Specialist inden for Strik og Væv til barselsvikariat til Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

For english version see our homepage www.kglakdemi.dk

Specialist inden for Strik og Væv til barselsvikariat til Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering

Vi søger en kompetent, erfaren og fagligt dygtig strik- og vævekyndig til at varetage værkstedsdrift, instruktion og kursus på to af vores tekstile værksteder.

Stillingen er et barselsvikariat med en arbejdstid svarende til 75% af fuldtid. Vi er åbne for at dele stillingen i to og opfordrer dig derfor også til at søge, såfremt du kunne være interesseret i en deltidsstilling på 37 % af fuldtid på et af de to tekstilværksteder, dvs. som specialist indenfor enten strik eller væv. Stillingen (stillingerne) er til besættelse den 1. april 2024 og 12 mdr. frem.

Om værkstederne
Stillingen er fagligt forankret ved Det Kongelige Akademis internationalt anerkendte design – og arkitektuddannelser. Tekstilværkstederne er placeret på Holmen i København og understøtter undervisningen samt kunstnerisk udviklingsarbejde og forskning hos underviserne. Det er på værkstederne de studerende lærer om form og udtryk, funktion og objekt gennem mange forskellige materialer. På værkstederne har de studerende rig mulighed for udforskning og arbejde med dybdegående eksperimenter med materialernes forskellige udtryk.

Tekstilværkstederne er en del af Det Kongelige Akademis i alt 16 fagspecialiserede værksteder og laboratorier, hvor de studerende som led i deres respektive uddannelser til designere, arkitekter og konservatorer introduceres til teknikker, håndværket og materialer inden for deres fag. Værkstederne og laboratorierne, der dækker forskellige områder såsom keramik, glas, træ, metal, lys, tekstil, beklædning, foto mv., indgår som en aktiv del af den daglige undervisning og benyttes af både de studerende og det videnskabelige personale. Der er ca. 20 ansatte på værkstederne og laboratorierne, som er fysisk placeret på Holmen og Esplanaden i København samt i Nexø på Bornholm.

Om stillingen
Som teknologinstruktør bliver du ansvarlig for to, alternativt et enkelt, af skolens værksteder indenfor tekstilområdet, hvor du får tæt samarbejde med undervisere og forskere, øvrige teknologiinstruktører samt skolens øvrige personale. Der vil løbende være opgaver med vedligeholdelse af inventar og udstyr ligesom du har ansvar for indkøb/salg af materialer og administration i forbindelse med begge. Du får tilknyttet en studentermedhjælper til at varetage salg af materialer til studerende.

Som skolens håndværksmæssige specialist inden for strik og/eller væv understøtter du og samarbejder med undervisere og forskere i vejledning af de studerende. Du yder på daglig basis specialiseret instruktion og sparring til både de studerende og det videnskabelige personale inden for udstyrsanvendelse, materialer, formgivning og designløsninger i tilknytning til værkstedet. Du får ansvar for at afholde ”kørekort-kursus” for studerende, så de selvstændigt kan anvende maskinerne og begå sig på værkstedet.

Opgaverne er en blanding af instruktion/vejledning af studerende, kursus og almindelig daglig drift. Så du skal indstille dig på et job, hvor du har mange bolde i luften på samme tid og skal være dygtig til at jonglere mellem mange interessenter. Derfor tænker vi, at der finder en oplæring og overlevering sted fra den nuværende teknologiinstruktør, inden barselsperioden starter, så du får indsigt i tingene og en overlevering, inden du selv står med ansvaret. Vi forventer at vedkommende går fra midt i april.

Arbejdsopgaverne og ansvarsområder som teknologiinstruktør tæller derfor blandt andet:

• Udvikling og drift af værkstedet, herunder at sikre at værkstedet er funktionsdygtigt og tilgængeligt
• Vedligehold, reparation og indkøb af udstyr
• Indkøb af materialer
• Forvaltning af lager og salg af materialer til studerende
• Assistance til undervisere og forskere, som benytter værkstedet
• Instruktion og vejledning af studerende
• Tilrettelæggelse og afholdelse af værkstedskurser
• Deltagelse i og understøttelse af undervisningen
• Understøttelse af sikkerheden på værkstedet
• Generelle administrative opgaver

Kompetencer og kvalifikationer
Den rette kandidat har specialiseret erfaring inden for strik og væv og mestrer de håndværksmæssige teknikker i de to fag på et højt professionelt niveau. Alternativt har du specialiseret erfaringen indenfor enten strik eller væv og ønsker ansættelsen afgrænset fagligt og tidsmæssigt til dette fagområde.

