Faglærer til tømreruddannelsen i Grindsted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grindsted

Teknisk skole og 10. klassecenteret i Grindsted søger ny kollega med kompetence til at undervise i erhvervsfaglige emner på grundforløbene 1 og 2 inden for byggefagenes tømreruddannelse. Vi er på udkig efter en faglært tømrer, gerne suppleret med videregående uddannelse.

I SDE Grindsted lægger vi stor vægt på at arbejde projektorienteret og tværfagligt i praksisnære læringsmiljøer. Det kalder på en spændende udnyttelse af vores fantastiske uderum og værksteder. Alle undervisere arbejder i selvstyrende teams med stor frihed i både planlægning og udførelse af opgaver.

Vi tilbyder:

  • en dejlig skole med unik mulighed for tværfaglige aktiviteter
  • engagerede kolleger og ledelse, der brænder for didaktik, læring og pædagogik
  • et job, hvor du får lov til at bringe dig selv i spil i forhold til de unge
  • et syn på dannelse, hvor vi præger eleverne til personligt ansvar og engagement.

Det er vigtigt, at du vil de unge og gerne giver af dig selv, for at et ungt menneske skal kunne lykkes. Du bliver motiveret af det pædagogiske arbejde med eleverne og være medspiller i deres samlede dannelsesprocesser og se dem udvikle sig frem mod hovedforløbet.

Vi forventer at du:

  • er faglært tømrer og har relevant erfaring fra branchen
  • forstår både relationer og faglighed i din undervisning
  • kan se muligheder i de praksisnære læringsmiljøer, vi skaber for vores elever i mødet med erhvervsuddannelser og begyndelsen til at mestre et håndværk
  • tager del i nye aktiviteter med en rummelig, interesseret indstilling
  • er en god rollemodel, der lægger vægt på tryghed, trivsel og udvikling
  • indgår i positiv kommunikation med elever og forældre, kollegaer, andre skoler og øvrige samarbejdspartnere
  • arbejder selvstændigt og struktureret
  • ser dig selv som både kontaktlærer og forældrekontakt, på studietur, på virksomhedsbesøg og meget mere
  • ser dig selv som en naturlig del af det generelle skolemiljø på SDE Grindsted, hvor du naturligt også deltager i grundfag og arbejdet med eleverne fra 10. klasse, FGU og folkeskolen.


Om ansættelsen

Stillingen er på fuldtid med løn og ansættelse i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse i tjenestemandslignende stilling. Aflønning sker på basisløntrin 1-7 i henhold til central aftale. Begyndelsesløn forhandles i henhold til lokal aftale efter en vurdering af blandt andet tidligere undervisningserfaring. Hertil kommer 18 % pensionsordning. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge i gennemsnit inkl. pauser.

Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige, pædagogiske forudsætninger, skal du senest efter 4 års ansættelse have erhvervet diplomuddannelse i erhvervspædagogik eller voksenunderviseruddannelsen efter skolens vurdering. Den pædagogiske diplomuddannelse indgår i ansættelsen og foregår i arbejdstiden.

Tiltrædelse efter aftale. Arbejdssted er i Grindsted. Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via sde.dk/ledigestillinger så vi har den senest torsdag den 18. januar 2024.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om Syddansk Erhvervsskole og afdelingen i Grindsted på sde.dk og du er meget velkommen til at kontakte skoleleder Thomas Falk på telefon 2055 4451 for en snak om stillingen og eventuelt aftale et besøg på forhånd. Her kan du træffe elever og medarbejdere og få en fornemmelse af, hvordan vores uddannelser relaterer til hinanden. SDE Grindsted er en lille skole, hvor der samlæses flere forskellige hold ad gangen, små hold med spændende elevsammensætning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Grindsted
  • Torsdag den 18. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Grindsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Grindsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
31. maj 2024 1
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 2