Pædagogisk leder til Blovstrød Børnehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Vil du, som ny pædagogisk leder, være med i en hel unik proces og videreudvikle Blovstrød Børnehus?

Vores to nye, moderne børnehuse er placeret som nabo til skolen. Sammen med skole, klub og dagpleje er vi en del af Blovstrøds Børne- og Læringsby. Du kan se visionerne for helhedsplanen her

Om stillingen

Vi tilbyder en spændende lederstilling og søger en pædagogisk leder, som sammen med klyngelederen, pædagogiske ledere og alle medarbejderne vil være med til at skabe mest muligt læring, udvikling, trivsel og dannelse for alle vores børn.

Stillingen er en fuldtids lederstilling uden højeste ugentlig arbejdstid, hvor du selv i samarbejde med klyngelederen har ansvaret for at planlægge din arbejdstid, herunder indgå i driften, når der er brug for det. Der er ikke faste børnetimer i stillingen og vi giver gerne fleksibilitet, når ledelsesopgaven tillader det. Stillingen er med tiltrædelse den 1. december 2023.

Du vil blive en del af et dynamisk ledelsesteam, der ud over den ledige stilling består af 1 klyngeleder og 2 pædagogiske ledere.

Om Blovstrød Børnehus

Hvert børnehus har plads til 150 børn og er pt. normeret til 130 alderen 0 – 6 år med ca. 28-30 medarbejdere pr. hus.

Husene er bygget og indrettet med udgangspunkt i den seneste viden og forskning om kvalitet i dagtilbud. Begge huse er bygget ud fra devisen om "Det små i det store" og hvor uderummet er en naturlig forlængelse af huset.

Om os

Vi vægter tværfagligt samarbejde og medindflydelse på egen hverdag højt på alle niveauer. Når vi arbejder med vores kerneopgave, lægger vi vægt på tillid, trivsel, fællesskab og faglighed. Vi lægger også vægt på den legende tilgang med nærværende, inkluderende voksne, der ser det enkelte barns muligheder og skaber læring gennem hele dagen. Vores motto er: "Børn gør det godt, når de kan".

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj Social Kapital og der er gode kompetenceudviklingsmuligheder bl.a. i form af Diplom i Ledelse.

De grundlæggende værdier i vores arbejde er: Åbenhed, troværdighed og respekt. Vi arbejder ud fra et ressourcesyn og positive forventninger med anerkendende kommunikation i forhold til børn, forældre og kolleger, der udspringer af Allerød Kommunes Børne- og Læringssyn.

Du kan læse mere om Allerød Kommunes Børne- og læringssyn her: Børne- og læringssyn Allerød Kommune

Vi har en grøn profil og værdsætter udelivet højt. Det betyder, at vi bl.a. bruger legepladsen som en forlængelse af vores huse og laver planlagte aktiviteter og lege i uderummet. Vi vægter, at børnene får kendskab til naturen, sundhed, bevægelse samt miljø og bæredygtighed. Vi arbejder endvidere med fokus på fællesskaber og børnenes perspektiv.

Vi har en engageret forældregruppe, og vi ønsker, at vores værdigrundlag afspejles i mødet og i samarbejdet med familierne.

Vi søger en pædagogisk leder, der:

  • først og fremmest har fokus på børnene – deres trivsel, udvikling og læring i inkluderende læringsmiljøer
  • brænder for synlig og nærværende pædagogisk ledelse og har mod på og lyst til at engagere sig i den pædagogiske kvalitetsudvikling
  • kan sparre, vejlede, guide og skabe begejstring og i det hele taget sikre en organisatorisk ramme, hvor det pædagogiske personale får optimale muligheder for at reflektere over egen praksis og at arbejde kvalitetsudviklende
  • er stærkt fagligt velfundret med viden om børn på Dagtilbudsområdet
  • holder af at arbejde systematisk og metodisk med opfølgning og evaluering samt være vedholdende på en positiv og anerkendende måde
  • kan indgå i et tæt samarbejde med de øvrige pædagogiske ledere samt klyngelederen i Blovstrød Børnehus og vil være med til at arbejde udviklingsorienteret i vort ledelsesteam
  • vil gå aktivt ind i at understøtte vores grønne profil
  • indgår konstruktivt i udviklingen af det tværgående samarbejde mellem dagtilbud, skole og klub omkring vores fælles Børne- og Læringsby

Derudover søger vi følgende kompetencer:

  • du har erfaring med inkluderende fællesskaber og brænder for udviklingen af læringsmiljøer
  • du kan skabe retning og mening i de beslutninger og opgaver, der skal løses
  • du er modig, du ikke er bange for at stå fast, når det kræves, og du er god til at skabe positive relationer – både for dig selv og mellem dine omgivelser
  • du er stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation samt har sans for brug af IT
  • du lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med høj social kapital. Du er derfor god til at involvere dine medarbejdere og kan sætte tydelig retning for arbejdet med at opnå høj faglig kvalitet
  • du har relevant og dokumenteret pædagogisk erfaring og solid pædagogisk viden om dagtilbud – i teori og i praksis.

Vigtigst af alt er, at du har lyst til opgaven med ledelse med fokus på udviklende læringsmiljøer for både børn og voksne.

Er du interesseret?

Du er velkommen til at ringe til klyngeleder Lone Sommer Hansen på 40 41 36 25 og aftale et besøg, hvis du gerne vil høre mere og se vores dejlige huse.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: Blovstrød Klyngen (aula.dk).

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest den 17. oktober 2023.

Vi afholder første ansættelsessamtale den 23. oktober 2023 fra kl. 12 og anden samtale afholdes den 30. oktober 2023 fra kl. 9.00.

Kandidater, der går videre til anden samtale, skal inden anden samtale have lavet en personprofiltest.

Der vil blive indhentet referencer forud for afholdelse af anden samtale og og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat i henhold til gældende overenskomst.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9ebfe897)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Allerød
  • Tirsdag den 17. oktober 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Kongens Lyngby

    Skolen ligger i grønne omgivelser, som vi udnytter i rigt mål i dagligdagen.Vi kan tilbyde diget stærkt fagligt og udviklingsorienteret læringsmiljøet funktionelt teamsamarbejdeet under..
    • Lærer
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Lærer i Allerød

    Vi søger to dygtige og engagerede lærere, der kan undervise i dansk, matematik, n/t, engelsk, praktisk/musiske fag og kulturfag. Du vil blive en del af et erfarent årgangsteam, der prioriterer at a..
    • Lærer
    • Allerød
    Få mere info
  • Lærer i Frederikssund

    Er du en kompetent special lærer, Er du en kompetent special lærer,– Så er vores dejlige gruppeordning måske lige noget for dig.– Så er vores dejlige gruppeordning måske lige noget for dig.Vi søger..
    • Lærer
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Hillerød

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere andre studerende og videregive din studieteknik og studie-hacks? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine .
    • Lærer
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2