PPR i Herlev søger en udviklingsorienteret og engageret talehørekonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

I Herlev Kommune er vi ambitiøse på alle børn og unges vegne, og vi tror på, at vi lokalt kan skabe og udvikle gode tværprofessionelle løsninger for udsatte børn, unge og deres familier.

PPR ligger tæt organiseret med dagtilbud, skole og familieafdelingen. PPR består af henholdsvis talehørekonsulenter, psykologer, pædagogiske vejledere, ressourcepædagoger, specialpædagoger og administrativt personale.

Vi indgår i et tæt tværprofessionelt samarbejde med skoler, dagtilbud, rådgivere, sundhedsplejersker og familiekonsulenter. Vi er meget optaget af at skabe helhedsorienterede og sammenhængende løsninger for vores børn, unge og familier i udsatte positioner.

I PPR har vi et stort fokus på at skabe en arbejdsplads med fokus på faglig udvikling, fællesskab samt kollegial støtte i opgavevaretagelsen. Det mener vi, skaber et stærkt fundament for høj kvalitet i opgaveløsningen for de samarbejdspartnere vi supporterer samt trivsel for den enkelte medarbejder. Vi er optaget af at dygtiggøre os sammen og har valgt at fokusere på kompetenceudvikling, der er relevant for alle medarbejdergrupper under PPR.

Sprog og kommunikation er grundlæggende for børn og unges udviklings- og deltagelsesmuligheder. Børn udvikler deres sprog i relationer og i de fællesskaber, de er en del af hver dag. For at understøtte dette arbejder vi både udredende og konsultativt i vejledningsforløb i samarbejde med forældre og fagprofessionelle omkring det enkelte barn og stuen/klassen. Talehørekonsulenterne indgår i et tæt samarbejde med dagtilbuddenes kompetencepædagoger for sprog og deres ledere for at understøtte de sproglige læringsmiljøer.

Om stillingen

Du vil skulle betjene et antal dagtilbud 0-6 år, en folkeskole samt forskellige individuelt tilrettelagte specialpædagogiske og specialundervisningstilbud. Du vil være forankret i et distrikt under Det Udgående Ressourceteam, hvor tværprofessionelt samarbejde er i højsædet, ligesom du vil være tilknyttet talehørekonsulent-faggruppen, som har et monofagligt afsæt.

Vi søger

Vi søger en talehørekonsulent, der:

  • er uddannet (audio-)logopæd eller har en pædagogisk diplomuddannelse med modulerne tale, sprog og høre.
  • ønsker og formår at indgå fleksibelt i et tæt og forpligtende tværprofessionelt samarbejde, både internt i Det Udgående Ressourceteam/PPR og med vores eksterne samarbejdspartnere.
  • kan udarbejde logopædiske vurderinger samt forestå undervisning af børn/unge i 0-18-års alderen.
  • omsætter undersøgelsesresultater og teoretisk viden til praksisnære logopædiske indsatser.
  • kan indgå i et tæt samarbejde med forældre, pædagoger og lærere og inddrage dem i arbejdet omkring deres barns kommunikative og sproglige udvikling.
  • forstår værdien af tidlig opsporing og indsats.
  • understøtter dagtilbud og skoler med henblik på at fremme det sproglige arbejde – både for det enkelte barn og stuen/klassen som helhed.
  • har lyst til at deltage i det monofaglige fællesskab, fx ifbm. faggruppemøder og sagssparring.
  • har gode formidlingsevner og kan holde oplæg for pædagogisk personale som et led i den faglige opkvalificering.
  • kan arbejde selvstændigt og have det nødvendige overblik til at planlægge og prioritere egne arbejdsopgaver.

Hvis du kan se dig selv og din faglighed ind i dette, så er denne stilling lige noget for dig.

Vi tilbyder

PPR kan tilbyde: 

  • en udviklingsorienteret arbejdsplads med fokus på faglig udvikling, herunder kurser; både mono- og tværfagligt, trivsel og et stærkt kollegialt fællesskab.
  • en organisation, hvor vi værdsætter og prioriterer tværprofessionelt samarbejde.
  • en medarbejdergruppe med et højt fagligt niveau og med fast monofaglig sparring.
  • mulighed for sidemandsoplæring i tests, opgaveløsning eller andre kompetencer du endnu ikke har stiftet bekendtskab med.
  • en varieret arbejdsdag med selvstændig tilrettelæggelse af din arbejdstid.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker i forhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Stillingen er på 30-32 timer om ugen og til besættelse 1. januar 2024.

Vi indhenter børneattest og udvidet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 20. november 2023 klokken 08:00. Vi forventer at afholde samtaler den 24. november 2023.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder af PPR, Bine Baadsgaard, på 2147 5039.

Søg stillingen

Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores ydelser også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Herlev
  • Mandag den 20. november 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en til to lærere, der tilsammen kan undervise i flg. fag: Håndværk/design, tysk og musik. Da vi er midt i fagfordelingen, og vi gerne vil gå langt for den rigtige kollega, er der forskellige muligheder, vi kan sætte i spil i forhold til dine kompetencer.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om skolen. Holmeagerskolen er beliggende 3 min. fra Greve station, tæt på strandens grønne områder og midt i Greve Kommune. Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. – 9. klasse og ca.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Kunne du tænke dig et job, hvor dine idéer og kreativitet er med til at styrke de faglige og sociale kompetencer for elever med særlige behov på den nyoprettede specialklasserække under Dragør Skol..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Vi søger lige nu en barselsvikar til at undervise i engelsk på STX og evt. HHX på NEXT Vestskoven Gymnasium i Albertslund.Hvem er vi?NEXT Vestskoven Gymnasium har mere end 1000 elever, og søges..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 7
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 8
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3