Afdelingslæge til NSR Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Generationsskiftet i lægegruppen har ramt os! Men vi er heldigvis lykkedes med at rekruttere flere nye dygtige lægekolleger. For at sikre en glidende overgang med komplet lægestab, søger vi i NSR Anæstesiologisk Afdeling en engageret og kompetent afdelingslæge, der ønsker at anvende alle sine kompetencer som speciallæge. Stillingen er på fuld tid og til ansættelse pr. 01.07.2023 eller efter aftale. Familiestilling med individuelle hensyn i en tidsbegrænset periode er også en mulighed.

Som afdelingslæge i NSR Anæstesiologisk Afdeling bliver du en del af Region Sjællands største anæstesiologiske afdeling. Du vil indgå i en medarbejdergruppe med knap 400 engagerede kolleger, der alle forstår værdien af det gode samarbejde. Din dagligdag vil være på Slagelse Sygehus, som er et stort akutsygehus. Her vil du i moderne rammer varetage klinisk arbejde både på operationsgang og i intensiv terapiafsnit. Derudover vil du have mulighed for at byde ind på en eller flere af afdelingens specifikke arbejdsopgaver eller ansvarsområder afhængig af dine kompetencer og interesser. Det kunne f.eks. være:

  • Anæstesi til større robotkirurgi
  • Standardiserede perioperative patientforløb til blandt andet hoftenære frakturer (LKT forløb) og akutte mave-tarm-kirurgiske tilstande (ASAP)
  • UL-vejledt anlæggelse af perifere nerveblokader
  • Intensiv terapi inden for specialiserede områder som dialyse
  • Simulationstræning

Ønsker du på sigt at påbegynde en videreuddannelse (fx SSAI) inden for et særligt interesseområde, er dette noget, vi har gode erfaringer med og bakker op om.

I afdelingen arbejder vi for at skabe respektfulde relationer i mødet med patienten og mellem medarbejdere, hvor ordentlighed og tillid er en forudsætning. Vi ønsker at arbejde målrettet med faglighed og arbejdsmiljø som fundament for at opnå den højeste patienttilfredshed. Det vigtige for os er derfor kvalitet i patientbehandlingen, uddannelse og forskning – og så skal det været sjovt at gå på arbejde.

Vi er meget interesserede i at høre, hvad det vigtigste er for dig som kommende afdelingslæge/overlæge og kollega i NSR Anæstesiologisk Afdeling. Lad os mødes og se, om vi sammen kan skabe grundlaget for et fremtidigt samarbejde.

Faglighed, uddannelse og forskning

Høj faglighed er for os fundamentet for det gode arbejdsliv. Derfor ønsker vi at styrke patientbehandlingen gennem en tydelig uddannelses- og forskningsmæssig profil i afdelingen.

NSR Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse ønsker at være det bedste uddannelsessted i regionen. Vi uddanner medicinstuderende og har 12 postgraduate lægestillinger fordelt på introduktions- og hoveduddannelsesforløb. Vi vægter både prægraduat og postgraduat lægelig uddannelse højt. Aktuelt ansatte speciallæger i afdelingen har erhvervet sig eller søger optagelse på SSAI i børneanæstesi og intensiv terapi, avanceret smertebehandling og Critical Emergency Medicine, IHI kvalitetsuddannelse, EDIC I-II, Master i Perioperativ Medicin samt ledelsesuddannelse på diplom eller masterniveau.

I 2021 indviede vi forskningsenheden RCAI (Research Centre of Anaesthesiology and Intensive Care Medicine), som har talrige igangværende projekter indenfor optimering af perioperativ observation og behandling samt behandlingsinterventioner i intensivt regi. Der er aktuelt 3 ph.d. studerende i afdelingen. Der er udgivet 20 publikationer i internationale tidsskrifter de seneste år.

Om afdelingen

NSR Anæstesiologisk Afdeling består af 5 afsnit på Slagelse og Næstved sygehuse.

Slagelse Sygehus er Region Sjællands aktuelt største akutsygehus med varetagelse af 46% af regionens akutte patienter, og NSR Anæstesiologisk Afdeling har akut og elektiv funktion indenfor mave-tarmkirurgi, ortopædkirurgi, gynækologi, obstetrik, pædiatri, intern medicin (kardiologi, endokrinologi, geriatri/neurologi, reumatologi og medicinsk gastroenterologi), radiologi, psykiatri og klinisk biokemi.

