Børnehaveklasseleder søges til Hørsholm kommunes specialskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Børnehaveklasseleder søges til Hørsholm kommunes specialskole

Børnehaveklasseleder (fuld tid) til besættelse 1. august 2023

Er du en engageret, robust og dygtig børnehaveklasseleder?

Skolen udvider sin indskolingsafdeling med en ekstra 0. kl. derfor søger vi en ny børnehaveklasseleder. Så hvis du brænder for at arbejde med børn med særlige behov - følelsesmæssige, sociale, faglige og kommunikative udfordringer? Børn, der har brug for ekstra hjælp for at komme i god udvikling? Har du lyst til at arbejde i et lille struktureret skolemiljø? Være en del af et engageret, ligeværdigt og forpligtende teamsamarbejde bestående af 7 socialpædagog/pædagoger og 13 lærere, der dagligt varetager SFO og undervisning samt det forebyggende arbejde? Vil du gerne bruge dine kompetencer til at understøtte et skolemiljø, hvor udvidet forældresamarbejde prioriteres højt?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så skal du søge stillingen som Børnehaveklasseleder på Lundevejsskolen i Hørsholm.

Lundevejsskolen er normeret til ca. 45 elever fra 0 – 9. klasse. Skolen er opdelt i tre afdelingsteams der dækker alle klassetrin. Stillingen er som børnehaveklasseleder i en nyoprettet 0. kl. der starter op i det kommende skoleår. I grupperne er der mellem 4 og 8 elever. Og der er altid to-tre personaler i hver gruppe. I gruppe- og årgangsteamene øver vi os til stadighed på at tilpasse den pædagogiske ramme, så den passer bedst muligt til børnenes funktionsniveau. Skolen arbejder med elementer fra low arousal pædagogik, tydelighed og fast struktur og har som udgangspunkt for vores pædagogik, at elever gør det rigtige, hvis de kan.

Vi har kontinuerligt fokus på at foretage de nødvendige justeringer af planen, når der er behov for det. Som medarbejder på Lundevejsskolen vil du komme til at arbejde tæt sammen med dit team og andre relevante fagpersoner samt leder. Dit professionelle sparringsrum vil primært være i dette regi. Skolen har eksisteret i fire år til august og lokalerne og udenomsarealer er nu færdige.

I vores arbejde gør vi også brug af alle faciliteterne rundt om i kommunen, f.eks. svømmehal, strand, skov, og vi er ved at etablere et samarbejde med vores naboskole Usserød Skole om bl.a. brug af PLC (pædagogisk Lærings Center)

Du vil, på lige fod med dine kolleger, komme til at deltage i det fortsatte samarbejdet med at skabe rammerne for kommunens specialskoletilbud.

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat senest 1. august 2023

Hvad søger vi?

Stillingen vil blive som børnehaveklasseleder i kommende nye 0. kl.

Du har gode relationelle og faglige kompetencer og er fleksibel i forhold til din forståelse af den pædagogiske faglighed, undervisningsrammer samt personlige og sociale læring.

Du anser børnenes sociale og relationelle trivsel som en forudsætning for læring – og afviger gerne fra den planlagte undervisningsplan for at skabe det mest optimale læringsrum for hver enkel og for gruppen.

Du har fokus på udvikling af børns personlige, sociale og faglige kompetencer og er vant til at understøtte læringssituationer.

Du har erfaring med at støtte udfordrede elever i undervisningen, har stærke relationskompetencer både i arbejdet med elever og forældre, du har mod på at give eleverne handlestrategier, selv når der er modstand, samt lyst til at arbejde med elevernes omgivelser og finde ressourcer og muligheder.

Du trives med at være en del af et lille og dynamisk miljø. Du er god til at arbejde struktureret, fleksibelt, professionelt og omsorgsfuldt samt er omstillingsparat i forhold til egen plan.

Du har lyst til at være en del af en fysisk aktiv hverdag.

Du trives med at få og give kollegial feedback samt deltage i supervision med PPR og andre fagrelevante personer.

Din faglige profil er, uddannet børnehaveklasseleder med erfaring inden for specialområdet. Gerne med erfaring ift. ASF, ADHD og generelle udviklingsvanskeligheder. Du må meget gerne have kendskab til ASF-specifikke værktøjer som TEACCH, Low arousal, de ti H-er, ABA eller lignende værktøjer.

Mere viden:

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til skoleleder af Lundevejsskolen Thomas Nyborg på tlf. 2075 9186 eller souschef Palle Kristensen på tlf. 53324123

Søg sådan:

Brug link ’Søg jobbet’ for at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.

Ansøgningsfrist er fredag, den 30.06.2023 kl. 12.00. Der kan evt. afholdes løbende ansættelsessamtaler, ellers vil der blive afholdt ansættelsessamtaler 7/7. Samtalerne vil blive afholdt på Lundevejsskolen kontor. Skolens adresse er Gl. Byvej 10a, 2970 Hørsholm. Indgang via Lundevej 19.

Arbejdssted:

Lundevejsskolen er centralt beliggende i Hørsholm kommune 5 – 10 min. gang fra Usserød Kongevej.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Hørsholm
  • Fredag den 30. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Kongens Lyngby

    Vi søger lærere til faste stillinger. Virum Skole har 4-5 spor på hver årgang, over 1000 elever og 120 medarbejdere, så der er mulighed for fleksibilitet og en fagfordeling, som kan bringe dine..
    • Lærer
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Lærer i Kongens Lyngby

    Stillingerne kan både være deltid eller fuldtid.Vi glæder os til at tage imod nye kollegaer, og vi ser frem til mange gode års samarbejde på vores velfungerende skole, hvor du vil blive tilkn..
    • Lærer
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Lærer i Holte

    Medarbejder søges til Folkekirkens Skoletjeneste Kongens Lyngby-Rudersdal medsærligt fokus på gymnasiet (STX) Tiltrædelse 1. august 2024. Stillingen er 30-37 timer pr. uge. Brænder du fo..
    • Lærer
    • Holte
    Få mere info
  • Lærer i Allerød

    Brænder du for at skabe trygge og motiverende læringsmiljøer? Og vil du være en del af et fællesskab, hvor vi er sammen om at lave god skole? Så er det dig, vi søger![xxxxx] søger to læ..
    • Lærer
    • Allerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1