Elsker du at være the-go-to-person? Sundhedsservicesekretær, sekretær eller lignende søges til fast stilling på 31 ti...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vi leder efter dig, der elsker at være patienternes og kollegaernes naturlige kontaktperson i afdelingen. Stillingen er i vores reception i Allergisygdomme på Gentofte Hospital. Receptionen er placeret midt i afdelingen, så du vil helt naturligt blive omdrejningspunktet for det daglige liv på afdelingen.

Sekretærerne i Allergi-, Hud- og Kønssygdomme er en faglig dygtig og alsidig sekretærgruppe på 14, men vi mangler dig, der med dit sorte bælte i god service og administration kan blive en del af vores gruppe.
Så kan du smile med stemmen, sætter du en ære i høj faglighed og veludført arbejde og samtidig nyder at bidrage til det gode arbejdsmiljø og det tværfaglige samarbejde, så er det lige dig, vi ønsker og leder efter.

Stillingen:
Stillingen er en fast stilling på 31 timer i vores reception i Allergisygdomme. Vi er et ambulatorie, dvs. ingen weekend eller aftenvagter. Stillingen indeholder klassiske receptionsopgaver og -funktioner som modtagelse af patienter, udlevering af relevant materiale såvel som booking, og diverse lister i Sundhedsplatformen. Dernæst vil du også skulle deltage i vores callcenterrul, hvor patientopkald håndteres. Callcenteret er fælles for hele afdelingen, så her løses patientopkald på tværs af Allergi- og Hudsygdomme.

Vi går op i god onboarding, og der vil blive udarbejdet og tilrettelagt et individuelt oplærings-program til dig, så du klædes på til de forskellige opgaver ligesom, du vil få tildelt en buddy.

I sekretærgruppen arbejder vi efter en arbejdsplan og -rul, der sikrer variation og fleksibilitet i opgaver og som samtidig understøtter det gode arbejdsmiljø, hvilket vi vægter højt.

Se video om afdelingen her:

https://region-hovedstaden-ekstern.23video.com/laegesekretaer-soges-til-afd-for

Vi søger:

  • En sekretær gerne med SP-erfaring
  • En sekretær som elsker det administrative arbejde og god service
  • En sekretær, der kan lide at være omdrejningspunktet i afdelingen og the-go-to-person
  • En sekretær, der er fleksibel med forståelse for den levende og dynamiske hverdag, vi arbejder i
  • En sekretær, med godt humør og en positiv tilgang til mennesker og opgaver

Vi tilbyder:

  • Gode arbejdsforhold med dygtige og engagerede kollegaer
  • En hverdag i et godt arbejdsmiljø med god og humoristisk omgangstone
  • En sekretærgruppe der passer på hinanden og drager fordel af og udnytter hinandens styrker og kompetencer
  • Et godt tværfagligt arbejdsmiljø


Kort om afdelingen:

Allergi-, Hud- og Kønssygdomme omfatter Allergisygdomme klinik 1, Hudsygdomme klinik 1, Kønssygdomme klinik 1, Laboratorium for medicinsk allergologi og Videncenter for allergi.
Samlet har afdelingen ca. 190 ansatte. Vi arbejder i tværfaglige teams og vægter det tværfaglige samarbejde højt. Derudover lægger vi vægt på høj faglighed, patienttilfredshed og et godt arbejdsmiljø.

Allergisygdomme klinik 1 udreder børn fra 6 år og voksne med allergiske reaktioner eller mistanke om f.eks. fødevare-, lægemiddel-, bi-/hvepse- og pollenallergi. Hudsygdomme klinik 1 udreder, behandler og plejer børn og voksne med forskellige hudsygdomme som f.eks. psoriasis, hudkræft, eksem og kontaktallergi.

Allergi, Hud- og Kønssygdomme er en afdeling med både korte og lange patientforløb. Dette stiller krav til faglighed, samarbejde og kommunikation.

Du kan se mere om Allergi-, Hud- og Kønssygdomme, Gentofte Hospital på www.gentoftehospital.dk

Ansøgningsfrist: 24.01.23
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, eller er du nysgerrig på at se vores afdeling, er du meget velkommen til at kontakte lægesekretær Jette Hansen telefon 3867 2494 eller mail [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Hellerup
  • Tirsdag den 24. januar 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hvidovre

    Vi søger dig, som er uddannet lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator, til at være medspiller på vores hold, hvor udvikling, fagligt engagement, nysgerrighed, fokus på godt kollegaskab og en..
    • Lægesekretær
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Lægesekretær i Hvidovre

    Vi søger dig, som er uddannet lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator, til at være medspiller på vores hold, hvor udvikling, fagligt engagement, nysgerrighed, fokus på godt kollegaskab og en..
    • Lægesekretær
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Lægesekretær i Storkøbenhavn

    Lægesekretær/SAK til 1 års barselsvikariatSMIL – du er på!◾ Har du lyst, overskud og robusthed til at give vores patienter et godt førstehåndsindtryk?◾ Kan du håndtere en travl hve..
    • Lægesekretær
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lægesekretær i Storkøbenhavn

    Ønsker du en arbejdsdag, hvor du kan have den rette balance mellem tid til opgaverne, tid til relationerne med dine kolleger og tid til de ting du indimellem kan have i dit privatliv?Så skal du..
    • Lægesekretær
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
8. juni 2024 1
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2