Underviser i fast stilling, intern skole, Himmelev behandlingstilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik, Elev - Hvalsø

Underviser til specialområdet – Himmelev Behandlingstilbud

Vil du bidrage til, at børn og unge med autisme får en god skolegang?

Himmelev er Region Sjællands døgn-, skole- og dagtilbud for børn og unge med autismespektrumforstyrrelser. Der går 22 elever på vores interne skole.

Vi har brug for en dygtig underviser med specialpædagogiske kompetencer, der kan undervise elever inden for det regionale specialområde. Skolen er en integreret del af døgninstitutionen, hvilket betyder, at der er et dagligt samarbejde med Himmelevs pædagoger, psykologer, socialrådgiver og andet personale i behandlingsarbejdet. Der er omkring 120 ansatte i alt. Skolen er underlagt folkeskoleloven. Vi opstiller tydelige og meget konkrete udviklings- og læringsmål i elevernes individuelle undervisnings- og behandlingsplaner.

Et job på Himmelev

Vi søger en lærer eller en pædagog til vores interne skole, der kan undervise elever med store sociale, kommunikative og læringsmæssige udfordringer. Du har erfaring med at undervise i et specialpædagogisk miljø. I vores skole er flere af eleverne præget af mental retardering, mens nogle er normalt begavede. De kan have tilgrænsende psykiatriske lidelser og svære opmærksomhedsforstyrrelser. Flere af eleverne har et meget begrænset verbalt sprog. Nogle er præget af deres vanskeligheder i en sådan grad, at de har brug for hjælp til påklædning og hygiejne.

Vi kan tilbyde dig

På Himmelev vægter vi vores forskellige fagligheder højt. Det er netop vores faglige indsats, som gør, at vi kan skabe nogle gode rammer for eleverne. For at kunne løse vores kerneopgave og opfylde de opstillede mål har vi særligt fokus på at arbejde efter en fælles defineret behandlingstilgang. Du vil blive tilknyttet et af vores 3 skoleteams, som alle består af meget dygtige og imødekommende mennesker.

Vi gør meget ud af at have et godt kollegaskab og et godt arbejdsmiljø, hvor vi bakker op og hjælper hinanden. Himmelev har et undervisningsforløb for nye medarbejdere og der vil være en erfaren kollega, der vil sørge for, at du får en god introduktion til arbejdet.

Ansættelsesproces og vilkår

Stillingerne er på 37 timer med ansættelse pr. 1. oktober 2021 - evt. tidligere.

Lønnen er i henhold til overenskomst mellem Region Sjælland og SL for hhv. lærere og pædagoger.

Ren straffe- og børneattest er nødvendigt.

Vi vil sætte stor pris på, at ansøgere forholder sig til Himmelevs behandlingstilgang inden ansøgning. Læs mere på vores hjemmeside www.himmelevbehandlingstilbud.dk

Arbejdstider

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-13. 5 ugers ferie ligger ifm. elevernes sommer-, efterårs- og vinterferie for ansatte i den interne skole. Nogen muligheder for at forberedelse og andet arbejde kan foregå hjemme, hvis det passer med de opgaver, der er i en meget samarbejdsorienteret organisation som Himmelev.

Praktisk

Ansøgningsfristen er d. 20. august 2021.

Samtaler vil finde sted i uge 34. Vi sætter stor pris på, at relevante ansøgere besøger skolen.

Adressen er Sofie Madsensvej 5, 4330 Hvalsø.

Har du brug for yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Mille Engbart tlf 47 32 95 00


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvalsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Hvalsø
  • Mandag den 23. august 2021

Lignende jobs

  • Lærer i Roskilde

    Vi søger nye underviserkollegaer til it-uddannelserne i Roskilde. Vi har igennem mange år udbudt datamatikeruddannelsen og professionsbachelor i web-Udvikling og Professionsbachelor i Økonomi og IT..
    • Lærer
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør? Brænder du for matematik og naturfag, så kan du blive en del af et stærkt årgangst..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør? På Allerslev Skole har vi fået vokseværk og vi skal derfor finde en ny børnehavekl..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Matematik- og fysiklærer søges til Osted Skole Er du læreruddannet, har hjertet på rette sted og brænder for elevernes læring? Så er det dig, vi søger på Osted Skole! Hvad søger vi? Vi .
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Hvalsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Hvalsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1