Ledende overlæge til Klinisk Onkologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Har du ambitioner og brænder du for at kæde dine faglige visioner sammen med dagligdagens virkelighed, og kan du smitte personalet med din begejstring? Så er denne stilling måske noget for dig. Vi søger en ledende overlæge til Onkologisk afdeling Roskilde, hvor du som en del af vores stærke ledelsesteam skal være med til at videreudvikle de onkologiske behandlingstilbud på afdelingen i Roskilde.

Alt onkologisk behandling i Region Sjælland er samlet på én afdeling, som har funktioner i både Næstved og Roskilde. På afdelingen i Roskilde har vi ud over ambulatoriet, et stort sengeafsnit med 24 senge, et dagsafsnit og vagtfunktionen for hele afdelingen.

Som ledende overlæge på afdelingen får du ansvar for sengeafsnit, dagsafsnit og vagtfunktion. Med til det ledelsesmæssige område er desuden personaleansvar for afdelingens uddannelseslæger (ca 11 introlæger + 4 hoveduddannelseslæger).

Er tillid, anerkendelse, tværfaglighed og sammenhængskraft også kerneværdier for dig?

Vi har fokus på høj faglighed og arbejder med at forankre og styrke udviklingen af de gode sammenhængende patientforløb med solid tværsektoriel integration og aktiv brug af virtuelle muligheder.

Vi har en stærk palliativ faglighed og møder vores patienter med løsninger der tager udgangspunkt i deres behov og muligheder.

Vi arbejder tværfagligt og patientinddragende, bl.a. gennem brug af fælles beslutningstagning, og udvikler redskaber og tilgange som imødekommer ulighed og skrøbelighed.

Vi værner om vores uddannelsesmiljø og arbejder på at fastholde rollen som én af hospitalets mest populære afdelinger blandt yngre læger.

Vi deltager aktivt i den nationale udvikling af personlig medicin, vi forsker og udbygger det multidisciplinære samarbejde indenfor bl.a. behandling af immuntox.

Trives du i en organisation hvor der er kort vej fra ide til handling?

Onkologisk Afdeling har organiseret ledelsen i 5 afsnitsledelser som refererer til afdelingsledelsen. Hver afsnitsledelse består af en ledende overlæge og en oversygeplejerske. Ud over afsnitsledelsen onkologisk sengeafsnit + vagthold Roskilde, som dette opslag vedrører, har vi afsnitsledelser for: Onkologisk ambulatorie Roskilde, Onkologisk Ambulatorium Næstved, Stråleterapi + senge i Næstved samt Palliativ Enhed.

Hver afsnitsledelse har den fulde ledelse af økonomi, drift, personale, kvalitet og strategisk udvikling indenfor deres område. På tværs af afsnitsledelserne er etableret diagnoserelaterede teams med en diagnoseansvarlig overlæge som har det faglige og kvalitative ansvar.

Som ledende overlæge har du følgende opgaver og ansvarsområder:

  • Sammen med 2 oversygeplejersker i onkologisk sengeafsnit er du ansvarlig for afsnittets samlede faglige kvalitet
  • Personaleleder for alle uddannelseslæger i Roskilde (12 - 16 læger)
  • Driftsansvarlig for den lægefaglige del af onkologisk sengeafsnit
  • Sammen med onkologisk sengeafsnits 2 oversygeplejersker er du ansvarlig for økonomi, drift, målbar kvalitet og strategisk udvikling af sengeafsnittet.
  • Mindst 50% relevant klinisk funktion

Din profil

Du er overlægekvalificeret speciallæge i Klinisk Onkologi eller Speciallæge i intern medicin med solid erfaring fra onkologi. Ledelseserfaring en fordel, herunder erfaring med organisering og koordinering af arbejdsopgaver. Du forstår at skabe et trygt, positivt og støttende arbejdsmiljø, hvor medarbejdere kan trives og udvikle sig. Du er en dygtig kommunikator og fremragende samarbejder. Du er handlekraftig og har respekt for og indblik i alle faggruppers bidrag til den fælles opgaveløsning. Du anerkender og fejrer enhedens fælles succeser. Du er modig og har en visionær tilgang til ledelse og evne til at motivere og inspirere andre.

Vi tilbyder dig en mulighed for at udvikle dig selv indenfor både ledelse og lægefaglighed. Du bliver en del af en god og ambitiøs ledergruppe, og du får mulighed for at præge udviklingen af klinisk onkologi i en region, hvor udfordringerne kan være anderledes og løsningerne ofte kalder på tætte tværgående samarbejder.

Løn og ansættelsesvilkår

Ledende overlæge indgår i afdelingens bagvagtslag, som deles af lægerne i Roskilde og Næstved i fællesskab. Afdelingens ledende overlæger har mindst 50% relevant klinisk overlægefunktion og maks. 50% ansættelsestid til ledelsesfunktioner.

Ansættelse sker i henhold til den mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger indgåede overenskomst for ledende overlæger. Den ledende overlæge i Palliativ Enhed refererer til cheflæge i Klinisk Onkologisk Afdeling, Mads Nordahl Svendsen.

Ansøgning

Ansøgningen skal udfærdiges i henhold til Sundhedsstyrelsens beskrivelse af de 7 lægeroller.

Ansøgningen sendes elektronisk inklusiv curriculum vitae samt evt. publikationsliste via link i denne annonce

Ansøgningsfrist: 1 februar 2024

Ansættelsessamtaler planlægges i uge 6


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Torsdag den 01. februar 2024

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Har du lyst til at være en del af en afdeling, med fokus på det gode patientforløb i et godt arbejdsmiljø, så læs med her? Da vi skal hjemtage flere patienter og udvide vores operationskapacite..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    En stilling som kardiologisk afdelingslæge på Medicinsk Afdeling på Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. er ledig til besættelse snarest muligt. Der er tale om en delestilling med kardio..
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Er vi dine nye kollager? [xxxxx]s enhed Indkøb, Produktion og Logistik søger weekendafløser til køkkenet Slagelse Sygehus. Jobbet som weekendafløser ligger hver 3. weekend, er på .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8
1. juni 2024 11
31. maj 2024 11
30. maj 2024 11
29. maj 2024 9
28. maj 2024 8
27. maj 2024 11
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 11
23. maj 2024 13
22. maj 2024 13
21. maj 2024 13
20. maj 2024 13
19. maj 2024 13
18. maj 2024 13
17. maj 2024 13
16. maj 2024 14
15. maj 2024 13
14. maj 2024 13
13. maj 2024 13
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16