Overlæge eller speciallæge til Distriktspsykiatrien Syd, Psykiatrisygehuset Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Vi søger en overlæge eller speciallæge til DistriktsPsykiatrien Syd i Slagelse, hvor der er mulighed for at arbejde 3-4 dage fra vores nye online klinik i København, og 1-2 dage i Slagelse. Der er busordning fra KBH til Slagelse.

DistriktsPsykiatrien Syd betjener kommunerne Ringsted, Sorø og Slagelse. Derudover er der tilknyttet to regionsfunktioner, affektive tilstande og oligofreni. Vi arbejder efter FACT-modellen i tværfaglige teams med læger, sygeplejersker, psykologer, socialrådgivere, fysioterapeuter/ergoterapeuter, sekretærer og peers.

Der vil være mulighed for at blive tilknyttet vores FACT team med affektiv specialviden eller et almindelig FACT team.

Regionsfunktionen er organisatorisk placeret med tilknytning til DistriktsPsykiatrien Slagelse.
Regionsfunktionen er et ambulant behandlingstilbud i Psykiatrien, Region Sjælland.
Regionsfunktionen behandler patienter over 18 år fra hele Region Sjælland.

Målgruppen er patienter med svær og kompliceret affektiv sindslidelse, hvor der efter behandling i distriktspsykiatri eller sengeafsnit er behov for second opinion eller specialiseret behandlingstilbud i ambulant regi.

Vil du være en del af en moderne psykiatriorganisation, der har ambitioner om høj faglig kvalitet og sammenhængende patientforløb?

På udkig efter moderne psykiatri med et stærk fagligt miljø?

Vi tilbyder et spændende job, og vi håber, du vil være med til sammen med teamet i Distriktspsykiatrien at give patienterne en god behandling. Vi lægger vægt på en kultur præget af dialog og respekt. Vi arbejder med udviklingen af en recoveryorienteret psykiatri med brugerinddragelse på alle niveauer og sammenhæng i alle patientforløb. En psykiatri, hvor patienterne gerne vil modtage behandling, og medarbejderne gerne vil arbejde.

Du prioriterer dialog og samarbejde med patienter og pårørende og får en arbejdsplads med engagerede kollegaer, god mulighed for indflydelse på egne opgaver og rig mulighed for at påvirke teamets arbejde med gode ideer. Du har fokus på et godt arbejdsmiljø med nærvær og arbejdsglæde.

Psykiatrien Vest består af to psykiatriske klinikker, én i Slagelse og én i Holbæk. Seks distriktspsykiatriske ambulatorier fordelt på geografierne Slagelse, Sorø, Ringsted, Kalundborg, Holbæk og Nykøbing Sjælland, opdelt i to ledelsesmæssige enheder, DistriktsPsykiatrien Syd (Slagelse, Ringsted og Sorø), DistriktspsykiatrienNord (Holbæk, Kalundborg og Nykøbing). Sengedelen består af to integrerede afsnit og to intensive afsnit, et ældrepsykiatrisk afsnit, en akutmodtagelse med 12 almindelige senge, og seks intensive senge samt et akut team.

Vi har en professor og en større forskningsenhed.

Vi tilbyder dig

En spændende stilling med stor selvstændighed og faglig karakter og en arbejdsplads i konstant udvikling.

Vi forventer at du

  • Kan arbejde med og i konstante forandringer, og se mulighederne i nye tiltag
  • Samarbejde med netværk
  • Har lyst til at undervise

Dine personlige evner

  • Overblik i den komplekse hverdag
  • Kan arbejde selvstændigt og skabe handling på beslutninger
  • Kan skabe engagement og arbejdsglæde
  • Har lyst til at initiere faglig udvikling

Der kan i øvrigt til stillingen være tale om vejledningsopgaver i forbindelse med yngre lægers videreuddannelse (KBU, I, AP og H-læger) samt undervisningsopgaver både monofagligt og tværfagligt.

Vi tilbyder fleksibel arbejdstilrettelæggelse, og der er muligt med at benytte vores busordning fra København til Slagelse.

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg i online klinikken, eller du kan ringe og høre nærmere hos Cheflæge Birgitte Welcher.

Yderligere oplysninger

Stillingen er på overlægeoverenskomst 37 timer pr. uge eller efter aftale og ønskes besat snarest. Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest (§22) ved alle ny ansættelser.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Lørdag den 10. december 2022

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Har du lyst til at være en del af en afdeling, med fokus på det gode patientforløb i et godt arbejdsmiljø, så læs med her? Da vi skal hjemtage flere patienter og udvide vores operationskapacite..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    En stilling som kardiologisk afdelingslæge på Medicinsk Afdeling på Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. er ledig til besættelse snarest muligt. Der er tale om en delestilling med kardio..
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Sjællands Universitetshospital Roskilde leder efter en brystkirurg med passion og lyst til at medudvikle et innovativt fagområde med en klar vision .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 5
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 8
27. maj 2024 8
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 9
20. maj 2024 9
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 10
16. maj 2024 9