Afdelingslæge til Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, ungdomspsykiatrisk afsnit U1 Intensiv, Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

I Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, ungdomspsykiatrisk afsnit U1 Intensiv, søger vi en afdelingslæge fra den 1. juni 2023 eller efter nærmere aftale. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

U1 intensiv består af 4 modtagesenge og 8 intensive senge. Afsnittet er etableret ned til Roskilde Fjord, i en bygning fra 2012, som er bygget til på bedste vis at understøtte de børne- og ungdomspsykiatriske opgaver i relation til døgnregi - herunder både individuel behandling og miljøterapi. I samme bygning er der desuden et alment ungdomspsykiatrisk afsnit med 8 pladser og et afsnit til børn med 9 pladser.

Du kan læse mere om afsnittet her

Oversygeplejerske Tina Fibiger Gildberg siger:
”Vi er et ny etableret 1 ½ år gammelt velfungerende, reflekterende og tværfagligt samarbejdende intensivt afsnit med modtagefunktion, hvor du som afsnitsledende overlæge vil få mulighed, for at være med til at bygge videre på alt det gode, som vi allerede er godt i gang med. Vi er et travlt afsnit, der godt kan lide nye udfordringer. I øvrigt holder vi meget af at gå på arbejde og gøre en forskel for vores patienter"

Den fast tilknyttede behandlergruppe består af fagpersoner, der på hver deres område har stor viden og er meget erfarne. Der er derfor optimale muligheder for vejledning og supervision af yngre kollegaer i dagligdagen samt for faglig udvikling.

Vi er en højt kvalificeret behandlergruppe med hver vores specialviden på forskellige områder. I afdelingen indgår foruden miljøterapeutisk personale aktuelt en overlæge og en afdelingslæge, en specialpsykolog, en socialrådgiver, uddannelseslæger og uddannelsespsykologer.

Der er et tæt samarbejde mellem alle faggrupper i U1 intensiv, som er organiseret i teams. Du forventes at indgå i understøttelse af det miljøterapeutiske arbejde. Vi arbejder helhedsorienteret, hvor biologi, udviklingspsykologi, psykopatologi, diagnostik, psykofarmakologi og psykoterapi forsøges udviklet og integreret på højeste niveau. Vi arbejder ud fra en mentaliseringsbaserset og dynamisk referenceramme, hvor respekt for og inddragelse af den nyeste teoretiske viden indenfor såvel det samlede psykologiske, som det psykiatriske felt.

Afsnittet medvirker i den postgraduate uddannelse af yngre læger og i den kliniske undervisning af studenter.

Kompetencer
Stillingen kan søges af speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri med nedenstående kvalifikationer:

Medicinsk ekspertise
Speciallægeanerkendelse, gerne suppleret med psykoterapeutisk videreuddannelse. Klinikken påskønner psykoterapeutisk interesse hos ansøger.

Kommunikation
Gode kommunikative evner. Det vil være en fordel, hvis ansøgeren kan indgå i mindre omfang som underviser.

Samarbejder

Medvirke til at fremme det gode samarbejde såvel fagligt som tværfagligt, i eget afsnit og i samarbejde med øvrige afsnit i afdelingen. Endvidere er der er stort fokus på det tværsektorielle samarbejde.

Ledelse/administration
Stillingen vil indebære fokus på uddannelse af andre faggrupper og yngre kolleger

Sundhedsfremme
Pædagogisk indsigt og viden som kan indgå i forældreundervisning m.v.

Akademiker
Det vil være ønskeligt, hvis ansøgeren har forskningsmæssig erfaring eller interesse

Professionel
Kunne arbejde selvstændigt, herunder administrere egne ressourcer afbalanceret med de fordringer, der er af behandlingsmæssig, etisk eller juridisk art.

Du vil som afdelingslæge få stor indflydelse på din hverdag med mulighed for subspecialisering inden for områder, du finder særligt interessante.

Vi tilbyder dig
Grundig introduktion
• En afvekslende hverdag – med børn og unge og familier i centrum
• Samarbejde i et kompetent, tværfagligt udviklende miljø
• Deltagelse i afsnittets interne og eksterne konferencer og supervision

Løn i henhold til gældende overenskomst. Afdelingslæger kan indgå i bagvagtsfunktion.

Ansættelsen er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende børne- og straffeattest til offentligt brug.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte cheflæge Jan B Kristensen 93 57 78 93, eller oversygeplejerske Tina Fibiger Gildberg, 58 53 80 20, med henblik på en uformel drøftelse.

Ansøgning

Ansøgningen udformes i relation til de 7 lægeroller.
Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse fremsendes elektronisk via ’søg jobbet’.

Ansøgningsfrist: 15. februar 2023
Ansættelsessamtaler: 8. marts 2023

Du kan læse mere om afsnittet her

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri
Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri dækker hele Region Sjælland. I regionen bor der ca. 185.000 børn og unge. Afdelingen består af otte kliniske afsnit, og de enkelte afsnit har selvstændig daglig ledelse, der alle refererer til afdelingsledelsen. Der er ca. 300 ansatte. Afdelingsledelsen og ledelsessekretariatet er placeret i Roskilde.
Lægegruppen består af: 26 speciallæger og 16 læger i uddannelsesforløb. Lægegruppen har månedligt fælles lægemøde ud over afsnitsvise lægefaglige møder.


Afdelingen deltager i den kliniske undervisning af medicinske studenter ved Københavns Universitet.
Afdelingen har et forvagtslag med funktion fra kl. 08.00-22.00 i Roskilde på alle dage samt bagvagt i beredskab. I Roskilde samarbejder afdelingen med voksenpsykiatrien, der har en døgnbemandet psykiatrisk akutmodtagelse PAM, der er åben for alle regionens borgere.


  • Afdelingen prioriterer høj faglighed og har stort fokus på læringsmiljø, hvorfor læring i hverdagen, men også mere formaliseret undervisning prioriteres højt
  • Uddannelsesaktiviteter i forhold til såvel grund-, videre- og specialistuddannelser
  • Afdelingen er godkendt til alle specialets regionsfunktioner
  • Afdelingen har godkendte supervisorer inden for flere specialistretninger
  • Det psykoterapeutiske arbejde vægtes højt. Klinik for Psykoterapi og Selvmordstruede tilbyder undervisning og supervision til Yngre Læger og psykologer under uddannelse
  • I samarbejde med Psykiatriens Forskningsenhed, Region Sjælland har vi i afdelingen aktuelt ansat en forskningslektor, to Ph.d.-studerende og en post doc. Du kan læse mere om Forskningsenheden her

"Mennesker og muligheder – en psykiatri med relationer"


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Onsdag den 15. februar 2023

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Vi søger speciallæger til at styrke karkirurgien i [xxxxx] Det er vores vision at tilbyde patientnær karkirurgisk behandling og vi arbejder for at kunne tilbyde hele paletten af kar..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Overlæge/afdelingslæge til Palliativ Enhed, med primær funktion ved Palliativt Team Holbæk med ansættelse pr. 1/9 eller snarest derefter. Palliativ Enhed Sjællands Universitetshospital søger 1 .
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
13. maj 2024 13
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16
9. maj 2024 16
8. maj 2024 15
7. maj 2024 16
6. maj 2024 14
5. maj 2024 14
4. maj 2024 13
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 5
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6