Speciallæge i kardiologi med fokus på arytmi - delestilling mellem Nykøbing F. sygehus og SUH Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

I Region Sjælland er der et pågående arbejde for at forbedre og udbygge samarbejdet mellem de kardiologiske afdelinger på tværs af regionen og samarbejdet med Rigshospitalet.

Fra 1. januar 2024 fusionerer Nykøbing F. sygehus med Sjællands Universitetshospital. Det styrker Nykøbing F. sygehus som akutsygehus for Lolland, Falster og Sydsjælland og bidrager til et øget samarbejde om forskning og uddannelse.

Vi vil gerne styrke vores patientforløb med fokus på hele patientrejsen fra opgaver, der varetages på lokalsygehus over opgaver, der kræver regionsfunktion til den højt specialiserede behandling, der varetages på Rigshospitalet.

I den forbindelse vil vi styrke samarbejdet omkring patienter med alle typer af arytmi ved at tilbyde ansættelser, hvor man får klinisk funktion på flere matrikler og dermed mulighed for at i højere grad at følge patienten.

Med aktuelle stilling forestiller vi os, at du bliver ansat i en speciallægestilling på Nykøbing Falster sygehus, hvor du bliver en del af den kardiologiske afdeling med fokus på medicinsk behandling af alle typer arytmi. Du skal primært arbejde med de opgaver og funktioner, der er til stede på Nykøbing Falster sygehus. På SUH vil du blive en del af vores højt specialiserede arytmi-team og være med til at varetage vores specialiserede funktioner samt funktioner med regionsfunktion.

For at bidrage til ovenstående vision vil du på SUH Roskilde arbejde i arytmiambulatoriet en dag om ugen, hvor der er udredning og opfølgning for alle typer arytmi. Der er endvidere mulighed for at deltage i det kliniske arbejde i pacemaker-ambulatoriet, hvis der skulle være interesse herfor.

Beskrivelse af Nykøbing F. sygehus:
Kardiologien på NFS er organiseret som en af de fire klynger i medicinsk afdeling (kardiologi, Geriatri, Lungemedicin og Gastroenterologi). Afdelingen er klassificeret som hovedfunktionsenhed. Sengeafdelingen rummer 30 patienter. Akutte ekkokardiografier foregår på sengeafsnittet ved ekkoteknikere.

Der er stor ambulant aktivitet med 4-5 lægespor dagligt. Der udføres døgnblodtryksmålinger, Holtermonitoreringer, TEE, arbejds-ekg’er og hjerte-CT, ligesom der er en AK-klinik. Der er ansat en halv snes veluddannede ambulatoriesygeplejersker som har selvstændige funktioner med f.eks. hjertesvigt.

Beskrivelse af SUH Roskilde:
Den Kardiologiske Afdeling på Sjællands Universitetshospital har igennem de seneste år været igennem en større udvikling. Afdelingen er karakteriseret ved, at den i henhold til specialeplanen varetager højt specialiserede funktioner, regionsfunktioner samt funktioner på lige fod med de andre kardiologiske afdelinger i Region Sjælland. Det betyder, at afdelingens optageområde og ekspertiseområde dækker alle borgere i regionen. Det betyder også, at der samtidigt påhviler afdelingen et større ansvar for at sikre sammenhængskraften mellem de omkringliggende regioners centerkompetencer og den generelle kardiologi i Region Sjælland, således at vi sikrer den nødvendige kontinuitet i det samlede patientforløb. Afdelingen har med afsæt her i over en årrække konsolideret sig som en organisation, der lægger stor vægt på et produkt med høj faglig kvalitet.

Afdelingen har to monitorerede døgnafsnit med tilsammen 48 senge, otte deldøgnssenge, samt 12 monitorerede dagpladser i Kardiologisk Laboratorium. Ambulatoriet i Roskilde har både almene kardiologiske funktioner samt specialiserede kardiologiske funktioner, som udredning af patienter til hjerteklapkirurgi, kontrol og udredning af endocarditis, voksne med medfødte hjertesygdomme, familieudredning af arvelige hjertesygdomme, pacemakerkontrol, arytmi- og elektrofysiologisk ambulatorium, CT-KAG, hjerte-MR og kompleks iskæmi samt synkopeudredning i samarbejde med Neurologisk Afdeling.

