Underviser til VIAs Produktionsteknologuddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Har du mod og lyst til at prøve kræfter med at undervise danske studerende på VIAs Produktionsteknologuddannelse?

Er du uddannet produktionsingeniør og har du flere års erfaring med produktion og drift, og vil du gerne dele ud af din viden, samtidig med at du udfordrer dig selv på det personlige og det faglige plan?
Vil du arbejde med studerende med forskellige baggrunde og spille en nøglerolle i uddannelsens kernefag og arbejde i en innovativ og tværfaglig sektor bestående af flere tekniske uddannelser?

Så er det dig, vi søger.

Det er ikke en forudsætning for ansættelse, at du har erfaring med undervisning. Det er til gengæld en forudsætning at du er engageret i dit arbejde, har et højt fagligt niveau og kan lide at arbejde med unge, men også modne mennesker.
Du kommer til at spille en afgørende rolle i udviklingen af fremtidens produktionsteknologer, hvor din rolle vil være at undervise inden for kernefag som produktion, lean, kvalitet og økonomi. Du kan desuden også forvente at skulle være projektvejleder i vores semesterprojekter.

Vi forestiller os, at du:

· Har minimum 5 års erhvervserfaring som produktionsingeniør
· Har arbejdet med produktions- og driftsopgaver
· Har gode teoretiske evner
· Har et godt fagligt kendskab
· Har undervist – eller har lysten til at lære
· Har lyst til at engagere dig i de studerende og deres hverdag

Din personlighed er vigtig for os
Vi tror derfor, at du er en proaktiv og energisk person med evnen til at tænke fremad. Du brænder for dit fag og vil gerne være på forkant med udviklingen inden for dit fagområde.
Du tager ansvar og nyder at have frihed i jobbet
Du arbejder selvstændigt, struktureret, er aktivt opsøgende og indgår i dialog på tværs af fagligheder og afdelinger og du motiveres af at tackle de udfordringer, der opstår.

Hvem er vi
VIAs Produktionsteknologer har en stærk erhvervsrettet profil, hvor vi bl.a. har fokus på høj faglighed, projektorienteret undervisning samt erhvervssamarbejde.
I uddannelsen arbejder du med konkrete projektopgaver og cases fra virksomheder og undervisningen er praksisorienteret på klasseniveau – og ikke som forelæsninger.

Produktionsteknologuddannelsen er en erhvervsakademi-uddannelse med en varighed på 2 år.

Vi tilbyder
Et selvstændigt og udfordrende job i en uformel organisation, hvor tonen er er god. Et spændende studiemiljø med engagerede og kompetente kolleger, hvor der er mange muligheder for efter- og videreuddannelse.

Søg stillingen
Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem.
Din ansøgning skal være os i hænde senest den 1. juni 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere information
Hovedarbejdsstedet er Campus Horsens, men der kan forekomme undervisning på andre af VIAs lokationer.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Carsten Mejer Schmidt på [email protected] eller 8755 4229.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.
Ansættelsen er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole nr. 1458 af 24. juli 2021 og bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner. nr. 673 af 13. maj 2020.

Link til stillingsstrukturen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1458
Link til lektorkvalificeringsbekendtgørelsen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Horsens

Lignende jobs

  • Lærer i Århus C

    Er du vores nye underviser til holdet "Svøm og træn – for gravide"? Vi søger lige nu en ny underviser til efterårets hold på Gammelgårdsskolen i Åbyhøj , og det kan blive dig! På holdet lave..
    • Lærer
    • Århus C
    Få mere info
  • Lærer i Århus

    Om jobbet:Læssøesgades Skole søger en matematik- og naturfagslærer til specialklasse for elever på 7.-9. klassetrin. Desuden er der klasselærerfunktion for en specialklasse. Der er tale om en fas..
    • Lærer
    • Århus
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Århus C

    Vil du være med til at skabe morgendagens skolelærere?Vi er godt i gang med at realisere hensigterne i den nye læreruddannelse (LU23), hvor fokus bl.a. er på styrkelse af fag og fagdidaktik, in..
    • Lærer
    • Århus C
    Få mere info
  • Lærer i Århus C

    Vil du være med til at skabe morgendagens skolelærere?Vi er godt i gang med at realisere hensigterne i den nye læreruddannelse (LU23), hvor fokus bl.a. er på styrkelse af fag og fagdidaktik, de..
    • Lærer
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 1
14. april 2024 1