Friskolelærer til matematik og fysik/kemi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dronninglund

Da en af vores lærere har søgt nye udfordringer, er vi på udkig efter en ny lærer, som vil være med til at udvikle vores skole og det naturfaglige område.

Vi er et fællesskab bestående af 31 ansatte, 155 børn i skolen og 55 i børnehaven. Vi er optaget af at skabe en hverdag med plads til forskellighed og ønsker en skole og børnehave, som favner bredt både menneskeligt og fagligt. Vi arbejder kontinuerligt mod at være et sted, hvor alle får lov at gøre noget af det, de er gode til, og det kræver variation, såvel i personalegruppen som i dagens indhold. Fællesskabet og de fælles oplevelser er vigtige, og her spiller vores traditionsrige emneuger en vigtig rolle.

Både børnehave og skole har fokus på naturen og ønsker at stimulere en naturvidenskabelig nysgerrighed gennem en styrkelse af naturfagenes rolle i skolens hverdag. Dette sker blandt andet gennem udedage, emneuger og fokus på naturvidenskaben fra de yngste til de ældste. Seneste tilføjelse er et udelaboratorium, der bliver realiseret i sensommeren. Det er resultatet af frivilligt forældrearbejde og fondsmidler fra Naturvidenskabsfestivalen. Laboratoriet bliver udgangspunktet for feltstudier i skolens naturskønne nærområde. Du vil blive en del af udskolingsteamet, som skal binde sløjfe på hele forløbet til naturfagsprøven.

Skolen ejer to busser, så der er rig mulighed for at tage på små og store udflugter i forbindelse med undervisningen og dermed forfølge en praksisnær og undersøgende naturfagsdidaktik. Siden skolens start har vi haft et godt samarbejde med Dronninglund Efterskole, hvor vi lejer deres fysiklokale til ugentlige timer i fysik/kemi.

Du vil blive en del af et matematik-team, som sammen skaber den røde tråd i faget og hvor der er mulighed for sparring.

Vi søger en lærer, som:

  • Kan undervise i matematik og fysik/kemi i udskolingen – meget gerne med linjefagsuddannelse i fagene.
  • Er dygtig til at danne relationer til elever og forældre
  • Har fokus på samarbejde internt og eksternt
  • Har gode erfaringer, som kan bringes i spil i skolens fortsatte udvikling

Skemaet for det kommende skoleår indeholder desuden geografi, biologi og madkundskab. Stillingen er som udgangspunkt på 100%, men kan tilpasses, hvis der er fag, du ikke kan dække.

I ugerne 27, 28 og 29 kan du kontakte bestyrelsesformand Dorthe Kerschus på 25361000 for en snak om skolen eller aftale en rundvisning. Skoleleder Anders Thomsen er tilgængelig for aftaler 25.-26.7 samt 31.7. Send gerne en mail til [email protected] for at lave en aftale.

Ansøgningsfrist er tirsdag d. 1.8 kl. 10.00. Ansøgning og bilag sendes til [email protected]

Samtaler finder sted i uge 31/32. Vi ønsker naturligvis stillingen besat hurtigst muligt, men er indstillet på at vente på den rigtige kandidat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Dronninglund.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Dronninglund
  • Tirsdag den 01. august 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Nordjylland

    Vi søger en dygtig passioneret faglært chauffør og/eller lager/logistikuddannet til en stilling som underviser. Så hvis du har lyst til at formidle din viden, faglighed og glæde ved faget videre ti..
    • Lærer
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Aalborg

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Lærer
    • Aalborg
    Få mere info
  • Lærer i Frederikshavn

    Frydenstrandskolen i Frederikshavn søger to engagerede lærere fra 1. august 2024 til faste stillingerFrydenstrandskolen er en skole på 3 matrikler med 830 elever og 130 medarbejdere. Fryden..
    • Lærer
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Lærer i Aalborg

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Lærer
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Dronninglund

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Dronninglund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1