Pædagogisk leder til Børnehuset Pilekvisten i Frederikshavn - GENOPSLAG

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Grundet få ansøgninger genopslår vi stillingen i håb om et bredere ansøgerfelt.

Hvem er vi?

Børnehuset Pilekvisten er en integreret institution med gennemsnitlig 32 vuggestuebørn og 65 børnehavebørn. Huset er opdelt i 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavestuer. Fysisk ligger vuggestuen og børnehaven adskilt fra hinanden, men vi har et godt samarbejde på tværs i huset og har stor fokus på overgangen mellem vuggestue og børnehave.

På alle stuer har vi fokus på at arbejde i mindre grupper for at styrke relationen mellem børn-børn og børn-voksne, og for at være helt tæt på børnenes trivsel og udvikling. Vi arbejder med at fordele os i huset og på legepladsen, så alle får den gode oplevelse af de mindre børnefællesskaber

Vi er fysisk beliggende tæt på centrum i Frederikshavn, hvilket giver os masser af mulighed for at være nysgerrige på omverdenen, hvor lokalområdet tænkes ind i det pædagogiske arbejde. Vi har 2 ladcykler som vi flittigt bruger til ture til skov, strand og øvrige ture som er længere væk en børnenes ben kan gå.

Pilekvisten har 21 engagerede medarbejdere, der arbejder ud fra den styrkede pædagogiske læreplan med KVALid som evalueringsredskab. Vi arbejder med en fast struktur i dagligdagen for at gøre dagen genkendelig for børnene. Der er et godt samarbejde på tværs af stuer og aldersgrupper.

Jobbeskrivelse

Som pædagogisk leder i Børnehuset Pilekvisten får du ansvaret for den pædagogiske udvikling i huset. Du går forrest som rollemodel i dagligdagen og er skarp på at sætte fokus på udviklende læringsmiljøer. Du har fokus på børnefællesskaber og arbejder ud fra et børnesyn, hvor "børn gør det godt hvis de kan", og lykkes det ikke for børnene er det de voksne, der skal ændre i miljøerne for at hjælpe børnene videre. Din primære opgave vil være den pædagogiske udvikling samt personaleledelse med et naturligt fokus på det gode psykiske arbejdsmiljø.

Som pædagogisk leder i Børnehuset Pilekvisten kan du skabe følgeskab, respekt og faglig udvikling. Du har gode dialog- og relationskompetencer og du giver faglig sparring og er med til at sikre holdbare løsninger på pædagogiske og samarbejdsmæssige udfordringer. Du er synlig og anerkendende, men samtidig beslutsom og tydelig i din kommunikation. Du kan arbejde med konflikter og frustrationer og gennem nærvær, lydhørhed og sparring, guide medarbejderne ind i en psykologisk tryg arbejdsplads.

Selvom din opgave primært handler om faglig pædagogisk udvikling samt personaleledelse, vil der også være administrative opgaver, herunder mødeplanlægning, aula, indkøb og lign. Du har flair for at udnytte husets ressourcer mest hensigtsmæssigt, så der opleves mest mulig kvalitet i dagligdagen for både børn, personale og forældre. Du vil få mulighed for sekretærhjælp til nogle af de administrative opgaver.

Dette er lidt af det vi tilbyder

I Frederikshavn kommune arbejder vi ud fra en fælles strategi for alle dagtilbud med fokus på 4 indsatsområder: Børnesyn, Kvalitet, Systematik og En professionel organisation.

Du vil blive en del af et professionelt læringsfællesskab, der består af et lederteam der arbejder i fælles retning, og hvor hjælp og sparring blot er en telefonopringning væk. Der holdes udviklingsmøder og teammøder 2 gange om måneden, ligesom der en gang om måneden vil være et sparringsmøde med din områdeleder. Du vil desuden blive tildelt en mentor, som har særlig fokus på at hjælpe dig godt i gang med dit nye job. Både din mentor og områdeleder vil være meget tæt på dig i dagligdagen.

Ud over de mere formelle møder, vil du blive en del af en sparringsgruppe, som består af nogle af dine nærmeste lederkollegaer. Der er stor psykologisk tryghed i lederteamet, og selvom vi arbejder i hver vores hus, så vil du aldrig stå alene med dine succeser og svære opgaver. Du skal derfor være tryg ved at dele din udfordringer, ligesom du skal bidrage til opgaveløsningen i hele området. Vi lykkes nemlig bedst når vi lykkes sammen.

Områdelederen har det overordnede ansvar for økonomi, planlægning, strategi og styring af dagtilbudsområdet.

Ønsker til faglige og personlige kompetencer
Du kan se dig selv i følgende kompetencer:

  • Du er uddannet pædagog har erhvervserfaring fra arbejde i en daginstitution
  • Du har erfaring med ledelse på dagtilbudsområdet.
  • Du har en anerkendende og rummelig tilgang til såvel børn, personale og forældre
  • Du er god til at motivere, sætte retning og er tydelig i din kommunikation og forventninger til børn, personale og forældre
  • Du er visionær og samtidig holder du fokus på kerneopgaven
  • Du har lyst til at sætte faglighed højt og kan lede medarbejdere i samme retning
  • Du kan se dig selv være en del af et psykologisk trygt team, hvor du både giver og modtager feedback og sparring
  • Du er professionel i dit arbejde.

For at lykkes i dette job er det vigtigt at du har erfaring med pædagogisk- og personale ledelse.

Er du Børnehuset Pilekvistens nye pædagogiske leder?

Du er velkommen til at kontakte Områdeleder Randi Pauli Nyhagen på telefon 61167911 eller på mail [email protected] for yderligere oplysninger om jobbet. Du er også velkommen til at komme på besøg efter forudgående aftale.

Vi forventer at første samtale holdes 20. november 2023

2. samtale afholdes d. 30. november 2023. Mellem de to samtaler vil du skulle udarbejde i Garuda-test. Stillingen ønskes besat 1. januar 2024 eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Der vil blive indhentet straffe- og børneattest inden ansættelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9c5bc710)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederikshavn
  • Torsdag den 16. november 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Frederikshavn

    Frydenstrandskolen i Frederikshavn søger to engagerede lærere fra 1. august 2024 til faste stillingerFrydenstrandskolen er en skole på 3 matrikler med 830 elever og 130 medarbejdere. Fryden..
    • Lærer
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Lærer i Nordjylland

    til erhvervsfiskeruddannelsen samt de arbejdsmarkedsuddannelser, der kobler sig til arbejde på havet (genopslag) North Sea College har sat en ny kurs - og vi navigerer stik mod arbejdslivet på ha..
    • Lærer
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Lærer i Aalborg

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Lærer
    • Aalborg
    Få mere info
  • Lærer i Aalborg

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Lærer
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 4