Afdelingen råder i Roskilde over et moderne kardiologisk laboratorium med 5 kateterisationsrum til udførelse af KAG, elektiv og subakut PCI, pacemaker- og ICD implantation samt elektrofysiologi og radiofrekvensablation.

Praktiske oplysninger
Lolland-Falster er særdeles naturskønt området beliggende med huse i prisvenligt leje. Både Guldborgsund kommune og Region Sjælland står klar med masser af hjælp og rådgivning til nytilflyttere, og der er fine vuggestuer, børnehaver, gode offentlige og private skoler.

På alle hverdage kan du køre med pendlerbus mellem København og Nykøbing F. Sygehus. Bussen kører både morgen og aften, og køretiderne er tilrettelagt efter vagtskifte. Du kan læse mere om pendlerbussen her: http://www.komsydpaa.dk/det-praktiske/transport/kom-sovende-pa-arbejde/

Nykøbing F. Sygehus har endvidere oprettet et personalehotel, hvor du har mulighed for at booke dig ind til overnatning til 150 kr. pr. døgn. Læs mere på www.sygehusboliger.dk

For yderligere oplysninger om Nykøbing F Sygehus se
http://www.komsydpaa.dk/vil-du-arbejde-hos-os/laege/afdelinger/intern-medicin/

Læs mere om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Har du lyst til at høre mere om stillingen og de muligheder, som ligger i jobbet, så er du velkommen til at kontakte cheflæge Hongmei Duan, Nykøbing Falster Sygehus (NFS), tlf. 21 66 52 08 eller cheflæge Matias Greve Lindholm, Kardiologisk afdeling Roskilde (SUH), tlf. 23 32 77 58.

Stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos cheflæge, Hongmei Duan, e-mail: [email protected], tlf. 21 66 52 08.

Ansøgningen skal udfærdiges i.h.t. Sundhedsstyrelsens beskrivelser af de syv lægeroller.

Afhængig af kvalifikationer kan du ansættes som overlæge eller afdelingslæge.

Ansøgningsfrist: 27. august 2023

Ansættelse: 1. oktober 2023 eller efter aftale


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Søndag den 27. august 2023

Lignende jobs

  • Læge i Køge

    Er du uddannet sygeplejerske, og har du lyst til at videreuddanne dig inden for det intensive område? Så har du nu mulighed for at blive en del af et hastigt voksende Intensivafsnit på Danmarks 5. .
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Dianalund

    Vi søger en speciallæge i neurologi til vores speciallægeteam med tiltrædelse 1. september 2024 eller snarest derefter. Ansættelsen kan være som afdelingslæge eller overlæge afhængigt af kvalifikat..
    • Læge
    • Dianalund
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Vi søger en Lungemedicinsk overlæge med interesse og erfaring i Interstitielle lungesygdomme til delestilling mellem Lungemedicinsk afdeling i Slagelse og Lungemedicinsk afdeling på Rigshospitalet..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Kunne du tænke dig at hjælpe med at anrette kantinemad samt kasse betjening i weekenderne, i vores kantine og tilhørende café på Holbæk Sygehus? Du skal ekspedere i vores Café og hjælpe med at anre..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
23. maj 2024 13
22. maj 2024 13
21. maj 2024 13
20. maj 2024 13
19. maj 2024 13
18. maj 2024 13
17. maj 2024 13
16. maj 2024 14
15. maj 2024 13
14. maj 2024 13
13. maj 2024 13
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16
9. maj 2024 16
8. maj 2024 15
7. maj 2024 16
6. maj 2024 14
5. maj 2024 14
4. maj 2024 13
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 5