Reservelæger til introduktionsstilling eller uklassificeret stilling på det smukke psykiatrihospital Oringe i Vording...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Har du interesse for psykiatri, kan du blive vores nye kollega og tage del i udviklingen af en traditionsrig og meget smuk arbejdsplads i Vordingborg.

Psykiatrien Syd har netop nu ledige lægestillinger til besættelse og vil derfor gerne i dialog med reservelæger med interesse for psykiatri.

En uklassificeret reservelægestilling er oplagt til dig, som overvejer psykiatri som speciale, og ønsker at stifte bekendtskab med psykiatri inden en evt. I-stilling - eller til dig, som er nyuddannet læge, og som ønsker at samle erfaring inden evt. KBU-start.

Læger, som allerede har færdiggjort I-stilling, men som fx venter på en H-stilling eller er i anden situation, vil vi også meget gene høre fra - det gælder såvel psykiatri som andre specialer, fx almen medicin, neurologi, arbejdsmedicin samfundsmedicin, mv.

Psykiatrien Syd har flere sengeafsnit samt Psykiatrisk Akutmodtagelse og ECT-klinik i Vordingborg og ambulant psykiatri i Næstved, Vordingborg og Maribo. Der er 110 sengepladser i afdelingen, heraf 10 i Psykiatrisk Akutmodtagelse og flere brugerstyrede senge. Vi behandler patienter på hovedfunktionsniveau.

Udover at varetage uddannelsen af kommende speciallæger i psykiatri, deltager vi også i undervisningen af medicinstuderende samt uddannelsen af yngre læger i klinisk basisuddannelse, blokstillinger til speciallæge i almen medicin samt uddannelsen af specialpsykologer i psykiatri. Vi prioriterer uddannelse højt, og der er for eksempel en hel undervisningsdag om måneden samt planlagt daglig undervisning efter konferencen. Vi har fokus på at udvikle et seriøst og alsidigt uddannelsesprogram og et godt undervisnings- og arbejdsmiljø for vores ansatte.

Du vil som intro- eller uklassificeret læge blive tilknyttet et behandlingsafsnit, og der er mulighed for at deltage i forskning, kvalitetsarbejde og undervisning. Der er en halv times morgensupervision på hverdage, hvor faglige udfordringer og andre vanskeligheder fra vagten kan drøftes med en mere erfaren kollega inden morgenkonferencen.

Psykiatrien Syds sengeafsnit er beliggende på halvøen Oringe, der er et særdeles smukt og traditionsrigt psykiatrisk hospital. Hospitalet er placeret i egen park på den naturskønne havnepynt midt i Vordingborg, og har tilknyttet flere mindre lejligheder, der kan lejes som tjenesteboliger. Ligeledes er der mulighed for at tage lægebussen, der kører fra København hver morgen og retur hver eftermiddag alle hverdage.

Der vil være mulighed for at indgå i vagtlag på sengeafsnit og evt. blive tilknyttet den ambulante psykiatri i en periode.

Vi tilbyder:

  • Du får et bredt og indgående kendskab til specialet psykiatri
  • Du får et omfattende og individualiseret undervisnings- og introprogram for læger
  • Du møder høj faglighed og dygtige speciallæger i et rummeligt læringsmiljø for læger på alle udannelsesniveauer
  • Mulighed for tjenestebolig, tæt på station, sportsanlæg og havnemiljø
  • Der kører lægebussen på hverdage med udgangspunkt fra DGI-byen og Valby Station, så du kan spare togturen


Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig overlæge Haroon Malik Arfan, som kan kontaktes på tlf. 21 47 53 75 eller mail [email protected]

Vi ansætter løbende, så du kan forvente at blive indkaldt til samtale i forlængelse af din ansøgning.

Dokumentation for formelle og faglige kompetencer kan medbringes til en evt. samtale. Løn- og ansættelsesforhold er i overensstemmelse med overenskomst.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagramprofil: Psykiatrien_Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Vordingborg
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Læge (studiejob) i Næstved

    Er du sygeplejestuderende og mangler et studierelevant arbejde? Har du lyst til at udvikle din sygeplejeerfaring og arbejde på fleksible tidspunkter? – så læs videre her. [xxxxx]s..
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Serviceafsnittet på Næstved Sygehus søger sommerferieafløsere, til at varetage serviceopgaver som fuldtids ferieafløser i perioden juni-august. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året .
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Vi søger en aut. veterinærsygeplejerske til Evidensia Næstved Dyrehospital til en fast stilling 30-37 timer om ugen uden vagtforpligtigelse.Hvis du er nyuddannet, så planlægger vi et passende opl..
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Læge søges til organisation/virksomhed i 4700 Næstved
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0