Gymnastiklærer - TeamGym

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Flemming

Flemming Efterskole søger gymnastiklærer med kompetencer indenfor TeamGym.

Skolen er beliggende i det østjyske tæt på Horsens. Vi har 230 elever og 50 medarbejdere.

Vi synes selv, vi har en fantastiskefterskole, hvor du som medarbejder har mulighed for at udfylde dit fulde potentiale.

Vi tror på, at den bedste efterskole er noget, vi laver sammen, og at vi alle har ret og pligt til at byde ind og tage ansvar for elevernes udvikling og dannelse.

Du vil blive en del af en mangfoldig medarbejdergruppe, som er hjælpsomme, imødekommende og ambitiøse på egne og elevernes vegne.

Sloganet "Hjerne og gymnastik" er udtryk for, at både den boglige undervisning og gymnastikken fylder meget i dagligdagen. Vi ønsker at understøtte elevernes lyst til at udvikle sig – både individuelt og i det store fællesskab. Hånd i hånd med den faglige og gymnastiske dygtiggørelse går ord som "tillid, tryghed og tolerance". De udgør skolens værdigrundlag, som er udgangspunktet for relationsarbejdet både eleverne og medarbejderne imellem og den måde, vi gerne vil lave skole på. Vi vil gerne på samme tid "skubbe til eleverne" og "holde fast i og "om dem", så de bliver klar til det liv, der venter forude.

Vi søger en gymnastiklærer med kompetencer indenfor TeamGym. Hvert år vælger mange ambitiøse unge mennesker at starte på Flemming Efterskole, fordi vi har en stærk gymnastikprofil og gode rammer for at skabe værdifuld, udviklende og inspirerende undervisning. Vi håber på en ny kollega, som kan bidrage med stort engagement, gymnast- og/eller instruktørerfaring indenfor TeamGym og kompetencer i både rytme- og springdisciplinerne. Som vores nye kollega, håber vi, at du vil byde ind i den fortsatte udvikling af TeamGym på Flemming Efterskole og er klar til hjælpe eleverne med at opfylde deres fulde potentiale i den store efterskoletilværelse.

Til stillingen hører også helt almindeligt efterskolearbejde i form af tilsyn og relationsarbejde som mentorlærer, ganglærer, rengøringslærer, inspirator, trøster, sparringspartner, en troværdig voksen – ja, alt det, der hører med, når man kaster sig ud i den enormt inspirerende og livsbekræftende tilværelse som efterskolelærer.

Send din ansøgning til os senest d. 18. juni.

Vi glæder os til at møde dig og finde ud af, om du skal være vores nye kollega på Flemming.

Stillingen er tidsbegrænset til et år med start 1. august 2023 – 30. juni 2024.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forstander Jacob Mangelsen, 2972 9252.

Løn efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Se evt. på Frie Skolers Lærerforening - www.fsl.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://flemmingefterskole.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c8b37d25)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Flemming.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Flemming
  • Mandag den 19. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Århus C

    Er du vores nye underviservikar på det hensyntagende hold "Rygtræning"? Vi søger lige nu en uddannet fysioterapeut som underviservikar til holdet, og det kan blive dig! Holdet beskrives såle..
    • Lærer
    • Århus C
    Få mere info
  • Lærer i Horsens

    Har du kompetencer og motivation til at blive en del af et helt nyt underviserteam på Bandagistuddannelsen [xxxxx]?Danmarks første og eneste Bandagistuddannelse til Professions..
    • Lærer
    • Horsens
    Få mere info
  • Lærer (elev) i Århus

    Elev Skole vokser og vokserDerfor søger vi nu en lærer med linjefag eller kompetencer i fagene dansk, håndværk og design, engelsk og idræt – har du andre stærke kompetencer, som du tænker vi ikke k..
    • Lærer
    • Århus
    Få mere info
  • Lærer (elev) i Århus

    Elev Skole vokser og vokserDerfor søger vi nu en lærer med linjefag eller kompetencer i fagene musik, dansk, engelsk og idræt – har du andre stærke kompetencer, som du tænker vi ikke kan undvære, s..
    • Lærer
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Flemming

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Flemming over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1