Ph.d. stipendiat på Sjællands Universitetshospital/ Københavns Universitet om kommunikation og vidensdeling mellem al...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Ph.d. stipendiat på Sjællands Universitetshospital/ Københavns Universitet om kommunikation og vidensdeling mellem almen praksis og sygehusspecialister

Har du et grundigt kendskab til forskellige videnskabelige metoder, og vil du være med til at skabe viden om samarbejdet mellem sygehus og almen praksis? Så er dette højaktuelle forskningsprojekt måske noget for dig.

Forskningsprojektet "Kommunikation og vidensdeling mellem almen praksis og sygehusspecialister" er finansieret af Innovationsfonden og gennemføres som et erhvervs.-Ph.d. projekt i samarbejde mellem Sjællands Universitetshospital og Københavns Universitet. Projektet starter efter aftale men senest juni 2023.

Projektet er forankret i den administrative stab på Sjællands Universitetshospital, og den Ph.d. studerende vil få arbejdsstation på Sjællands Universitetshospital i Køge, men med periodevise ophold på Institut for Folkesundhedsvidenskab og på Forskningsenheden for Almen Praksis i København. Den ph.d. studerende indskrives ved ph.d. skolen på Københavns Universitet (https://sund.ku.dk/uddannelse/phd/).

Projektet

Målsætningen for ph.d. projektet er at opsamle erfaringer med forskellige former for faglig vidensdeling og kommunikation mellem specialister på Sjællands Universitetshospital og almen praksis i Region Sjælland. På baggrund af disse erfaringer skal ph.d. projektet analysere, hvordan koordinering foregår i praksis og udvikle anbefalinger til samarbejdet mellem sygehusspecialister og almen praksis med henblik på at understøtte sammenhængende patientforløb. Følgende delemner forventes at indgå i projektet:

  1. Identifikation og vurdering af modeller for vidensdeling og kommunikation mellem sygehusspecialister og almen praksis i forskningslitteraturen
  2. Sammenligning af modeller for vidensdeling og kommunikation mellem specialister på Sjællands Universitetshospital og almen praksis i Region Sjælland med internationale modeller og erfaringer
  3. Evaluering af effekten af nyere initiativer, såsom specialist-hotline og virtuelle sparringsmøder, på patientforløb mellem almen praksis og hospitalet
  4. Udvikling af "best-practice" anbefalinger til samarbejdet mellem sygehus og almen praksis baseret på forskningslitteratur og afprøvede initiativer for at understøtte sammenhængende patientforløb

Forskningsdesign og metode vælges i samarbejde med vejledere, og både kvalitative og kvantitative metoder er relevante.

Organisatoriske forhold

  1. Den ph.d. studerende vil få en hovedvejleder og en bivejleder på Københavns Universitet, nemlig: Professor Karsten Vrangbæk fra Institut for Folkesundhedsvidenskab og Mads Kristensen, som er praktiserende læge i Køge og deltidsansat i Forskningsenheden for Almen Praksis
  2. Den ph.d. studerende vil være tilknyttet Stabens tværsektorielle team på Sjællands Universitetshospital og referere til enhedschef Anne Hune Gjerrild

Kvalifikationer og løn

Ansøgere forventes at have en relevant kandidatgrad inden for det sundheds- eller samfundsvidenskabelige felt. Det er en fordel, hvis ansøgere har kendskab til både kvalitative og kvantitative metoder. Desuden forventes et vist kendskab til sundhedsvæsenet. Endelig skal ansøgere leve op til Innovationsfondens karakterkrav:

  • Mindst 10 i karakter for speciale
  • Kandidat- og bacheloruddannelse tilsammen: vægtet gennemsnit på mindst 8,2 på 7- trinsskalaen eller 9 på 13-skalaen
  • For en toårig kandidatuddannelse alene: vægtet gennemsnit på mindst 9,5 på 7-trinsskalaen eller 9,4 på 13- skalaen

Karakterkrav kan i særlige tilfælde afviges jf. Innovationsfondens retningslinjer: 15.06.2022 erhvervs-ph.d. retningslinjer.pdf (innovationsfonden.dk)

Kandidaten skal være flydende i dansk og have gode kompetencer i mundtlig og skriftlig engelsk.

Løn og arbejdsvilkår i overensstemmelse med overenskomst mellem Finansministeriet og AC

Ansøgningen

Ansøgningen skal være på dansk og skal indeholde CV (inklusiv adresse og mail-adresse), et kort motivationsbrev, publikationsliste (hvis relevant) og kopier af eksamensbeviser.

Tidsfrist for ansøgningen: 10. april 2023

Efter ansøgningsfristen indkaldes udvalgte ansøgere til samtale

Samtaler forventes afholdt den 17. april 2023

Yderligere information

Yderligere information om Ph.d.-studieprogrammet på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet findes her: http://healthsciences.ku.dk/phd/

For yderligere information om stillingen og forskningsprojektet kontaktes: Anne Hune Gjerrild, Chef for Digitalisering, Henvisninger og Tværgående Samarbejde på Sjællands Universitetshospital (tlf.: 51 42 17 58 eller e-mail: [email protected]) eller Karsten Vrangbæk, Professor i afdeling for Sundhedstjenesteforskning på Københavns Universitet (tlf.: 29 41 00 69 eller e-mail: [email protected]).

Sjællands Universitetshospital som arbejdsplads

Du bliver en del af en stor administrativ stab med dygtige kollegaer og et bredt, velfungerende samarbejde på tværs, heriblandt en selvstændig forskningsenhed. Som medarbejder gør du en forskel ved at spille ind med din viden og dine kompetencer, og du får samtidig rig mulighed for at udvikle dig fagligt, blandt andet via samarbejde med de mange forskellige fagligheder i staben og på hospitalet. Som arbejdsplads lægger vi vægt på trivsel, arbejdsmiljø og work-life balance, herunder også mulighed for hjemmearbejde. Du vil opleve inddragelse, åbenhed og tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere, og fokus på at skabe fælles rum til socialt samvær og faglige arrangementer også i en travl hverdag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Køge
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Ringsted

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Ringsted
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University in Slagelse, Denmark is offering a postdoctoral position as entomologist in Arable Crops, starting 1st January 2025. The position will be availabl..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, is offering a fulltime postdoctoral position in remote sensing for agroecosystem sustainability, starting September 1st, 2024, or as soo..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker (studiejob) i Roskilde

    Ph.d.-studerende til forskningsprojekt om partnerstøttet fysisk aktivitet til gravide med graviditetsdiabetes. Vi søger en kandidat til et fuldt finansieret 3-årige Ph.d.-projekt ved Sjælland..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
27. april 2024 1
26. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1