[xxxxx] søger dygtig og engageret børnehaveklasseleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Da en af vores børnehaveklasseledere har søgt nye udfordringer, har vi brug for en ny børnehaveklasseleder til kommende skoleår. Vi søger en uddannet pædagog, der formår at skabe gode relationer til børn og voksne. Et menneske, der brænder for at give de mindste den bedste start på deres skoleliv.

Syvstjerneskolen er en skole, der ligger på mere end en matrikel. Vi er så heldige, at 400 meter fra den store skole, ligger Lillestjernen.

Lillestjernen er et unikt indskolingshus fra 0.-2. kl. med 300 børn og 25 voksne. Når du går ind ad døren til Lillestjernen, vil du blive mødt af lærere og pædagoger, som hver dag gør deres bedst for at skabe en god dag for børnene.

Vi søger en børnehaveklasseleder der

  • er dygtig til klasserumsledelse
  • vægter faglighed,
  • har fokus på elevernes trivsel og dannelse ind i de gode fælleskaber

Som børnehaveklasseleder på Syvstjerneskolen, skal du være dygtig til at samarbejde på tværs af klasserne og vores skolepædagoger.

Syvstjerneskolens grundsten er et anerkendende børnesyn, hvor vi tror på, at alle børn er kompetente og som udgangspunkt gør det bedste, de kan. Vi er optagede af professionelle læringsfællesskaber og Co-teaching, da vi tror på styrken i dette.

På Syvstjerneskolen bliver du del af et imødekommende og hjælpsomt kollegafællesskab.

Vi er en tresporet folkeskole med 750 elever. Vi arbejder i årgangsteam, afdelingsteam og fagteam og har i mange år haft fleksibel planlægning.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte, afdelingsleder, Tilde Gylling, [email protected], 7216 4106 eller Skoleleder, Emmeline Trautner, [email protected], 72 16 41 56. Du er også meget velkommen til at besøge Lillestjernen inden ansøgningsfristens udløb.

Tiltrædelse 1. aug. 2023. Stillingen er på fuld tid.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 4. juni 2023.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Lyder overstående som noget for dig, og har det gjort dig nysgerrig på vores dejlige skole, kan du få lidt flere oplysninger på vores hjemmeside https://Syvstjerneskolen.furesoe.dk/

Praktisk information

Syvstjerneskolen ligger i Furesø Kommune tæt ved motorvejen og offentlige transportmidler, så du nemt kan komme hertil, og samtidig lige op ad Hareskoven og tæt på Furesøen.

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!

I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere - ja med alle, vi er kommune for.

Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær frem for fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=078acb3e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Værløse
  • Søndag den 04. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Nordsjælland

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    På U/NORD Hillerød Tekniske Skole uddanner vi fremtidens elektrikere på uddannelserne EUD og EUX elektriker.Er du erfaren elektriker eller installatør? Har du lyst til at arbejde med unge menne..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Frederikssund

    Mentor til nyt tilbud i FGU NordsjællandMentor til nyt tilbud i FGU NordsjællandBrænder du for at gøre en forskel for unge, der har brug for en anden vej gennem uddannelsessystemet?Brænder du for a..
    • Lærer
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Lærer i Kongens Lyngby

    Vi søger lærere til faste stillinger. Virum Skole har 4-5 spor på hver årgang, over 1000 elever og 120 medarbejdere, så der er mulighed for fleksibilitet og en fagfordeling, som kan bringe dine..
    • Lærer
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1