Timelærer i Music Creation til Rytmisk Musikkonservatorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) søger til studieåret 2023/2024 timelærere inden for en række fagområder. Kontraktansatte timelærere udgør en relativt stor andel af konservatoriets undervisere og deres bidrag er afgørende for uddannelsernes undervisningskvalitet.

RMC ønsker fremover at knytte kontraktansatte timelærere tættere til den fortløbende udvikling af undervisningens faglige og pædagogiske kvalitet, dels gennem styrket inddragelse af timelærere i de respektive faggruppers arbejde, og dels ved at tilbyde længerevarende kontrakter, hvor dette findes muligt og relevant.

Derfor opfordres ansøgere til at orienterer sig i alle de opslåede timelærerstillinger og meget gerne søge flere stillinger på tværs af de enkelte fagområder, naturligvis forudsat at ansøger mener at besidde relevante kvalifikationer til dette.

Der søges timelærere inden for følgende seks områder:

Bacheloruddannelserne Musiker og Komposition:

  • Kunstnerisk Udviklingsarbejde
  • Komposition
  • Kunst – og kulturstudier

Kandidatuddannelserne Music Performance og Music Creation:

  • Music Performance
  • Music Creation

Solistuddannelsen i samtidsmusik:

  • Artistic Practice & Research


Ansøgere, der søger flere stillinger, skal indsende én ansøgning pr. stilling.

Der er ansøgningsfrist for alle timelærerstillingerne mandag den 22. maj 2023.

Music Creation – på kandidatuddannelsen Music Creation Vi søger en timelærer til undervisning inden for fagområdet Music Creation på kandidatuddannelsen Music Creation.

Inden for faget Music Creation understøttes udviklingen af den studerendes skabende profil ved at udvikle den studerendes færdigheder og viden inden for komposition og sangskrivning. Der etableres faglige rum, hvor den studerende har mulighed for at gå i dybden i undersøgelser af forskellige relevante temaer i samarbejde med eksperter inden for de pågældende områder. Den studerendes faglige udvikling inden for faget ses i tæt sammenhæng med forløbet inden for faget Kunstnerisk Udviklingsarbejde.

Faget er nyetableret og dets indhold omfatter:

  • Kompositionsværktøjer – form, harmonik, melodik, rytmik, polyfoni
  • Sangskrivning – musik og lyrik
  • Arrangement og orkestrering
  • Notation og instruktion
  • Samskabelse, kompositorisk interaktion med andet - og med andre
  • Udvikling af præsentationsformater, herunder tværdisciplinære aspekter

Der ønskes en underviser, der er indstillet på i dialog med de øvrige undervisere inden for fagområdet at medvirke til nyudvikling af undervisningen i faget.

Læs mere om faget og uddannelsen i studieordningen for kandidatuddannelsen Music Creation.

Et forløb omfatter holdbaseret undervisning på mindre hold med 2 timers ugentlig undervisning pr. semester; ét forløb vil dermed omfatte 20 undervisningstimer pr. semester.

Undervisningen gennemføres inden for den på forhånd skemalagte flade tirsdage i tidsrummet kl. 10:00-11:50 i efteråret 2023 i ugerne 35-39 og 43-47, og i foråret 2024 i ugerne 8-12 og 16-21.

Undervisningssproget er dansk. Undervisere på RMC forventes at kunne gennemføre undervisning på engelsk, hvor det skønnes relevant.

Om stillingen
Stillingen ønskes besat pr. 14. august 2023, og ansættelsen er tidsbegrænset for en periode på op til 2 år og omfatter som minimum to semestre.

Timelærerstillingen omfatter undervisning i det pågældende forløb med tilhørende forberedelse. Desuden forventes timelæreren også at deltage i det faglige og pædagogiske udviklingsarbejde inden for fagområdet komposition sammen med de øvrige lærere inden for området, hvilket aflønnes særskilt. Endvidere medvirker timelæreren normalt som intern censor indenfor fagområdet, hvilket aflønnes særskilt.

Vurdering af ansøgerne
Ved konservatoriets vurdering af ansøgerne lægges der vægt på ansøgernes forslag til undervisningsplan samt på ansøgernes faglige og undervisningsmæssige kvalifikationer.

Ansøgning
Ansøgning skal bestå af:

  • Ansøgers overvejelser om, hvordan ansøger vil tilrettelægge og gennemføre undervisningen med henblik på at understøtte det specifikke faglige indhold, som beskrevet i studieordningen. Overvejelsen må gerne have karakter af forslag til en undervisningsplan for det faglige forløb for så vidt angår indhold, metoder og undervisnings- og arbejdsform samt læse-lytte-referencer. Max. antal anslag: 3.000.
  • Kort CV, omhandlende ansøgers faglige og undervisningsmæssige profil. Max. antal anslag: 5.000.

Overvejelser/forslag vedrørende undervisningen og CV skal sendes elektronisk senest mandag den 22. maj 2023.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig Kasper Tranberg på [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning for alle ovenstående timelærerstillinger sker i henhold til Personalestyrelsens cirkulære af 17. januar 2001 om timelønnet undervisning. Timelønnen er kr. 655,50 (niveau 1.4.2023) pr. undervisningstime inkl. forberedelse, hvortil der kommer feriegodtgørelse på 12,5%. Frigørelsesattest udstedes efter anmodning.

Oplysninger om RMC kan findes på www.rmc.dk.

Rytmisk Musikkonservatorium ser et mangfoldigt uddannelses- og udviklingsmiljø som en forudsætning for at kunne indfri sin vision om at være en pionér blandt uddannelses-, videns- og kulturinstitutioner inden for samtidsmusik, der uddanner fremtidens kunstneriske innovatorer. RMC opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, kunstnerisk baggrund, social baggrund, etnisk baggrund og nationalitet samt individuelle psykiske og fysiske forudsætninger til at søge de ledige stillinger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København K
  • Mandag den 22. maj 2023

Lignende jobs

  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at hjælpe til rekruttering af nye studerende, inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle d..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Brænder du for at blive en del af en udviklingsorienteret skole, som har fokus på anerkendelse i relationerne, stærk faglighed og elevernes trivsel.På Nordstrandskolen ønsker vi gennem tæt team..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Motiveres du af at arbejde på en almenskole, hvor teamsamarbejdet i både fagteam og årgangsteam er bærende for den fortsatte pædagogiske udvikling, og kan du se dig ind i en skolepolitik og en folk..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Hvis du kan se dig ind i en skolepolitik og en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten til læring og fællesskaber seriøst – skal du søge en af de 2 ledige fuldtids..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0