Ledende overlæge til Center for Spiseforstyrrelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

I U2 Døgnafsnit for Spiseforstyrrelser står en kompetent personaleskare parat til at hilse dig velkommen i rollen som deres nye ledende overlæge, idet den tidligere ledende overlæge går på pension foråret 2023.

Vi mener selv, at vi har en attraktiv stilling og en attraktiv arbejdsplads at tilbyde. Vi er en overskuelig enhed, der har tradition for at "tale om tingene" og finde løsninger, der virker, både for vores patienter og os selv. Vores samarbejde, både i lederkredsen, mellem faggrupper, mellem vores afsnit og ambulatoriet og i det daglige arbejde er absolut godt, nært og konstruktivt. Vores bygning i Roskilde er historisk og smuk, og tilmed godt indrettet. Vores faglige niveau er solidt, og vi er stolte af den behandling, vi giver vores patienter. Vi har usædvanligt få vakancer, og vi har et sted, hvor kolleger bliver i lang tid. Kort sagt: det er et godt sted at være.

Oversygeplejersken er erfaren, og vil kunne give solid og kompetent ledelsessparring og -støtte. Hvis du ønsker forskningsaktivitet, vil der også være mulighed for det, ligesom vi lægger vægt på at tilbyde løbende faglig og ledelsesmæssig efteruddannelse.

Vi behandler vores patienter med et langtidsperspektiv. I U2 er hovedbehandlingen miljøterapi med 3 hovedfoci:

  • Det somatiske
  • Det psykologiske
  • Det sociale

Lægearbejdet består, udover at understøtte miljøterapien, i:

  • Planlægning og koordinering af patientforløb i samarbejde med miljøterapeuter
  • Udrednings- og behandlingsopgaver - både medicinske og terapeutiske, og der er mulighed for enkelte længerevarende terapeutiske forløb
  • Ansvar for tværfaglige konferencer og undervisning

Den ledende overlæge har i tillæg til lægearbejdet, i samarbejde med oversygeplejersken (som har arbejdet her i 16 år) ansvar for:

  • Personaleledelse
  • Administrative opgaver
  • At indgå i et samarbejde med de øvrige afsnitsledelser og afdelingsledelsen i B og U

Center for Spiseforstyrrelser består af en ambulant klinik og et døgnafsnit for spiseforstyrrelser, U2. Begge afsnit er selvstændige enheder med hver sin ledelse og med et meget tæt samarbejde. I U2 er der normeret en ledende overlæge, 1 afdelingslæge, miljøterapeuter (sygeplejersker, pædagoger, ssa’er , ergoterapeut), to psykologer, en musikterapeut og en fysioterapeut.

Døgnafsnit U2 har 11 pladser til børn, unge og voksne, der har behov for døgnbehandling for spiseforstyrrelse i Psykiatrien i Region Sjælland. Vi arbejder, i lighed med regionens øvrige børne- og ungdomspsykiatriske afsnit, ud fra en dynamisk og miljøterapeutisk tilgang med fokus på familiebaseret udvikling. Døgnafsnittet ligger i direkte tilknytning til de øvrige børne- og ungdomspsykiatriske døgnafsnit.

Læs mere om døgnafsnittet her: Center for Spiseforstyrrelser, U2 - Roskilde - Region Sjælland (regionsjaelland.dk)

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til overenskomst.

Overlæger i Børne- og Ungdomspsykiatrisk afdeling varetager bagvagtsfunktion. Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger såvel tilfredsstillende børneattest som straffeattest til offentlig brug.

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri dækker hele Region Sjælland. I regionen bor der ca. 185.000 børn og unge. Afdelingen består af ni kliniske afsnit, og de enkelte afsnit har selvstændig daglig ledelse, der alle refererer til afdelingsledelsen. Der er ca. 300 ansatte. Afdelingsledelsen og ledelsessekretariatet er placeret i Roskilde.

Lægegruppen består af: 26 speciallæger og 16 læger i uddannelsesforløb. Lægegruppen har månedligt fælles lægemøde ud over afsnitsvise lægefaglige møder.

Afdelingen deltager i den kliniske undervisning af medicinske studenter ved Københavns Universitet.

Afdelingen har et forvagtslag i Roskilde på alle dage samt bagvagt tilrettelagt som "vagt udenfor tjenestested". I Roskilde samarbejder afdelingen med voksenpsykiatrien, der har en døgnbemandet psykiatrisk akutmodtagelse PAM, der er åben for alle regionens borgere.

Afdelingen har eget forskningsafsnit, de ledes af afdelingens professor.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte afsnitsledelsen ved oversygeplejerske Lene Kronquist og overlæge Berit Boeskov på telefon 58 53 80 40 eller cheflæge Jan Birnbaum Kristensen 93 57 78 93. Du er også meget velkommen til i fortrolighed at kontakte Thomas Gajhede, Mercuri Urval, på telefon 20 84 10 30 eller mail: [email protected]

Ansøgning

Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse fremsendes elektronisk via ’søg jobbet’.

Ansøgningsfrist: 17. april 2023
Samtaler: Samtaler afholdes i uge 16

”Mennesker og muligheder – en psykiatri med relationer”


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Mandag den 17. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    I Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, ungdomspsykiatrisk afsnit U1 Intensiv, modtagelse søger vi en klinisk overlæge/afdelingslæge hurtigst muligt, da vores tidligere afdelingslæge igennem 5 å..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Vi søger overlæger og afdelingslæger i almen gynækologi til Gynækologisk-obstetrisk afdeling på Sjællands Universitetshospital Er du allerede speciallæge i almen gynækologi, eller vil du gerne..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Vi søger en ledende overlæge indenfor Gynækologi til Gynækologisk/obstetrisk afdeling på Sjællands Universitetshospital Er du allerede leder eller har lyst til at blive det? Og drømmer du om e..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Føtalmedicinsk overlæge og en afdelingslæge søges til Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Vil du gerne hjælpe patienter fra alle samfundslag og følge dem fra start .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
5. maj 2024 14
4. maj 2024 13
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 5
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 8
5. april 2024 7