Vikarstilling: Vi barsler - og får brug for dig! Plastik - og Bryst kirurgisk sengeafsnit søger dygtige kollegaer til...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Roskilde

Vores dygtige sygeplejersker og kollegaer går på barsel, og vi søger derfor to sygeplejersker som er interesseret i et års vikariat i et spændende speciale med stor meningsskabelse og i rivende udvikling.

Hvem er vi…

… den eneste plastikkirurgisk og brystkirurgisk afdeling i Region Sjælland og et af Danmarks største brystkræftcentre. Vores kirurgiske specialer er bl.a. malignt melanom, hudkræft, alle former for brystrekonstruktioner, MWL (Massiv WeightLoss), komplekse ansigtsrekonstruktioner, mikrokirurgiske rekonstruktioner med frie lapper, Mastektomier, m.m.. Rekonstruktiv mikrokirurgi vil fremover indtage en fremtrædende rolle både internt i afdelingen og tværsektorielt på SUH.

Vi forsker såvel nationalt som internationalt, såvel blandt læger som blandt sygeplejersker. Vi er, i 2022 af Dagens Medicin, kåret som Danmarks bedste i forhold til melanom-behandling, hvilket vi er meget stolte af.

Hvor ”bor” vi…

Vi har 10 sengepladser på 3. sal med udsigt til Roskilde by og byens varemærke, Roskilde Domkirke.

Roskilde station ligger på den anden side af gaden, så kommer du med tog, tager det 5 minutter at komme til sygehuset fra stationen.

Vi har et meget tæt samarbejde med vores Plastik -og Bryst kirurgiske ambulatorie, som ligger på 1. sal. Flere af sygeplejerskerne fra ambulatoriet har også vagter på P93.

Hvem er jeg…

Du vil opleve mig som Oversygeplejerske, tilstede og synlig på afsnittet. Jeg er uddelegerende og ikke kontrollerende, smilende og imødekommende, og min ledelsesstil er tillidsbaseret ledelse og er desuden også uddannet i Forandringsledelse.

Vores kommende sygeplejerske i vikariat …

… har ikke nødvendigvis plastikkirurgisk og/eller brystkirurgisk erfaring, men vi ser gerne, at du er nysgerrig på, og interesseret i, at lære vores specialer at kende.

Vi forventer du er opsøgende og spørgende, det gør os trygge ved dig og dig tryg i dit arbejde. Ligeledes forventer vi du bidrager til at få arbejdsdagene til at glide og at du er, proaktiv, løsningsorienteret og fleksible.

Du må gerne være innovativ og nytænkende

Dine kommende kollegaer er…

… en tværfaglig gruppe af sygeplejersker og Social og sundhedsassistenter, sekretærer og læger. Vi har et godt samarbejde med fysioterapeuter, ergoterapeuter og laboranter, som besøger vores afdeling hver dag. Alle er afhængig af hinanden og spiller hinanden gode.

Personalegruppen hjælper hinanden på tværs, er fagligt opsøgende og videbegærlige.

Dagvagterne planlægger selv stuegang og der holdes ”timeout” ved behov i løbet af dagen.

Dine kommende kollegaer har humor, er gode til at planlægge en fest og sætter pris på at pynte op til såvel jul som påske…

På P93 arbejder vi med tildelt/helheds patientpleje, og sygeplejeopgaverne er typisk, præ- og postoperativ sygepleje, herunder grundig information til patienter og deres pårørende. Vi har et stort patientflow, hvor nogle forløb strækker sig over timer og andre over op til 2-3 dage.

Vi kan bl.a. tilbyde

  • Weekendvagt hver 3. weekend.
  • 8 timers vagter.
  • Fast rulleplan for jul og nytår.
  • Mentorordning
  • Struktureret introduktionsforløb på 8 uger
  • Du følger din mentors vagtplan, i videst muligt omfang og tæller ikke med i normeringen den første tid.
  • Løbende samtaler med mentor og oversygeplejerske, for at sikre din trivsel og dine behov.
  • Studiebesøg i ambulatoriet og operationsafsnittet samt dagkirurgisk afsnit, med mulighed for at overvære en operation.
  • Et godt arbejdsmiljø, hvor der lægges stor vægt på gensidig åbenhed, tillid, retfærdighed og ærlighed.

Vi prioriterer at dygtiggøre os, så videreuddannelse og kurser vægtes højt. I afdelingen gennemføres løbende sygeplejefaglige forsknings- og udviklingsprojekter.

Vi læser løbende ansøgninger og indkalder løbende til samtaler, hvis vi finder din ansøgning interessant.

Seneste ansøgningsfrist 15.juni 2023.

Ansættelses start aftales til samtale.

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på stillingen, er du velkommen til at ringe eller skrive. Ligesom du også er velkommen til at komme forbi til en rundvisning.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ud over nedenstående kan Oversygeplejerske Christina T. Brabrand kontaktes på arbejdsmobil. 21 52 42 78


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Torsdag den 15. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Er du snart speciallæge i radiologi eller har du nogle års erfaring? Ved du allerede hvilket subspeciale der interesserer dig, eller ved du endnu ikke hvilket subspeciale du skal vælge? S..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 5
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 8
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 6
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 9