 3. weekend, er på .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
11. juni 2024 15
10. juni 2024 14
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8
1. juni 2024 11
31. maj 2024 11
30. maj 2024 11
29. maj 2024 9
28. maj 2024 8
27. maj 2024 11
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 11
23. maj 2024 13
22. maj 2024 13
21. maj 2024 13
20. maj 2024 13
19. maj 2024 13
18. maj 2024 13
17. maj 2024 13
16. maj 2024 14
15. maj 2024 13
14. maj 2024 13
13. maj 2024 13
12. maj 2024 16