Underviser eller uddannelseskonsulent til sundhedsområdet hos Videreuddannelsen på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Brænder du for læringsmiljøer, som kobler teoretisk og praktisk viden og kompetencer? Har du erfaring med simulationsbaseret undervisning? Har du flair for at tale med kunder og aftagere om skræddersyet kompetenceudvikling? Så er det måske dig, vi søger.

Vi er en afdeling med 20 konsulenter, lektorer og adjunkter. Lige nu søger vi en kollega til at styrke den simulationsbaserede undervisning som pædagogisk metode i vores kompetence- og uddannelsestilbud til tværprofessionelt personale i kommuner og regioner. Hos os får du en varieret arbejdsdag, og du bliver en del af en afdeling med gode muligheder for sparring og udvikling. Vi er optagede af at bidrage til, at medarbejdere i sundhedsvæsenet løbende udvikler deres kompetencer gennem praksisnær, fleksibel og specialiseret uddannelse for at sikre fremtidens forebyggelse, behandling og rehabilitering.

Om jobbet
Dine opgaver vil relatere sig til undervisning på akademi- og diplomuddannelser inden for sundhedsområdet med særligt fokus på simulation, bl.a. inden for akutområdet, psykiatri og pædiatri. Der vil også være konsulent- og projektopgaver, hvor du arbejder sammen med ledere og medarbejdere i praksis om skræddersyede uddannelsesforløb. Stillingens nøjagtige indhold og opgavesammensætning ift. vægtningen af konsulentopgaver og uddannelse vil blive tilpasset din erfaring og kompetencer.

Arbejdsopgaverne vil inkludere:

  • Praksisnær og simulationsbaseret undervisning på akademiuddannelsen i sundhedspraksis og den sundhedsfaglige diplomuddannelse
  • Designe, planlægge og gennemføre undervisning, herunder online undervisning og undervisning i blended learning-formater
  • Kvalitetssikre uddannelse, herunder følge op på deltagerevalueringer og sikre sammenhæng og relevans i undervisningen
  • Udvikle og gennemføre skræddersyede kompetenceudviklingsforløb på baggrund af henvendelser fra praksis
  • Bidrage til forretningsudvikling på sundhedsområdet gennem salg af kompetenceudvikling og uddannelse til nye kunder og samarbejdspartnere.

Stillingen er forankret i afdelingen Sundhed, der er en del af Videreuddannelsens område for Sundhed, Social og Beskæftigelse, hvor vi er i alt 45 ansatte. Du vil referere til videreuddannelseslederen for Sundhed.

Om dig
Du har solid praksiserfaring fra og viden om sundhedsområdet, gerne fra akutområdet og/eller det præhospitale område. Du har en akademisk uddannelse, evt. som overbygning på en professionsuddannelse.

Du forstår at skabe gode læringsprocesser for voksne, der styrker såvel de teoretiske og praktiske kompetencer. Det er en forudsætning, at du er fortrolig med simulation som pædagogisk metode. Du kan se dig selv i underviser- og facilitatorrollen, hvor dit engagement og faglighed bidrager til stort læringsudbytte.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • trives i en hverdag med varierende arbejdsopgaver og stort ansvar for egne indsatser og resultater
  • trives med kundedialog og kontakt med samarbejdspartnere som del af at skabe ny forretning og vækst i videreuddannelse på sundhedsområdet
  • har mod på at gå nye veje og præge udviklingen af det område, du arbejder med
  • ser værdien i at arbejde i teams og bidrager aktivt til videndeling.

Vi kan tilbyde:

  • En arbejdsplads, hvor du i høj grad selv tilrettelægger dine arbejdsopgaver og med stor selvstændighed og variation i opgaveløsningen
  • Et arbejde, hvor du kan være med til at forme udviklingen af et fagligt miljø i Videreuddannelsen omkring simulationsbaseret undervisning
  • En afdeling med dygtige og ambitiøse kollegaer, en uhøjtidelig omgangsform og gode muligheder for faglig sparring og udvikling
  • Mulighed for et lektorkvalificeringsforløb, hvis du ikke allerede har det.

Om os
I afdelingen Sundhed i Videreuddannelsen brænder vi for at skabe uddannelser af høj kvalitet, relevans og praksisnærhed. Du bliver en del af en afdeling på 20 engagerede kollegaer fordelt på tre teams. I det daglige vil du indgå i team Sundhed og Life science bestående af 8 kollegaer, som primært udvikler uddannelse og kompetenceudvikling til det regionale sundhedsvæsen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen med start den 1. december 2023 eller snarest derefter.

Afhængig af dine kompetencer og interesseområder vil du kunne indplaceres som adjunkt/lektor i henhold til professionshøjskolernes stillingsstruktur eller som uddannelseskonsulent. Din ansættelsesform aftales nærmere i forbindelse med rekrutteringsforløbet.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i vores ambitiøse lektorkvalificeringsforløb. Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse ved en professionshøjskole, jf. Bekendtgørelse nr. 1227 af 23. oktober 2018 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner.

Ansættes du som uddannelseskonsulent er det efter overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. For den rette kandidat vil der være mulighed for ansættelse som specialkonsulent eller chefkonsulent.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte videreuddannelsesleder Sille Frydendal på tlf.: +4561394840.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 28-09-2023.

Vi forventer at afholde samtaler den 5. oktober og den 12. oktober.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København N

Lignende jobs

  • Lærer i Dragør

    Brænder du for at blive en del af en udviklingsorienteret skole, som har fokus på anerkendelse i relationerne, stærk faglighed og elevernes trivsel.På Nordstrandskolen ønsker vi gennem tæt team..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Motiveres du af at arbejde på en almenskole, hvor teamsamarbejdet i både fagteam og årgangsteam er bærende for den fortsatte pædagogiske udvikling, og kan du se dig ind i en skolepolitik og en folk..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Hvis du kan se dig ind i en skolepolitik og en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten til læring og fællesskaber seriøst – skal du søge en af de 2 ledige fuldtids..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession som laborant? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine form..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
22. maj 2024 9
21. maj 2024 8
20. maj 2024 9
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 10
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 10
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 10
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 9
3. maj 2024 8
2. maj 2024 7
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 4
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 2
22. april 2024 2