Empatiske, energiske og dygtige lægesekretærer søges til Akut- og Traumecentret, Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Er du vild med blå blink, klar til at stå i forreste række sammen med læger og sygeplejersker, og kan du (på sigt) mestre at jonglere mellem flere funktioner end en schweizerkniv har?
Så har vi helt sikkert brug for dig!

Akut- og Traumecentret (ATC) er i rivende udvikling, og vi har brug for flere lægesekretærer på holdet til at give patienter og pårørende den absolut bedste, mest nærværende professionelle modtagelse og start på hospitalet, uanset om de er kommet ind akut, via egen læge eller noget helt tredje.

Vi er på ingen måde som noget andet sted på hospitalet, og det er vi stolte af!
Det ene øjeblik kan du i forholdsvise rolige omgivelser sidde og arbejde med registrering for så det næste at smide, hvad du har i hænderne, når traumekaldet lyder. Tilbage til registrering eller journalskrivning for så igen at sadle om, når der er brug for dig andetsteds eller hvis der kommer patienter eller pårørende til modtagelse, som kræver din fulde opmærksomhed og tilstedeværelse.
Kort sagt: Du får en varieret dag og mange forskellige hatte på.

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde dig
  • I ATC får du et bredt specialekendskab, som styrker dig i din karriere – lige meget hvad dine drømme må være for din fremtid!
  • Vi vægter uddannelse og faglig udvikling højt. Derfor har vi også et fuldstændigt tilrettelagt program og en mentor klar til dig, når du starter hos os.
  • Vi formår at støtte og gøre en forskel for patienter, pårørende og samarbejdspartnere samt bidrager til den positive udvikling af såvel arbejdsgange som kerneopgaven - vel at mærke i en hverdag, hvor tempoet er højt, og ikke to dage er ens.
  • Selvom vi har travlt og nogle dage ikke kommer helt i mål med vores opgaver, så gør det ikke noget. Ved vagtskifte møder en ny frisk kollega ind til at tage over lige der, hvor vi slap. Med andre ord: Du kan med ro i maven holde fri, når vagten slutter, for der ligger ingen bunker og venter på dig, når du møder igen.
  • Du vil få en flok engagerede lægesekretærkolleger mellem 25 og 65 år, og vi bidrager alle til gruppen med hver vores kompetencer og styrker. Vi har en meget uhøjtidelig tone og et godt humør, og det er meget vigtigt for hele afdelingen, at både det mono- og tværfaglige samarbejde er bygget op omkring tillidsfulde relationer og med plads til forskellighed – dette prioriterer og arbejder vi aktivt på at styrke hver eneste dag.
  • Vi er naturligvis på arbejde 24/7/365, da der er brug for vores kompetencer. Det betyder derfor, at du får skiftende arbejdstider; dagvagter, aftenvagter, nattevagter, weekend- og helligdagsvagter. På nuværende tidspunkt har alle weekendvagt hver 3. weekend.
  • ATC består af:
    • Akutmodtagelsen
    • Traumecenter (Skadestuen)
    • Akut Modtageafsnit (AMA)
    • Akut Modtageafsnit A (AMA-A)


Lægesekretærerne løser opgaver og er til stede på alle afsnit i større eller mindre omfang, så der er grobund for at få en alsidig vekslende hverdag.

Hvem er du, og hvad forventer vi af dig
  • Du er uddannet lægesekretær eller tæt på at være det.
  • Du smiler, når du må smide dine planer for arbejdsdagen ud til højre, fordi et eller andet brænder på og dine kolleger har brug for din hjælp.
  • Du er den, der smøger ærmerne op, sætter luppen for øjet og finder en løsning på problemet. Og så sidder du ikke med foldede hænder og venter på, andre fortæller dig, hvad du skal kaste dig over.
  • Dit falkeblik holder styr på opgaverne, og du har en skarp næse for, hvilken opgave du skal snuppe først.
  • Vigtigst af alt: Du er ordentlig i alt, hvad du gør og ønsker at gøre en positiv forskel for andre mennesker hver evig eneste dag, du trækker i uniformen.


Vi vil glæde os til at høre fra dig, så skynd dig at sende en ansøgning i vores retning.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til jobbet, afdelingen eller andet så kontakt meget gerne ledende lægesekretær Pernille Hvam Sørensen på telefon 40123880 eller mail [email protected]

Det praktiske
Ansøgningsfrist: 23. februar og samtalerne forventes afholdt i uge 9
Tiltrædelse: 1. april 2023 eller efter nærmere aftale

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Aalborg
  • Torsdag den 23. februar 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hele Danmark

    Inden for rekruttering i sundhedssektoren er Nordic Medicare ét af de største firmaer i Skandinavien – og vi har også lægesekretærjobs, som måske macheter dine profil og ønsker.Da vi har erfaring..
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lægesekretær i Aalborg

    Vi søger en ny lægesekretærkollega/sundhedsadministrativ koordinator til en fast fuldtidsstilling.Stillingen ønskes besat per 1 september 2024, eller efter aftale.Audiologisk Afsnit er en del..
    • Lægesekretær
    • Aalborg
    Få mere info
  • Lægesekretær i Hele Danmark

    Vi har drøntravlt og søger derfor engageret og dygtig lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator til vores hospital i Roskilde[xxxxx] Nærhospitaler oplever stor vækst, så hvis du trives .
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 5
5. april 2024 4

Værd at vide når du søger job som lægesekretær i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!