Rybners søger underviser til ambulancebehandleruddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Har du lyst til at arbejde med ambulancebehandleruddannelsen? Så er Rybners Rescue Center Denmark det rette sted for dig! Vi er en anerkendt institution inden for præ-hospital uddannelse, og søger nu en engageret underviser til vores ambulancebehandler team.

Hos Rybners Rescue Center Denmark vil du blive en del af et dedikeret team af undervisere, der brænder for at uddanne fremtidens ambulancebehandlere. Som underviser på ambulancebehandleruddannelsen spiller du en afgørende rolle i at sikre, at vores elever får den bedst mulige uddannelse og bliver rustet til at håndtere alle typer akutte situationer. Dine primære ansvarsområder vil inkludere undervisning i teoretiske og praktiske færdigheder inden for ambulancebehandling.
Du kan både søge som deltidsansat og timelærer.

Primære ansvarsområder

Som en del af vores team vil dine primære ansvarsområder omfatte:

  • Du vil være ansvarlig for at levere undervisning af høj kvalitet til vores elever. Dette indebærer, i samarbejde med dine kolleger, at planlægge og gennemføre undervisningsaktiviteter, facilitere diskussioner og evaluere elevernes fremskridt. Du skal sikre, at undervisningen er struktureret og tilpasset elevernes behov og læringsmål. Du vil også være involveret i at give individuel vejledning og støtte til eleverne, så de kan opnå deres fulde potentiale.
  • Du vil have mulighed for at bidrage til udviklingen af undervisningsmateriale, der er relevant og engagerende for vores elever. Dette kan omfatte udarbejdelse af lektionsplaner, udvikling af undervisningsmaterialer og opdatering af eksisterende undervisningsressourcer.
  • Du skal holde dig opdateret på de nyeste tiltag og metoder inden for dit fagområde for at sikre, at undervisningen er relevant og af høj kvalitet. Du vil have mulighed for at bidrage med dine egne idéer og erfaringer til at forbedre uddannelsen.
  • Du skal kunne skabe et trygt og støttende læringsmiljø, hvor eleverne føler sig set og hørt, og vil være ansvarlig for at gennemføre evalueringer, feedback og elevsamtaler for at følge elevernes udvikling og trivsel.

Om dig

Det ses gerne, at du har en solid baggrund og erfaring inden for ambulancebehandling og akutmedicin. Vi søger en medarbejder, der har en relevant uddannelse som ambulancebehandler eller paramediciner, samt et indgående kendskab til de nyeste behandlingsmetoder og protokoller inden for akutmedicin.

Om os

Som underviser hos os vil du få mulighed for at kombinere dit arbejde i ambulancetjenesten med undervisning på skolen. Vi tror på, at den bedste undervisning kommer fra praktisk erfaring, og derfor vil du have mulighed for at dele dine egne erfaringer og ekspertise med vores motiverede elever.
Skolen vil gerne bidrage til at du udvikler dig fagligt inden for områder, der er relevante for undervisningen. Du går måske med et ønske om at tage paramedicineruddannelsen, eller anden relevant efter- / videreuddannelse, så du kan holde dig opdateret inden for dit fagområde og udvikle dig som underviser. Der afsættes hvert år en timepulje, som din leder i samarbejde med dig kan disponere over, til at lave en udviklingsplan for din faglighed.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af den 1. februar2007 om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger, Cirkulære om aftale om Løn for lærere ansat på tjenestemandslignende vilkår ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse af 4. maj 2022samt Cirkulære om aftale om Arbejdstid for lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse af 3. maj 2022. Lønnen bliver fastlagt efter principperne for Ny Løn.

Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige pædagogiske forudsætninger, skal du senest efter 6 årsansættelse have erhvervet pædagogisk diplomuddannelse. Denne uddannelse vil blive betalt af skolen.

Ansøgning

Hvis du synes, at jobbet lyder spændende, og passer ovennævnte kvalifikationer på dig, kan du søge den ledige stilling ved at klikke på "Søg jobbet" og udfylde skemaet efter den givne anvisning.

På Rybners vil vi gerne modtage ansøgninger elektronisk via vores rekrutteringssystem, da vi ønsker at sikre den bedst mulige og mest effektive behandling af ansøgningerne, herunder at efterleve persondataforordningens krav.

Når du har sendt din ansøgning, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på at denne e-mail og senere e-mails fra Rybners kan være modtaget i din mappe "uønsket post".

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi inviterer til samtale løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Esbjerg N
  • Mandag den 15. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1