Lærer til Lindehøjskolen i Herlev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Om Lindehøjskolen
Vores skole er en attraktiv skole, som er samlet på en matrikel. Lindehøjskolen er en ud af tre almen skoler i Herlev Kommune, og har omkring 900 elever og 110 medarbejdere. Skolen er en 4-sporet skole. På Lindehøjskolen arbejder vi ud fra tanken om, at alle børn gør det rigtige, hvis de kan og vi udvikler løbende tiltag, som skal understøtte vores visioner om børnenes læring, trivsel og dannelse.

Vi har flere indsatser på skolen det kommende år: kompetenceudvikling af medarbejdere, co-teaching, arbejdet i professionelle læringsfællesskaber, arbejde med højtbegavede elever, skak på skemaet, samarbejde med Herlev Gymnasium med fokus på naturfag og sprog, særlige læse – og matematikindsatser og meget andet.

Skolen er delt i indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi har SFO´en på skolen og Klubben få minutters gang derfra. Pædagogerne er en del af elevernes hele skoledag og alle samarbejder om eleverne.

Om den ledige stilling
Vi søger en uddannet lærer med særlig interesse og kompetence indenfor dansk og øvrige fag i udskolingen. Derudover har vi flere opgaver med støttefunktioner.

Du bliver en del af et team i 9. klasse, på sporet og i afdelingen. Vi har to klasselærere i alle klasser. Du får dermed muligheden for at få klasselærerfunktion i et tæt samarbejde med din kollega. Der vil dermed være en udstrakt grad af samarbejde med kolleger, både lærere og pædagoger, vejledere og ledere. Det forventes desuden, at der er et tæt samarbejde med forældrene om deres børn.

Om dig
Du er læreruddannet, gerne med en god portion erfaring med arbejdet som lærer, men er du nyuddannet har det også vores interesse.

Du har stærke kompetencer i forhold til:
  • et anerkendende børnesyn og har gode relationskompetencer.
  • klasserumsledelse – du kan skabe et godt, trygt og inkluderende læringsmiljø.
  • at være med til at skabe et godt forældresamarbejde.
  • at have et godt humør og vilje til samarbejde med både med lærere, pædagoger og andre faggrupper i dit team og på skolen generelt.


Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse fra 1. august 2023 eller snarest derefter. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes på skolerne i Herlev Kommune.

Ansøgning
Der er ansøgningsfrist 26. juni 2023. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Har du spørgsmål?
Vi håber, at du er blevet nysgerrig og vil kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil se skolen inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte skoleleder Karin Anker på 2945 4283.
Så laver vi en aftale der.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/Uønsket post".


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Herlev
  • Mandag den 26. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om os. Krogårdskolen er primært en 3-sporet skole i Greve Nord med ca. 670 forventningsfulde elever og omkring 65 hjælpsomme kolleger, der alle glæder sig til at byde dig velkommen. Vi mener, at trivsel og læring går hånd i hånd, og i dette skoleår har vi særligt fokus på fællesskaber og trivsel.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    De to stillinger retter sig mod enten indskoling (1.-4. klasse) eller udskoling (5.-9. kl.). Et skema kan være med fokus på 1. klasse i dansk og timer i andre kompetencefag. Et andet skema kan tage udgangspunkt i naturfagstimer på 8.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Vi er et GF1-team i rivende udvikling, da vi får flere og flere elever, der gerne vil have en bygningsfaglig uddannelse. Derfor er vi klar til fire nye kollegaer. Hvem er vi?GF1 BYG er et se..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Vi søger lige nu fire dygtige timelærere til at undervise i dansk, samt to til at undervise i matematik. Vi er et GF1-team i rivende udvikling, da vi får flere og flere elever, som gerne vil h..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1