Overlæge til Distriktspsykiatrien for ældre, Psykiatrisygehuset Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Overlæge til Distriktspsykiatrien for ældre

Vi mangler en overlæge til vores Distriktspsykiatri for ældre. Vil du være en del af en moderne psykiatriorganisation, der har ambitioner om høj faglig kvalitet og sammenhængende patientforløb – så læs videre.

I Distriktspsykiatri for ældre udreder og behandler vi borgere på 70 år og derover med nyopståede psykiske sygdomme. Desuden modtager vi personer i alle aldersgrupper, der både har en demenssygdom og psykiatriske problemer. Vi modtager patienter fra Odsherred, Holbæk, Kalundborg, Slagelse, Sorø og Ringsted kommuner.

Du vil indgå i et velfungerende F-ACT team bestående af sygeplejersker, sekretærer, socialrådgiver og psykolog.

Vi synes selv, vi tilbyder et spændende job, og vi håber, at du sammen med teamet i Distriktspsykiatrien, vil være med til at give patienterne en god behandling.

Vi lægger vægt på en kultur præget af dialog og respekt. Vores ambulatorium er kendetegnet ved stor fællesskabsfølelse, sammenhold og tværfaglighed i opgaveløsningen. Teamet har stor motivation til at udvikle og forbedre patientforløb og sørge for, at patienterne oplever, at de bliver hjulpet og støttet også med inddragelse af tværfaglige ressourcer. Gruppen er præget af en høj grad af gensidig respekt på tværs af faggrupper.

Vi arbejder med udviklingen af en recoveryorienteret psykiatri med brugerinddragelse på alle niveauer og sammenhæng i alle patientforløb. En psykiatri hvor patienterne gerne vil modtage behandling, og medarbejderne gerne vil arbejde.

Du prioriterer dialog og samarbejde med patienter og pårørende og får en arbejdsplads med engagerede kollegaer, god mulighed for indflydelse på egne opgaver og rig mulighed for at påvirke teamets arbejde med gode ideer. Du har fokus på et godt arbejdsmiljø med nærvær og arbejdsglæde.

Dine faglige kvalifikationer:

Du er uddannet speciallæge i Psykiatri.

Vi forventer at du:

  • Kan arbejde med og i konstante forandringer og kan se mulighederne i nye tiltag
  • Er fagligt nysgerrig
  • Har fokus på patient inddragelse

Dine personlige evner:

  • Overblik i en kompleks hverdag
  • Kan arbejde selvstændigt og skabe handling på beslutninger
  • Kan skabe engagement og arbejdsglæde
  • Har lyst til at initiere faglig udvikling for teamet
  • Interesse og kompetencer indenfor psykiatrisk diagnostik
  • Interesse for at implementere digitale konsultationer og behandlinger
  • Er i stand til at bevare et godt arbejdsmiljø i en velfungerende tværfaglig medarbejdergruppe

Busordning

Psykiatrien Vest har en busordning mellem København og Psykiatrisygehuset i Slagelse. Bussen kører på alle hverdage og er rettet mod læger, specialpsykologer og psykologer under specialuddannelse i psykiatri. En del af transporttiden indgår i arbejdstiden, og der er en afgift pr. tur.

Kom gerne på besøg

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller du kan ringe og høre nærmere hos konstitueret cheflæge Martin Markvardsen eller oversygeplejerske Julie Camilla Hansen.

Yderligere oplysninger

Stillingen er på 37 timer pr. uge og løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest (§22) ved alle ny ansættelser. Der er mulighed for at indgå i bagvagtslag, men det er ikke et krav til stillingen.

Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Søndag den 17. marts 2024

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Kardiologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital Roskilde søger en afdelingslæge med dokumenteret klinisk og forsknings-erfaring indenfor hjertesvigt til at være en del af vores hjertesvigts..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    En introduktionslæge til Gynækologisk-Obstetrisk afdeling på Slagelse Sygehus søges pr. 1. juli 2024 eller snarest derefter. Drømmer du om en fremtid i gynækologi og obstetrik og søger du en a..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Ved Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde er en ét-årig stilling som uklassificeret reservelæge ledig med start 01.07.24 eller senere. .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Vi søger en introduktionslæge i Akutmedicin til 2 stærke Akutafdelinger: Nykøbing F. og Køge/Roskilde. Du kommer til at blive fortroligt med hele spektret at akutmedicinen, alt fra den brede pa..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 8
27. maj 2024 8
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 9
20. maj 2024 9
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 10
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 10
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 12
8. maj 2024 11
7. maj 2024 11