Engagerede og dygtige lærere til Brylle Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Hos Brylle Skole søger vi to nye kollegaer.

Vi har en fast fuldtidsstilling ledig fra den 1. august 2023, hvor vi søger en lærer med linjefag i engelsk, HD og/eller Billedkunst.

Ud over den faste stilling har vi også et årsvikariat ledigt, da en af vores dygtige kollegaer skal på barsel.

Årsvikariatet indeholder som udgangspunkt Matematik, Natur/Teknologi og Historie, men afhænger af kombinationen med den faste stilling.

Vi har fokus på at ansætte de helt rigtige profiler, som matcher vores gode skoles værdier, faglighed og fællesskab. Derfor kan kombinationen af fag i de to stillinger godt være anderledes for de rette kandidater.

Hvem er vi


Brylle Landsbyordning ligger naturskønt i den nordøstlige udkant af Assens Kommune – ca. 15 min. kørsel fra Odense.

Vores skoledel har ca. 150 elever fordelt på 0.-6. årgang. vores SFO har ca. 70 børn tilmeldt, og dagtilbuddet har ca. 60 børn fordelt på vuggestue og børnehave.

Vi har et fantastisk dejligt udeområde omkring vores skole og daginstitution bl.a. med egne skove, kuperet terræn, bålhytte og legeplads bygget i naturmaterialer, som alt sammen lægger op til aktivt udeliv.

Vi har et godt pædagog- og lærersamarbejde, hvor vi er fælles om elevernes trivsel og læring, og vi arbejder ud fra vores værdier: Gensidig respekt, Tryghed, Trivsel og Alles ret til et godt fællesskab. Disse værdier er ledestjernen for vores arbejde i hverdagen og udgør fundamentet for vores samvær.

Med glimt i øjet og humor skaber vi en tryg, og alt andet end kedelig, hverdag for både børn og voksne. Vi hjælper hinanden, er fleksible og stabile, og alle medarbejdere går til opgaverne med stor ansvarsfølelse og engagement.

Du vil passe super godt ind i vores team, hvis du deler de samme værdier og kan se dig selv som en medarbejder, der bidrager til udvikling og ikke er bange for at tænke nyt og komme med ideer. Det elsker vi nemlig her på Brylle Skole. 

Kan du se dig selv være en del af vores både nærværende og sprudlende hverdag, så er det måske lige dig, vi er på udkig efter!

Hvem er du


Vi ønsker os en kollega, der:

  • elsker at formidle og inspirere og motivere eleverne til at finde passion og glæde i henholdsvis det kreative univers og den naturfaglige verden
  • er fagligt velfunderet og kan opstille mål og planlægge, dokumentere og evaluere det pædagogiske arbejde og børnenes læring, trivsel, udvikling og dannelse samt reflektere over egen praksis sammen med dine kolleger
  • er aktiv og samtidig afbalanceret
  • ser forældrene som sine vigtigste medspillere
  • både er nærværende og har overblik
  • er anerkendende og nysgerrig i tilgangen til børnenes hensigter og kommunikation
  • er imødekommende og samtidig tydelig i pædagogik, didaktik og kommunikation, og kan sætte klare rammer for hverdagen i og omkring klassen

Kort sagt søger vi en lærer, der kan mærkes!

Om jobbet


Vi kan tilbyde dig:

  • et spændende samarbejde på en udviklingsorienteret skole
  • vi vægter høj faglighed og trivsel og vores elever forventer, at vi giver dem de bedst mulige rammer
  • vi har høje forventninger til samarbejdet og fælles retning
  • vi understøtter hinandens udvikling, og vi samarbejder i tillid til hinanden
  • engagerede kolleger, der brænder for det de gør og gør godt!
  • et godt og udviklingsorienteret skolevæsen, med et godt fundament baseret på udviklingen af professionelle læringsfællesskaber

Vi søger alsidige lærerprofiler med en bred faglig sammensætning. Vi er en lille skole, og derfor søger vi en person, der vil engagere sig både fagligt, men også socialt blandt kollegaer.

Du er god til at skabe relationer, og du finder det som det mest naturlige at hjælpe til i fællesskabet.

Fællesskabet og teamsamarbejde er vigtige omdrejningspunkter for hverdagen på Brylle Skole. Stort set alle opgaver kalder på samarbejde – derfor forpligter vi hinanden.

Vil du vide mere


Du kan læse mere om skolen på www.brylle-skole.dk, hvor du også finder en video, der giver dig et godt indblik i, hvad du kan forvente på Brylle Skole.

Ønskes yderligere oplysninger om stillingen kan dette fås ved henvendelse til leder af landsbyordningen Betina Faaborg på tlf. 40 24 41 47 eller stedfortræder Henriette Sterregaard på tlf. 22 92 18 00.

Ansøgningsfrist for begge stillinger er den 11. maj 2023, og vi forventer at holde samtaler den 16. maj og 17. maj.

Hvis du lige nu sidder og bobler over af glæde over at kunne søge et af disse skønne jobs, så skynd dig at sende os en ansøgning.

I din ansøgning må du gerne angive hvilken stilling, du er interesseret i, eller om du er interesseret i begge.

Er du nysgerrig på, hvad Assens Kommune er for en arbejdsplads, er du velkommen til at følge os på LinkedIn eller Facebook.

Flyt til Vestfyn


Tænker du at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Fyn

Lignende jobs

  • Lærer på Fyn

    Lærerstilling til Marslev Skole og BørnehusVi søger en lærer med brede kompetencer. Vi har brug for en faglighed i forhold til dansk, engelsk, idræt, matematik, kristendom og natur-teknik rettet .
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info
  • Lærer på Fyn

    Nymarken Skole og Børnehus søger en dansk- og engelsklærer til udskolingen med mulighed for også at blive en del af skolens PLC.Vi søger en udviklingsorienteret lærer, der brænder for dansk og en..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info
  • Lærer i Svendborg

    Vestre Skole søger en deltidslærer til vores kommende 1.årgangVestre Skole søger en linjefagslærer med matematik, mm. til vores 1.årgang pr. 1. august 2024 Vestre Skole er en to-tresporet skol..
    • Lærer
    • Svendborg
    Få mere info
  • Lærer i Svendborg

    Vestre Skole søger en lærer til indskolingen på 2.årgang, stillingen er en projektstilling som løber et år af gangen.Vestre Skole søger vi en linjefagslærer gerne med dansk og matematik samt viden .
    • Lærer
    • Svendborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Fyn over tid

Dato Alle jobs som lærere
3. maj 2024 71
2. maj 2024 73
1. maj 2024 72
30. april 2024 68
29. april 2024 33
28. april 2024 38
27. april 2024 37
26. april 2024 36
25. april 2024 42
24. april 2024 43
23. april 2024 42
22. april 2024 39
21. april 2024 41
20. april 2024 41
19. april 2024 42
18. april 2024 37
17. april 2024 39
16. april 2024 40
15. april 2024 39
14. april 2024 40
13. april 2024 33
12. april 2024 44
11. april 2024 42
10. april 2024 40
9. april 2024 39
8. april 2024 44
7. april 2024 46
6. april 2024 46
5. april 2024 45
4. april 2024 40
3. april 2024 39