Du brænder for dit fag, besidder stor viden om materialer og metoder samt er optaget af at opsøge og inddrage ny viden, teknologier og teknikker. Du finder det inspirerende og motiverende at indgå i et kreativt internationalt, videns- og undervisningsmiljø, med højt til loftet, hvor du kan være med til at understøtte fremtidens designere og facilitere en bæredygtig udvikling inden for faget.

Du får et tæt samarbejde med vores undervisere på Bachelorprogrammet Produkt+ to studieretninger ”beklædning og tekstil” og ”Møbeldesign, Rum og Materiale samt Kandidatprogramment Fashion, Clothing and Textile, da der ofte er en crossover mellem disse fagområder og måden de studerende anvender værkstederne på til deres projekter. Det er derfor vigtigt, at du ud over at mestre de fagfaglige teknikker indenfor strik og/eller væv også er interesseret i, hvad der rører sig i modebranchen eller indenfor rum/interiør, hvor især vores 3D digitalstrikker er efterspurgt.

Derudover forestiller vi os, at du:

- Har en relevant uddannelse inden for faget som strikdesigner eller/og væver
- Har kompetencer og erfaring inden for digitale fremstillingsprocesser dvs. digitale væve og/eller strikmaskiner samt viden og erfaring med 3D digital strik
- Har erfaring med analoge maskiner indenfor strik og/eller væv
- Evner at inspirere andre og formidle din faglige viden og erfaring
- Er imødekommende, servicemindet og god til at samarbejde
- Har lyst til at bidrage til skolens og uddannelsens udvikling
- Kan kommunikere skriftligt og mundtligt på engelsk

Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med værkstedsdrift.

Du er velkommen til at søge stillingen, selvom du ikke opfylder alle kriterierne

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er et barselsvikariat med en ansættelsesgrad på 75% af fuldtid (ca. 4 dage pr. uge) - alternativt 37% af fuldtid (ca. 1,5 dag pr. uge) med tiltrædelse 1. april 2024. Bemærk, at arbejdstiden er udtryk for et gennemsnit og at der kan forekomme perioder med variabel arbejdstid.
Ansættelse og aflønning vil ske som teknologiinstruktør i henhold til OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for håndværkere og teknikere i staten, hvor basislønnen aktuelt udgør kr. 28.132,67 kr. pr. måned ved fuldtid, svarende til kr. 21.099,51 pr. måned med en ansættelsesgrad på 75%. Dertil hører et anciennitetsbestemt pensionsbidrag på op til 15,39 % af basislønnen.
Der vil være mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg afhængigt af dine kompetencer og erfaring.

Ansøgningen
Ansøgning bilagt CV og uddannelsesdiplom skal sendes elektronisk via knappen ”Søg stillingen” nedenfor, så den er Det Kongelige Akademi i hænde senest den 3. marts 2024. Ansøgningen skal sendes i pdf-format bilagt CV og dokumentation for uddannelse.

Ansøgningsmateriale modtaget efter ansøgningsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

Vi forventer at holde samtaler den 11. marts 2024.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Leder af værksteder & Lab Helle Grangaard på tlf. 4170 1785 eller mail [email protected].

Oplysninger om ansøgningsproces og e-rekrutteringssystemet kan fås ved henvendelse til HR-medarbejder Dorte Sällberg på tlf. 4170 1965 eller mail [email protected].

Du kan desuden læse mere om Det Kongelige Akademi www.kglakademi.dk.

Det Kongelige Akademi er en mangfoldig arbejdsplads, som anser diversitet for at være en styrke. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede ansøgere til at søge stillingen.

Om Det Kongelige Akademi
Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering er et internationalt anerkendt akademi, der uddanner professionelt kreative kandidater til højeste niveau og udvikler ny viden, der skaber værdi for samfundet og arbejdsmarkedet. Det Kongelige Akademi er en statsinstitution under Uddannelses- og Forskningsministeriet og har ca.1.700 studerende og 350 medarbejderårsværk. Læs mere om Det Kongelige Akademi på vores hjemmeside www.kglakademi.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København K
  • Søndag den 03. marts 2024

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    På Store Magleby Skole går Danmarks gladeste børn, og de ser frem til at møde deres nye matematiklærer.Så hvis du kan se dig selv arbejde på en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet,.
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Frederiksberg

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0