VVS’er med fagligt overskud, stolthed og flair for relationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at bringe "den virkelige verden" ind i undervisningen på Grundforløb 2 på VVS- energiuddannelsen på TEC? Kan du skabe en afslappet atmosfære med faste rammer , hvor eleverne udvikler en bred VVS faglighed og motiveres til at vælge et speciale? Hvis ja, så er det dig, der skal være vores nye kollega.

Søg jobbet, selvom du ikke har arbejdet med uddannelse før. Det vigtigste er, at du har en baggrund inden for faget, og at du trives i en omskiftelig hverdag med fokus på kontakt og relationer til andre mennesker.

Du bliver en del af et team på på 25 medarbejdere. Vi tager godt imod dig, og du vil få hjælp og støtte fra erfarne kolleger. Din faglighed og erfaring værdsættes og bringes i spil, så snart du træder ind ad døren. Vi sørger for en opstartsplan, der passer til dig. Som en del af din kompetenceudvikling får du også en uddannelse i erhvervsrettet pædagogik på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden.

Opgaver

Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger om elevernes uddannelse på Grundforløb 2. Dine arbejdsdage vil sjældent være ens. Nogle dage underviser du, andre dage forbereder du dig enten alene eller sammen med dit lærerteam. I perioder arbejder vi med særlige faglige eller pædagogiske indsatsområder.

På VVS-energiuddannelsen beskæftiger vi os med vand og afløb, varme og tag- og facadearbejde. Eleverne undervises i de teoretiske baggrunde for arbejdets udførelse, såvel som i de håndværksmæssige kompetencer med fokus på den grønne omstilling og energioptimering. Vi ser det som en fordel, hvis du fagligt kan dække disse områder eller har særlig erfaring inden for et speciale.

Erhvervsuddannelsesområdet er i konstant udvikling, og på TEC samarbejder vi engageret for at sikre, at eleverne bliver så dygtige som muligt. Det betyder, at vi er optaget af læring og undervisning, baseret på vores faglige baggrund. Vores uddannelser kræver mange forskellige ekspertiser inden for VVS-området. I lærerteamet arbejder vi sammen omkring udvikling, gennemførelse og evaluering af undervisningen.

Vi har et tæt samarbejde med branchen, og du vil komme til at indgå i kolleganetværk og deltage i faglig og pædagogisk efteruddannelse, så vi på TEC fastholder og udvikler et højt niveau.

Profil

Vi ønsker, at du:

  • har en bred erfaring inden for VVS- energi – gerne med spidskompetencer inden for særlige områder
  • har et godt kendskab til VVS- branchen som helhed og sikkert mere end fem års relevant og dokumenteret erhvervserfaring
  • er interesseret i at udvide dine VVS - faglige kompetencer
  • er nysgerrig på og interesseret i at arbejde med en ny faglighed som underviser
  • kan skabe forståelse for, hvordan ny teknologi og klimabevidsthed påvirker faget
  • er en god rollemodel for elever og kursister
  • er empatisk og rummer forskellighed
  • trives med at arbejde i team og med en varieret hverdag
  • er en god kollega og bidrager med smil og godt humør
  • er fortrolig med brugen af it og online-medier

Vi tilbyder

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende og innovativt lærings- og arbejdsmiljø. Vi har en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen. Vi arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fultidsstilling på 37 timer om ugen. Vi ser frem til at byde dig velkommen hurtigst muligt.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skolen i Gladsaxe.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærere på tjenestemandslignende vilkår. Ansættelsen er betinget af, at du består den pædagogiske diplomuddannelse, som TEC betaler for efter ansættelsen.

Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingerne i overensstemmelse med statens overenskomster.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en række foreninger, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs.

Du skal være opmærksom på, at der i denne stilling vil blive indhentet børneattest.

Vil du vide mere?

På Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere på erhvervsuddannelserne fortælle om jobbet og deres motivation. Du er også meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jan C. I. Pedersen 25453670 eller [email protected].

Ansøgning

Send motiveret ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist den 7. august 2022.

Samtaler afholdes løbende.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Du kan læse mere om TEC på http://www.tec.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg
  • Søndag den 07. august 2022

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    På Store Magleby Skole går Danmarks gladeste børn, og de ser frem til at møde deres nye matematiklærer.Så hvis du kan se dig selv arbejde på en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet,.
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Frederiksberg

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 10
12. juni 2024 11
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2