Konsulent eller i specialkonsulent til Lægeuddannelsen i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vil du bidrage til at videreudvikle Lægeuddannelsen i Region Sjælland?

Brænder du for uddannelsesplanlægning og uddannelseskvalitet i sundhedsvæsnet? Trives du med at være i tæt dialog med mange mennesker? Har du interesse for HR-området og kan du jonglere med mange forskelle opgaver samtidig? Så er du måske vores nye kollega i Lægeuddannelsen.

Om os

Lægeuddannelsen har det overordnede ansvar for kapacitets- og kvalitetsudviklingen af den lægelige videreuddannelse i Region Sjælland, herunder den strategiske og administrative planlægning og koordinering, der skal sikre velfungerende uddannelsesafdelinger, som uddanner læger og speciallæger af høj kvalitet. Derudover har vi et særligt strategisk fokus på indsatser, der skal styrke rekruttering og fastholdelse af medicinstuderende, uddannelseslæger og speciallæger og som understøtter Regionens øvrige indsatser med at fremtidssikre et bæredygtigt sundhedsvæsen. I den forbindelse har vi i samarbejde med Københavns Universitet etableret en kandidatuddannelse i medicin, Region Sjælland sporet, og er nu i gang med at sikre grundlaget for en fuld lægeuddannelse i Regionen.

Lægeuddannelsen består aktuelt af 16 medarbejdere, heraf 6 medarbejdere i sekretariatet i Sorø, 6 praksisuddannelseskoordinatorer og 4 yngre almen medicinske uddannelseskoordinatorer. Lægeuddannelsen er en kommende del af Koncern HR. Lægeuddannelsens opgaver går på tværs af koncernområder og sektorer, hvilket gør at vi har en tæt koordinering og samarbejde med alle regionens sygehuse, psykiatrien, almen praksis, tværgående centre og de øvrige regioner samt videreuddannelsesregioner.

Dine opgaver

Som konsulent eller specialkonsulent i Lægeuddannelsen kommer du til at arbejde med en bred vifte af driftsmæssige og strategiske udviklingsopgaver indenfor uddannelsesplanlægning, administration, kvalitetsudvikling samt rekruttering og fastholdelse af medicinstuderende, læger og speciallæger.

En særlig opgave bliver i samarbejde med Københavns Universitet, at få etableret den fulde lægeuddannelse i Region Sjælland. Opgaven indbefatter løbende koordinering af opgaver og indsatser med KU, sygehusene, Psykiatrien og almen praksis. Du får i den forbindelse også en tæt kontakt til de medicinstuderende på Region Sjællandsporet.

I samarbejde med Lægeuddannelsens øvrige medarbejdere, vil du indgå i arbejdet med at følge op på de anbefalinger, som revisionen af speciallægeuddannelsen lægger op til. Du vil også medvirke til, at få sat et særligt uddannelsesfokus på det de fleste fejler og give vores læger de bedste forudsætninger for at opnå kompetencer i de sammensatte sygdomsbilleder, der er fremtrædende blandt regionens borgere. Derudover vil du skulle håndtere konkrete uddannelsesforløb og dispensationsansøgninger.

Du kommer til at løse opgaverne selvstændigt, såvel som i samarbejde med dygtige kolleger i Lægeuddannelse, stabene på sygehusene, i psykiatrien og øvrige koncernområder i Regionshuset.

Din profil

Vi søger en selvstændig, udviklingsorienteret og struktureret kollega med en relevant samfunds- eller sundhedsvidenskabelig uddannelse. Du kan også have en sundhedsfaglig uddannelse med en samfundsvidenskabelig overbygning. Derudover forventer vi, at du:

  • Har kendskab til eller interesse for sundhedsområdet
  • Har lyst og evner til at arbejde i en politisk styret organisation
  • Har erfaring med HR, særligt det ansættelsesretlige og indsatser i forhold til rekruttering og fastholdelse
  • Har administrative og analytiske kompetencer, som sikrer god og effektiv sagsbehandling
  • Er dygtig til at formulere dig såvel mundtligt som skriftligt
  • Kan samarbejde på tværs både internt og eksternt
  • Kan levere produkter af høj kvalitet – også når deadlines er korte

Vi tilbyder

Et spændende job med et stort selvstændigt ansvar og store faglige udfordringer, hvor du har mulighed for at præge dine arbejdsopgaver og med gode muligheder for kompetenceudvikling og mulighed for fleksible arbejdstider. Du bliver en del af en afdeling med et godt arbejdsmiljø, med mange spændende tværfaglige arbejdsopgaver og dygtige, engagerede og hjælpsomme kollegaer med forskellige faglige baggrunde. Derudover er der mulighed for fleksible arbejdstider. Du vil få et stort netværk af både administrative og sundhedsfaglige personer i regionen og på tværs af regioner, ligesom du vil komme i kontakt med mange uddannelseslæger og uddannelsesgivende læger. Sidst, men ikke mindst får du mulighed for at komme helt tæt på den regionale administration og de politiske beslutningsprocesser.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest d. 1.juni 2023.

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø, men du skal forberedt på, at der kan være møder uden for Regionshuset.

Kontaktperson

For nærmere information om stillingen er du velkommen til at kontakte chef for Lægeuddannelse Marit Karina Buccarella på tlf. 26 19 90 94 eller mail [email protected]

Samtaler

Vi holder samtaler mandag d. 17 april

Læs mere om Lægeuddannelsen i Region Sjælland på Det Gode Lægeliv eller Region Sjælland på www.regionsjaelland.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Sorø
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til det myeloide afsnit, Hæmatologisk Afdeling, SUH Roskilde Hæmatologisk Afdeling søger en ledende overlæge med erfaring eller interesse for faglig, organisatorisk og på sigt .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2