2 specialpædagogisk stærke lærere søges til etablering af ny gruppeordningsklasse (indskoling)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Vi er et team på 17 lærere og pædagoger, der tilsammen danner rammerne omkring 6 klasser med ca. 45 dejlige, nysgerrige og helt særlige børn/unge fra 0. til 9. klasse. Stavnsholtskolens gruppeordning (også kaldet E-klasserne) er Furesø Kommunes tilbud til elever, som på baggrund af generelle indlæringsvanskeligheder ikke kan få deres faglige, sociale og personlige udvikling tilgodeset i almenmiljøet. Ud over generelle indlæringsvanskeligheder vil eleverne ofte også have andre udfordringer, bl.a. i form af vanskeligheder omkring sprog, opmærksomhed og social interaktion.

Vi skal fra 1/1 2024 etablere en lille klasse for en gruppe af vores elever, der i højere grad har brug for at blive mødt med en autismepædagogiks tilgang, og det er her, du kommer ind i billedet. Du skal være særligt interesseret i at arbejde med struktur, forudsigelighed, visualisering, indretning, sprogunderstøttelse og low arousal. Du skal være relationskompetent og særligt god til det tætte samarbejde med dine teamkolleger. Og så skal du kunne se alle fordelene ved samtidig at være en del af en stor personalegruppe på en almen folkeskole.

For i E-klasserne står vi bestemt ikke alene. Vi 'bor' på en dejlig skole i naturskønne omgivelser, med mange gode legeområder, en kulinarisk kantine og mange spændende, flotte læringsmiljøer. Vi er i alt ca. 600 elever og næsten 100 kolleger, fordelt på 1 E-klasse spor, 2-3 almene spor + FFO for de yngste. Vi har et godt arbejdsmiljø, og vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i almen; både når nogle af vores elever er en del af almenundervisningen, når vi arbejder sammen om vores fælles skoleplan og værdigrundlag, når vi afholder fælles arrangementer på skolen - f.eks. vores Stavnsholtuge - og ikke mindst, når der skal planlægges og afholdes quizaften, sommerfest, julefrokost og andre sociale arrangementer.

Vi leder efter dig, der kan sætte kryds ved følgende:

  • Er læreruddannet eller har tilsvarende erfaring
  • Har erfaring med målgruppen eller specialundervisning i andre kontekster
  • Har erfaring med børn, der er sprogligt udfordrede
  • Har en positiv og løsningsorienteret tilgang til samarbejdet med eleverne og deres forældre
  • Og er en positiv og nysgerrig kollega


Vi kan tilbyde:

  • Skønne børn, der har brug for voksne tæt på
  • Et yderst givende job i et uhøjtideligt miljø
  • God mulighed for sparring og supervision
  • En masse virkelig rare, hjælpsomme og til tider også ret sjove kolleger
  • Gode fysiske undervisningsmiljøer - nyindrettede specialklasser
  • En medarbejdergruppe, der er rigtig god til at tage imod nye kolleger, så man hurtigt føler sig som en del af holdet.


Yderligere oplysninger:

Stillingerne er til besættelse pr. 1. januar 2023. Hvis du vil vide mere og/eller besøge skolen, så kontakt gerne afdelingsleder for gruppeordningen, Cecilia Fava, på tlf. 72163967. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgning vedlagt relevant dokumentation sendes via linket. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer, men der kan være mulighed for en ansættelse på færre timer. Ansøgningsfrist onsdag d. 15. november 2023, men vi indkalder til ansættelsessamtaler løbende, så lad os endelig høre fra dig.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b5927a48)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Farum
  • Onsdag den 15. november 2023

Lignende jobs

  • Lærer (studiejob) i Hillerød

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere andre studerende og videregive din studieteknik og studie-hacks? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine .
    • Lærer
    • Hillerød
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Ledige lærerstillinger på Skolen ved Skoven pr. 1. august 2024Sammen åbner vi døre i livet.Er du lærer og har du interesse og erfaring inden for vidtgående specialundervisning, vil du måske vær..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Lærer til mellemtrinnet på Hillerød Dagbehandlingsskole (HDS)Stillingen er på fuld tid og med opstart pr. 1. august 2024.Vi søger en lærer, der primært skal undervise i matematik, engelsk (.
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Stillingen er på fuld tid og med opstart pr. 1. august 2024Hillerød Dagbehandlingsskole (HDS) starter et nyt mellemtrin op næste skoleår. Vi starter gruppen med primært faste medarbejdere med s..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1