Inklusionsmedarbejder og Musiklærer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Klar til start - på Brøndbyøster?

SÅ har du chancen for at blive en del af en moderne og udviklingsorienteret skole!

Vi er en almindelig, ualmindelig folkeskole i Brøndbyøster som søger dygtige folk.

Vi søger medarbejdere, som kan holde fokus på det hele menneske, og som ser læring og trivsel som hinandens forudsætninger.

Inklusionsmedarbejder

Hvis du er engageret og ser verden i farver og brede perspektiver, så er det måske dig, vi står og mangler? Vi søger en inklusionsmedarbejder, som har dyb interesse for og viden om det specialiserede område, og som formår at sætte dette i spil i skolens praksisfelt.

Inklusionsmedarbejderen indgår i et alsidigt og vidende team bestående af både lærere og pædagoger. Der er spændende udvikling undervejs som du bliver en del af.

Musiklærer

På Brøndbyøster skole værdsætter vi musik og ramasjang, og vi er stolte af vores stærke musikkultur. Hos os bliver du en del af et musikteam med høj faglighed, hvor der er plads til skæve og sjove ideer. Stillingen kan kombineres med, hvad end du ellers kommer med i din faglige rygsæk.

Vi er særdeles ambitiøse med de faglige mål, og vi er altid på jagt efter kompetencer hos vores elever og medarbejdere. Vi er friske og elsker ideer, og der er store muligheder for at udvikle nye initiativer. Vejen fra medarbejdere til ledelse er kort, og vi vægter en åben og ærlig kommunikation.

Stillingerne er på 37 t/u som udgangspunkt.

På vores hjemmeside www.brondby.dk/brondbyosterskole kan du læse mere om skolen, herunder om vores DNA og skolen som arbejdsplads.

Kontakt Skoleleder Beate Odgaard ([email protected]) eller Viceskoleleder Lene Frandsen ([email protected]) eller ring på 43282870 for en aftale.

Ansøgningsfrist: fredag d.19. januar 2024

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Stillingen er til besættelse den 1. marts 2024

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist:

19-01-2024

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 39.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Brøndby
  • Fredag den 19. januar 2024

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om os. Krogårdskolen er primært en 3-sporet skole i Greve Nord med ca. 670 forventningsfulde elever og omkring 65 hjælpsomme kolleger, der alle glæder sig til at byde dig velkommen. Vi mener, at trivsel og læring går hånd i hånd, og i dette skoleår har vi særligt fokus på fællesskaber og trivsel.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en til to lærere, der tilsammen kan undervise i flg. fag: Håndværk/design, tysk og musik. Da vi er midt i fagfordelingen, og vi gerne vil gå langt for den rigtige kollega, er der forskellige muligheder, vi kan sætte i spil i forhold til dine kompetencer.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om skolen. Holmeagerskolen er beliggende 3 min. fra Greve station, tæt på strandens grønne områder og midt i Greve Kommune. Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. – 9. klasse og ca.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Brænder du for at undervise i matematik, og er du god til at undervise i faget? Vil du være med i et stærkt undervisningsfælleskab? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger lige nu en undervise..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1