Der opereres cirka 10.000 patienter årligt på den centrale operationsgang i Slagelse. Den centrale operationsgang i Slagelse varetager anæstesi, operationssygepleje og steril genbehandling til operationer som ambulante procedurer og under indlæggelse, og der er to opvågningsafsnit i umiddelbar relation til operationsgangen. Vi arbejder endvidere med subakutte, ambulante forløb. Afsnit for Ambulant Kirurgi ligger i umiddelbar relation til operationsgangen og varetager de ambulante perioperative forløb. Der ligger et andet perioperativt afsnit inde på operationsgangen, som udover opvågningspatienter modtager akutte patienter til præoperativ optimering, indlagte patienter til præoperative perifere nerveblokader, optimering af smertebehandling, CVK-anlæggelser, blood-patch etc. Ud over operationspatienter varetages årligt cirka 1.500 anæstesier til ECT-behandlinger samt anæstesi til diverse procedurer (DC-konverteringer, MR-scanninger etc.).

Det multidisciplinære intensivafsnit er et niveau 2-afsnit, som behandler ca. 1.300 patienter årligt på de aktuelle 6 højintensive sengepladser og de 6 lavintensive sengepladser. Behandlingsmodaliteterne omfatter avanceret respiratorbehandling, hæmodynamisk monitorering og behandling samt kontinuerlig dialyse. Intensiv afsnit varetager endvidere MobiltAkutTeam-funktion med en udgående intensiv sygeplejerske og funktion med tidlig opsporing af kritisk sygdom (TOKS) ønskes implementeret i 2023.

I afsnittene i Slagelse er to speciallæger og en yngre læge/uddannelseslæge i tilstedeværelsesvagt, og frem til klokken 20 er der på alle ugens dage desuden en ekstra speciallæge i intensivafsnittet.

NSR Anæstesiologisk Afdeling består endvidere af en central operationsgang i Næstved, som varetager ca. 7.000 elektive patientforløb indenfor specialerne ortopædkirurgi, urologi og øjensygdomme. Hertil kommer specialistfunktioner indenfor anlæggelse af permanente centrale katetre. I Sammedagskirurgisk Enhed (SDK) varetages 4.000 endoskopiske undersøgelser og behandling årligt samt forskellige idrætskirurgiske procedurer. En speciallæge har vagtfunktionen i aften- og nattetiden for hele Næstved Sygehus.

Tværfagligt Smertecenter Næstved er tillige tilknyttet NSR Anæstesiologisk Afdeling. Smertecentret er det største ud af tre smertecentre i regionen og varetager 41% af den samlede patientgruppe. Centret er anerkendt for at være på forkant indenfor smerteområdet. Der ydes tværfaglig smertebehandling til patienter med kroniske, komplekse og non-maligne smerter gennem årligt 8.500 ambulante kontakter.

Kvalifikationer

Vi søger en bredt interesseret og kompetent anæstesiolog, som vil være med til at videreudvikle NSR Anæstesiologisk Afdeling.

Du forventes aktivt at kunne bidrage til afdelingens patientbehandling, uddannelse og forskning og anæstesiologiens udvikling generelt. Evnen til at kunne og ville engagere dig er en vigtig kvalifikation, ligesom du i pressede situationer skal kunne samarbejde konstruktivt med relevante samarbejdspartnere.

Afhængigt af dine interesseområder kan opgave- og ansvarsområde aftales i forbindelse med ansættelsen.

Du vil blive vurderet i forhold til de syv lægeroller, og ansøgning skal udformes i forhold til dette. Ansøgere skal desuden i særlig grad beskrive kompetencer og planer i forhold til ønsket ansvarsområde.

Hvis du er interesseret i at møde nogle af dine evt. kommende kolleger, har du muligheden her: https://vimeo.com/422747259/260859d990

Læs mere om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kolleger allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til cheflæge Birgitte Schousboe, 2344 4425.

Stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos ledelseskonsulent Pia van der Watt, 5651 4796.

I forbindelse med ansættelse indhentes § 36 børneattest, hvortil samtykke indhentes ved ansættelsessamtale.

Ansøgningsfristen er 04.05.2023, og samtaler forventes gennemført i uge 19.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Torsdag den 04. maj 2023

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Vi søger speciallæger til at styrke karkirurgien i [xxxxx] Det er vores vision at tilbyde patientnær karkirurgisk behandling og vi arbejder for at kunne tilbyde hele paletten af kar..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Overlæge/afdelingslæge til Palliativ Enhed, med primær funktion ved Palliativt Team Holbæk med ansættelse pr. 1/9 eller snarest derefter. Palliativ Enhed Sjællands Universitetshospital søger 1 .
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
13. maj 2024 10
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 12
8. maj 2024 11
7. maj 2024 11
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2