Vikarstilling: Efterskolelærer til engelsk og til linjefaget Sang, Musik og Performance, barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Kalundborg

Efterskolelærer til engelsk og linjefaget ”Musik, Sang & Performance” - et barselsvikariat for hele skoleåret 2023/24

Vi søger en lærer til engelsk i 10. klasse og til vores musiklinje på efterskolen.

Du skal have noget på hjertet, når du underviser, både i engelskundervisningen og på linjen. Du skal elske at undervise i engelsk, og du skal enten være linjefagsuddannet som engelsklærer eller have tilsvarende kompetencer. I engelskundervisningen må du meget gerne være nysgerrig og undersøgende og bringe omverden med ind i klassen. Vi har fire engelsklærer på efterskolen, så du vil have nogle andre erfarne lærere at sparre med. Har du erfaring med at afslutte undervisningen med FS10, vil det være en fordel. Omvendt, er du helt nyuddannet, så skal vi nok støtte og hjælpe dig.

På linjefaget Musik, Sang og Performance skal du kunne synge og give sangundervisning. Både som solosang og i mindre grupper. Du har erfaring med performance og brænder for scenen, og ikke mindst kan formidle det videre til eleverne. Kan du ovenikøbet også danse, vil det ikke være dårligt.

På linjefaget er der to lærere, der er ansvarlig for linjen. Vi ønsker en spændende linje, hvor der skal være fokus på at hjælpe unge mennesker med at udvikle sig musikalsk, både inden for deres hovedinstrument, sangskrivning, musikproduktion, sammenspil, selvudvikling og kreativitet. Du vil sammen med din kollega have mulighed for at have indflydelse på indholdet, som kan ændres fra år til år og tilpasses, så du er selv med til at skabe en linje med interesser du selv som person brænder for.

Som lærer på Tømmerup Efterskolen deltager du i de tre årlige rejser. I efteråret tager Musik sammen med Re-design til Berlin på en ryste-sammen-tur, hele skolen tager på skitur til Østrig, og så skal du med linjen på rejse til New York, hvor I skal dyrke linje endnu mere, med det input New York kan give.

Udover undervisning i engelsk og på linjefaget, skal du kunne byde ind med nogle forskellige valgfag. Det kunne fx være yoga eller mindfullness – men meget er muligt. Vi glæder os til at høre, hvad du kan byde ind med.

Du bliver selvfølgelig også en aktiv del af efterskolelivet, med alt hvad det indebærer. Du skal være kontaktlærer for 9 søde elever, have forældrekontakt, have aften- og weekendvagter og deltage i efterskolelivet som det nu udfolder sig.

Vi har brug for en lærer der:

  • brænder for efterskoletanken
  • har lyst til at arbejde sammen med unge mennesker
  • skal være kontaktlærer
  • kan undervise i engelsk på 10. kl. niveau
  • kan undervise på linjen Musik, Sang og Performance
  • kan stå for valgfag efter egen interesse
  • har lyst til at indgå i skolens vagtplan med dertilhørende aften-, nat- og weekendvagter

Vi forventer, selvfølgelig, at du er samarbejdsorienteret, fleksibel, fagligt og pædagogisk engageret, humørfyldt og dynamisk. Vi tilbyder til gengæld et godt arbejdsmiljø med gode samarbejdsmuligheder, fleksible mødetider, søde velfungerende elever og engagerede forældre.

Hvis du har bruge for at vide mere, er du velkommen til at kontakte os, og du er også meget velkommen til at komme på besøg. Kontakt viceforstander Jonas Gindesgaard, tlf. 40 31 93 93, [email protected], eller forstander Lars Jacobsen, tlf.: 40 17 51 80, [email protected]. Læs i øvrigt meget mere om Tømmerup Efterskole på vores website https://tfe.dk - her kan du også læse mere om linjefaget.

Din ansøgning skal indeholde relevante udtalelser og eksamensbeviser. Vi modtager kun ansøgninger på vores ansøgningsportal https://tfe.dk/job

Når du uploader din ansøgning, bliver du bedt om at svare på nogle få videospørgsmål.

Ansøgningsfristen er søndag d. 23. april 2023. Vi forventer at holde samtaler i uge 17, den sidste uge i april. Når du sender din ansøgning, giver du samtidig samtykke til, at vi behandler dine data.

Stillingen er på fuld tid og med start fra d. 1. august 2023 og er tidsbegrænset til den 30. juni 2024.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Tømmerup Efterskole er en efterskole, der vægter faglighed, kreativitet, tværfaglighed, idræt, rejser og fællesskabet højt.

Efterskolen er en del af Tømmerup Fri- og Efterskole og Fribørnehave, der bygger på de Grundtvig-Koldske skoletanker. Der er 90 elever i efterskolen og 14 lærere. I friskolen er der 200 elever, i børnehaven 30 børn. Skolen er beliggende i en hyggelig landsby ca. 4 km. fra Kalundborg centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Kalundborg
  • Søndag den 23. april 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Dianalund

    Har du erfaring med at arbejde med børn og unge med diagnoser? Trives du med at indgå i undervisning, aktiviteter og relationer med eleverne i et mindre skolemiljø med lav klassekvotient? E..
    • Lærer
    • Dianalund
    Få mere info
  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Ledige lærerstillinger til Allerslev Skole pr. 1. august 2024 Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør? På Allerslev Sko..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Kalundborg

    Om jobbet "Dannelse - Stolthed - Fællesskab" er de tre værdier vi sammen med elever og forældre bygger vores gode skole på. Kan du se dig ind i disse, og ved du samtidig at relationen mellem .
    • Lærer
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Lærer (vikar) på Midt-og Vestsjælland

    Har du en høj musisk og kreativ faglighed? Kan du sætte ” ild” i eleverne? - se dem der hvor de står og vise dem næste skridt videre ind i musikken, så håber vi at modtage en ansøgning fra dig. .
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 7
27. april 2024 6
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 4
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 7
7. april 2024 7