Er du den ene af vores to nye kolleger?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gråsten

Da to af vores meget værdsatte lærere henholdsvis har søgt nye udfordringer og går på velfortjent pension, søger vi to nye kolleger til lærerteamet på Æblegård Friskole.

Æblegård Friskole er en mindre Grundtvig-Koldsk friskole beliggende i Adsbøl udenfor Gråsten. Skolen har knap 80 elever på 0. til 10. klassetrin, som er fordelt på fem samlæste grupper. Vi vægter trivsel og fællesskab højt, har fokus på det enkelte barn og prioriterer et tæt skole-hjem-samarbejde.

Vores ene nye kollega skal kunne indgå i lærerteamet omkring mellemtrinnet (især 3.-4. kl.) og undervise i basisfagene her, men skal også være indstillet på at tage timer i andre grupper på skolen.

Vores anden nye kollega skal kunne undervise i engelsk og tysk og indgå i lærerteamet omkring udskolingen (7.-10. kl.) men skal også være indstillet på at tage timer i andre grupper på skolen - primært på mellemtrinnet.

Uanset hvor du bedst kan se dig selv, er det afgørende, at du er fleksibel og indstillet på at undervise bredt - både hvad fag og klassetrin angår. Musiske evner og lyst til at varetage skolens morgensang er også et aktiv, ligesom IT-kundskaber, kreative evner og lyst til at varetage en del af 0.-6. klasses fortælle-timer - men allervigtigst i begge stillinger er dog, at du har lyst til at være underviser og klasselærer, at du er en god kollega og at du kan give medspil og modspil til både elever og kolleger.

Begge stillinger er på fuld tid og til besættelse pr. 1. august 2023. Aflønning sker efter gældende overenskomst med FSL.

For mere information kan du kontakte skoleleder Else Mølgaard via mail på [email protected] eller via telefon 92 44 16 70. Vi viser også gerne skolen frem.

Din ansøgning skal sendes til [email protected]. Skriv “Ansøgning” i emnefeltet og saml meget gerne alle bilag i én fil. Skolens ansættelsespolitik indebærer, at der indhentes referencer fra tidligere arbejdssteder. Skriv derfor også i din ansøgning, hvem vi må kontakte.

Der er ansøgningsfrist torsdag d. 1. juni kl. 12.00 og vi forventer at kunne holde ansættelsessamtaler tirsdag d. 6. og onsdag d. 7. juni. Har du ikke hørt fra os senest fredag d. 9. juni, er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingerne.

Vi glæder os til at høre fra dig - og til, at du bliver en del af vores lærerteam.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gråsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Gråsten
  • Torsdag den 01. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer (vikar) i Fredericia

    Bliv en del af det dedikerede team på 10’ende Fredericia. Vi søger en barselsvikar fra 1. august 2024 til skoleåret[xxxxx]Vi har brug for en engageret og passioneret lærer/barselsvikar, d..
    • Lærer
    • Fredericia
    Få mere info
  • Lærer i Sydjylland

    Vil du have et meningsfyldt undervisningsjob på en rigtig god folkeskole? Vil du tage et medansvar for at hjælpe børn godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kan du tænke dig .
    • Lærer
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vejle

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Lærer
    • Vejle
    Få mere info
  • Lærer i Vejle

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Lærer
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Gråsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Gråsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2