Kolorektalkirurg, Kirurgisk Afdeling, NSR Sygehuse, Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Kolorektalkirurg, Kirurgisk Afdeling, NSR Sygehuse, Slagelse

Speciallæge med ambitioner og kolorektal erfaring søges til primært kolon-kirurgi. Certificering foretrækkes, men er ikke et krav, selvstændighed forudsættes. Indplacering som overlæge med vagt i tilkald. Gode samarbejdsevner, lyst og imødekommende adfærd prioriteres højt. Til ansættelse pr. 1. november eller efter aftale.

Det kolorektale team varetager malign såvel som benign kolorektalkirurgi inkl proktologi og prolapskirurgi for halvdelen af Region Sjællands optageområde. Vi har fokus på faglighed og glatte forløb. Vi vægter patienttilfredshed højt. Vi har høj produktion og fokus på optimerede forløb (ERAS). Tæt samarbejde i og på tværs af afdelingens teams. Teams i teamet med underopdeling i kolon- og rektumkirurger og højt volumen pr kirurg. Fokus på produktion med sideløbende opfølgning, stuegang og kontroller.

Vi har DaVinci Xi platform og Endo Alfa-suites til laparoskopisk kirurgi. Kolonkirurgi udføres primært laparoskopisk. Rektumkirurgi udføres robotassisteret evt. kombineret med Transanal adgang. Vi stiler mod at al kolorektalkirurgi skal udføres robotassisteret indenfor en kortere årrække. Der pågår løbende certificering og oplæring af teamets kirurger. Flere er efterhånden erfarne robotoperatører.

Vi har et veletableret forløbskontor som faciliterer og understøtter det daglige arbejde samt planlægger de to ugentlige MDT konferencer. Forløbskontoret varetager desuden en del af patientkontakten, rekvirerer undersøgelser, etablerer rehabiliteringsforløb, følger op og sikrer at alt går op i en højere enhed.

Patientplejen varetages af et dedikeret personale i sengeafsnittet. Der er fuld besætning og rigtig god feedback fra patienterne. Post-operativ opfølgning udføres som telefonsamtaler.

Fast ugentlig ambulatoriedag. Mulighed for en ugentlig dag i endoskopien, men også alene kirurgisk fokus. Etableret polyp-ambulatorium med TRUS, endosurgical evaluation og rektoskopi på hver enkelt case mhp behandling af tidlig cancer og større polypper. Afdelingen udfører mange lokal-resektioner på TAMIS platform og endoskopisk EMR / ESD med valg guidet af den samlede evaluering.

Vi har en nyetableret forskningsenhed, SCOLARIS, med fast tilknyttede Ph.D stud og postdoc. samt tilknyttet forskningsansvarlig Overlæge. Der er netop ansat en forskningssygeplejerske i enheden.

Der er i alt 31 kirurgiske sengepladser i afdelingen og 10 kirurgiske senge i akutmodtagelsen samt en stor ambulant og endoskopisk aktivtet.

Afdelingen arbejder konstant på udvikling og optimering af vores patientforløb, samt opkvalificering af medarbejdernes kompetencer. Der er et stort ledelsesmæssigt fokus på uddannelse og forskning i afdelingen.

Endoskopiteamet foretager årligt ca. 12.000. Primært dedikerede endokirurger med assistance fra andre interesserede og uddannelseslæger. Avancerede øvre endoskopier i form af ERCP og EUL. Der er netop indrettet helt ny avanceret endo-suite med udstyr fra A-Z. Der foretages især i colon EMR / ESD samt FTRD.

Øvre/akut og børnekirurgisk team varetager de øvre gastroenterologiske kræftpakkeforløb samt patientforløbene indenfor den øvre benigne kirurgi. Der udføres ugentligt herniekirurgi på DaVinci Xi platformen, ligesom vi udfører børnekirurgi og akut-kirurgi.

Er du interesseret i

At deltage i et aktivt og levende team bestående af speciallæger med høj faglighed, hvor fokus er på et godt patientforløb?

  • At bidrage til kontinuerlig udvikling af det faglige område, med respekt for de nationale retningslinjer, i tæt samarbejde mellem plejen og speciallæger?
  • At få et spændende job som overlæge og dermed leder, med indflydelse på og medansvar for afdelingens udvikling og daglige drift, kvalitetsudvikling og uddannelse, så det hele kan lykkes?
  • At få mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse ved deltagelse i betalte kurser, møder og kongresser, nationalt såvel som internationalt?
  • At blive en del af en ambitiøs kirurgisk afdeling hvor stadig udvikling, høj faglig kvalitet, den bedste uddannelse, et godt samarbejde, arbejdsmiljø og trivsel i afdelingen og på sygehuset prioriteres højt?

Kontakt cheflæge Line Rosell Walker på telefon 20 58 43 73 eller mail: [email protected] hvis der er spørgsmål eller kom gerne forbi til en snak og rundvisning.

Vær opmærksom på, at du som overlæge ansættes som leder med deraf følgende ansvar, og derfor skal have kompetencer inden for de 7 læge-roller på et niveau, der svarer til det, man kan forvente af en overlæge.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 15.08.23 med henblik på tiltrædelse 1. november 2023 eller efter aftale.

Samtaler planlagt til 30/8 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Tirsdag den 15. august 2023

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    Har du lyst til at arbejde med anæstesiologi på et højt fagligt niveau, så er det dig vi søger på Anæstesiologisk afdeling, Nykøbing F sygehus. Vi søger en dygtig og engageret speciallæge med e..
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Vores Psykiatriske Akutmodtagelse på Psykiatrisygehuset i Slagelse søger en ny ledende overlæge eller overlæge. Du bliver en vigtig medspiller i vores team - i en moderne psykiatriorganisation m..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Vi har drøntravlt og søger derfor 2 uddannede lægesekretærer eller sundhedsadministrative koordinatorer til faste stillinger i Hjerteambulatoriet på Slagelse Sygehus. Trives du med travlhed, e..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
21. maj 2024 9
20. maj 2024 9
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 10
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 10
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 12
8. maj 2024 11
7. maj 2024 11
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4