Vi søger en stjerne-dansklærer til vores 2. årgang

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

På Lyngholmskolen søger vi med en stjernekikkert efter DIG, der vil være med til at skabe en fantastisk skole for vores børn på 2. årgang. Stillingen er som udgangspunkt med start efter sommerferien.

Det er ikke et krav, at du har en ph.d. i raketvidenskab, men du skal være uddannet lærer med linjefag i dansk. Dine øvrige opgaver finder vi ud af sammen med udgangspunkt i dine linjefag, kompetencer og interesser.

Vi er en skole, der har stort fokus på at skabe en legende og eksperimenterende tilgang til læring, hvor børn har deltagelsesmuligheder og er motiverede, så hvis du også brænder for at lave skole på den måde, så er Lyngholmskolen den perfekte pædagogiske og didaktiske legeplads at komme til.

Struktur og samarbejde

Vi kalder samlet vores 2.- 5. årgang for Børnemiljøet, og grundtanken er, at lærerne overtager børnene i 2. klasse og følger dem i de kommende fire år, så både børn og forældre oplever et kontinuerligt forløb, der er kendetegnet ved tryghed, trivsel og motiverende læring - både fagligt, personligt og socialt. Du vil altså være med fra start på børnenes rejse gennem Børnemiljøet.

2. årgang består af tre klasser med cirka 18-20 elever i hver, og hos os vil du få en vigtig rolle som delt klasselærer i den ene af dem, men du vil også indgå i et tæt samarbejde med Team 2’s øvrige lærere og skolepædagoger.

Vi er sammen om børnenes læring og trivsel, og vi prioriterer holddeling på tværs af klasserne som et redskab til differentiering og for at styrke det store børnefællesskab.

Dine kompetencer

Det er det vigtigt, at du finder stor arbejdsglæde i at give børnene stjernestunder i skolen, så de udvikler tro på sig selv. Du skal være en tydelig og omsorgsfuld ledestjerne i klasse-rummet, som vores børn kan følge og opleve tryghed hos. Det er også vigtigt, at du har et ressourcesyn på familierne og er aktiv i skole/hjem-samarbejdet, da vi anser det som en væsentlig faktor for at understøtte elevernes læring og trivsel.

Du skal sætte pris på et tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer, når forløb skal planlægges, udføres og evalueres. Vi arbejder tæt sammen for at sikre den bedste læring og trivsel for alle vores elever, og vi kaster os gerne ud i tværfaglige og projektbaserede forløb. Hos os skal man gerne elske at være nysgerrig på sin egen praksis og udvikle den sammen med andre med fokus på at styrke elevernes trivsel og læring, da det er et stort fælles udviklingsspor på skolen.

Det vil være skønt, hvis du har erfaring med eller interesse i projektbaseret læring, udeskole og/eller en generel tilgang til læring, hvor børnene er legende og eksperimenterende i processen. Hvis du har en stor interesse i også at inddrage teknologiforståelse i læringsforløb, hvor børnene arbejder legende og eksperimenterende, så kan vi stolt fortælle, at vi er i gang med at blive certificeret Play@Heart-skole. Projektet, der er finansieret af LEGO-fonden, er et samarbejde mellem 12 skoler og alle landets professionshøjskoler, og det har sin egen hjemmeside, hvor du kan læse mere om det.

Vores sociale liv på skolen

På Lyngholmskolen har vi et stærkt kollegialt fællesskab. Udover at være professionelle sammen, så har vi det også sjovt og hyggeligt i hinandens selskab. Vores personalerum er fyldt med dejlige og imødekommende kollegaer - både pædagoger, lærere, ledelse og andre medarbejdere, og vi holder flere sociale arrangementer hen over året.

Om skolen

Lyngholmskolen er en veletableret, attraktiv folkeskole i Farum med 550 elever og 60 lærere og pædagoger. Skolen er det positive tilvalg for de fleste forældre i distriktet, og vores elever er den fantastiske sum af de forskelle og fællestræk, der karakteriserer Farum.

Vi har to af Furesø Kommunens gruppeordninger, hvor den ene har særlige kompetencer til at tilrettelægge læringsprocesser for elever med sprog- og læseudfordringer, og den anden for elever med socioemotionelle vanskeligheder. Vores fritidstilbud er velfungerende og stærkt integreret i skolens dagligdag.

Send os en ansøgning

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn med tiltrædelse 1. august 2023.

Hvis du mener, at du er den lærer, vi leder efter, og du gerne vil være en del af vores fællesskab, så affyr din ansøgning om 5, 4, 3, 2, 1...

Hvis du ringer og forstyrrer os, fordi du har spørgsmål og er nysgerrig efter at vide mere, så skal du ikke APOLLOgize. Ring endelig til afdelingsleder for Børnemiljøet Mike Friis Østergaard på telefon 72164082 eller skriv på mail [email protected].

Du kan også kontakte skolens kontroltårn (vores skønne sekretær Marie-Louise) på telefon 7235 7100 eller mail [email protected], hvis du ikke har fået fat i Mike, men ønsker en aftale om et telefonmøde.

Ansøgningsfristen er søndag d. 4/6-2023 kl. 23.59. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende dog senest onsdag d. 7/6-2023 i tidsrummet 14-17.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7ef115f3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Farum
  • Søndag den 04. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Nordsjælland

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    På U/NORD Hillerød Tekniske Skole uddanner vi fremtidens elektrikere på uddannelserne EUD og EUX elektriker.Er du erfaren elektriker eller installatør? Har du lyst til at arbejde med unge menne..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Frederikssund

    Mentor til nyt tilbud i FGU NordsjællandMentor til nyt tilbud i FGU NordsjællandBrænder du for at gøre en forskel for unge, der har brug for en anden vej gennem uddannelsessystemet?Brænder du for a..
    • Lærer
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Lærer i Kongens Lyngby

    Vi søger lærere til faste stillinger. Virum Skole har 4-5 spor på hver årgang, over 1000 elever og 120 medarbejdere, så der er mulighed for fleksibilitet og en fagfordeling, som kan bringe dine..
    • Lærer
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2