[xxxxx] i Farum søger pr. 1. januar en lærer til et barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

En af vores dygtige matematiklærere på 4. årgang skal på barsel, og vi søger derfor en barselsvikar i hendes skema. Vi søger lige præcis dig, som brænder for at være lærer og gøre en betydningsbærende forskel for mellemtrinnets elever. Dig som…

o Er tillidsskabende, og som sidder med relationelle esser på hånden.

o Er didaktisk velfunderet og tydelig i din klasserumsledelse.

o Evner at have blik for A L L E elever som en del af et inkluderende fællesskab med

deltagelsesmulighed for alle.

o Tør afprøve nye ideer i samarbejdet med et energisk og udviklingsorienteret team - vi kalder

det "modige prøvehandlinger".

Profil - Matematik, engelsk og musik på 4. årg. [Barselsvikariat, fuld tid]

Du vil blive en del af skolens børnemiljø [2.-5. årg.] og få et super godt team på 4. årgang - de er for vilde og er særligt kendetegnende ved høj faglighed, humor og lysten til at udfordre og afprøve nye veje i undervisningen.

Du vil komme til at undervise i matematik, engelsk og musik på egen årgang, ligesom du vil få tildelt en række holdtimer (vi kalder dem MedPraktiserende timer). Timerne planlægges i tæt samarbejde med dit team mhp. projektundervisning, Co-teaching, ture ud af huset, særlige forløb mv. Alt sammen med relationen til eleverne som omdrejningspunkt.

Særligt for skolens børnemiljø

I Børnemiljøet på SOLVANGSKOLEN vægter vi særligt den sociale sammenhængskraft og fællesskabet. Dette gør vi med vores traditioner omkring venskabsklasser, fællessamlinger, legepatrulje, karneval og meget mere. Desuden afvikles årligt 3 projektuger, hvor skemaet er omlagt, og vi arbejder projektbaseret og tværfagligt. I kommende skoleår ser vi desuden frem til at kunne modernisere vores fysiske rammer, så de understøtter vores kreative, legende og fællesskabende undervisning - både i det enkelte læringsmiljø, men særligt også i det fælles.

SOLVANGSKOLEN ER ET RART STED AT VÆRE OG LÆRE

SOLVANGSKOLEN i Furesø kommune er en tresporet skole med ca. 700 elever og 70 lærere/pædagoger. Skolen er opdelt i et Minimiljø (0-1. årg.), børnemiljø (2.-5. årg.) og et ungemiljø (6.-9. årg.), samt en basisklasserække, hvor vi modtager børn fra hele verden.

Skolen ligger kun 10 min. gang fra Farum St., så med direkte tog fra indre København, er du ved skolens hoveddør blot et afsnit "Genstart" senere. Skolen byder velkommen i moderne rammer, med et fantastisk naturområde og sportsfaciliteter tæt på.

På SOLVANGSKOLEN er der er højt til loftet, højt humør, høje forventninger og til tider høj musik og højt hår. Dialog og medinddragelse er en naturlighed og for os det bærende princip for, at vi sammen lykkes med kerneopgaven - for ingen er klogere end os alle!

Vi kan garantere, at du vil blive mødt af kompetente, hjælpsomme og søde kollegaer, som mangler netop dig! Vi er en veldrevet skole på alle områder og tilslutningen og opbakningen til skolen er stor.

Vi er tydelige i vores forventninger, har en tydelig arbejdstidsaftale og en gennemarbejdet skoleplan, så de vigtigste hjørneflag er kendt af alle. Vigtigst af alt, og noget vi er ganske stolte af, er, AT VI VIL HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar.

ER DU NYSGERRIG ELLER HAR SPØRGSMÅL?

Har stillingen vakt din interesse eller pirret din nysgerrighed, så send os din ansøgning senest søndag d. 5. november. Samtaler vil blive afviklet onsdag d. 8. november fra kl. 15.

Du er også meget velkommen til at kontakte afdelingsleder for børnemiljøet Stine Christensen på 7216 5900, hvis du har spørgsmål, inden det evt. er os der stiller spørgsmålene ved en potentiel ansættelsessamtale.

Ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6a6f1eaa)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Farum
  • Søndag den 05. november 2023

Lignende jobs

  • Lærer (studiejob) i Hillerød

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere andre studerende og videregive din studieteknik og studie-hacks? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine .
    • Lærer
    • Hillerød
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Frederiksborg Byskole søger en dansklærer til vores kommende 1. klasse. Brænder du for at samarbejde om planlægningen, undervisning, og i det hele taget for at få børn til at trives og lære, så søg..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Frederiksborg Byskole søger en matematiklærer til vores kommende 3. og 4. klasse. Brænder du for at samarbejde om planlægningen, undervisning, og i det hele taget for at få børn til at trives og læ..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Vil du være med til at skabe god skole og arbejde med den brede og dybe dannelse med vores fælles elever på Hanebjerg Skole?På vores afdeling i Brødeskov står vi over for et lidt større generat..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1