Daglig pædagogisk leder til Børnehuset Marslev i Kerteminde Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Marslev

Børnehuset Marslev er en daginstitution, der fik nye rammer i 2019, hvor Børnehuset blev bygget sammen med Marslev skole. Børnehuset Marslev er en daginstitution med 3 stuer og 1 vuggestue. Huset har fra august måned ca. 50 børn i børnehaven og 19 børn i vuggestuen. Herudover er områdets 5 dagplejere også tilknyttet børnehuset. Børnehuset Marslev er en integreret del af landsbyordningen Marslev Skole og Børnehus og er beliggende i Marslev by i et nyetableret boligområde med mange nybyggede parceller tæt på attraktiv natur.

Generelt er vi optaget af at sikre en rød tråd i den pædagogiske tilgang til alle børn i vores børnehus – lige fra man starter i vuggestue/dagplejen i overgangen til børnehaven og senere i forbindelse med overgangen til skolen. Grundtanken i vores struktur er at have fokus på børnenes udvikling, styrke relationerne, sikre god trivsel og give mulighed for leg og læring. I hverdagen er der et tæt samarbejde med skolen og SFO om bl.a. fælles morgenåbning. Endvidere er der et tæt samarbejde omkring overgangen fra børnehave til skole. Det betyder bl.a., at pædagogerne fra SFO og børnehaveklasseleder har et tæt samarbejde med pædagogerne i børnehaven om skolestarten. Samarbejdet giver et solidt kendskab til alle skolestartere, så de kan få den bedste understøttelse i forbindelse med opstart i skolen.

Børnehus og skole har fælles bestyrelse, som er sammensat af dels forældre-, medarbejder- og ledelsesrepræsentanter fra skolen.

Om jobbet
Som daglig pædagogisk leder i Marslev Børnehus er dit primære fokus på ledelse af det pædagogiske arbejde og den generelle understøttelse af personalet i denne sammenhæng. Du samarbejder med forældre og tværfaglige samarbejdspartnere, og du sparrer med dine lederkolleger i hverdagen. Din opgave er at skabe de bedste forudsætninger for det pædagogiske arbejde med børnene gennem klare mål og rammer, organisering af arbejdet, involverende processer og faglig sparring med medarbejderne – samtidig med, at du samarbejder om at udvikle Kerteminde Kommunes vision for Børn, Familie og Dagtilbudsafdelingen "Mod Fælles Mål – sammen tager vi skridtene".

Som daglig pædagogisk leder af Børnehuset Marslev vil du arbejde tæt sammen med skole- og distriktsleder for dagtilbud i Marslev og Nymarken, og du vil endvidere være en del af et ledelsesteam på 5 bestående af den daglige pædagogiske leder for børnehuset Marslev, den daglige pædagogiske leder for børnehuset Nymarken, afdelingsleder for skoledelen på Marslev, viceskoleleder på Nymarken og skole- og distriktsleder for dagtilbud for Marslev og Nymarken. I det daglige vil du skulle varetage det personalemæssige og pædagogiske ledelsesansvar med afledte administrative opgaver. Vi ønsker en daglig pædagogisk leder, der leder tæt på den pædagogiske praksis og forstår, at et godt arbejdsmiljø er afgørende i forhold til at kunne lykkes med kerneopgaven.

Om dig
  • Du holder af børn og er drevet af, at de trives og udvikles på bedste vis.
  • Du er optaget af pædagogisk understøttende ledelse, så den gør en forskel i forhold til kerneopgaven.
  • Du er empatisk og lyttende samtidig med, at du er udviklingsorienteret og positivt udfordrende.
  • Du har gode kommunikative evner og møder børn og voksne ud fra en anerkendende tilgang.
  • Du trives i et tæt samarbejde med medarbejdere og ledelsesteam.
  • Det er en fordel med ledelsesmæssig erfaring indenfor dagtilbudsområdet, og at du har en pædagog uddannelse, men vi ønsker først og fremmest en leder, der ønsker at lede og vil være en del af Marslev Børnehus og samarbejdet i landsbyordningen.


Vi kan tilbyde
  • En institution i rivende udvikling og med en høj faglighed, der pt. arbejder med afsæt i den neuro affektive tilgang.
  • En personalegruppe med stærke faglige kompetencer, som vil hinanden.
  • Et godt psykisk arbejdsmiljø.
  • En masse skønne dejlige børn.
  • Engagerede og ressourcestærke forældre.
  • En flot og forholdsvis nybygget institution beliggende i et område med vækst i børnetal.
  • Skøn natur og gode udendørsmuligheder.


Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster på området. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Forventet tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest 1. oktober 2022.

Ansøgning
Kerteminde Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du skal derfor sende din ansøgning med CV og relevante bilag online via knappen under stillingsopslaget. Ansøgningen skal være kommunen i hænde søndag den 7. august 2022.
Første samtalerunde afholdes den onsdag den 10. august 2022.

Yderligere spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Skole- og Distriktsleder af Dagtilbud i Marslev og Nymarken Flemming Mahler Pedersen på mobil 51 51 62 73.

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle
uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Marslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Marslev
  • Søndag den 07. august 2022

Lignende jobs

  • Lærer på Fyn

    Lærer til at undervise i matematik i de ældste klasser og fungere som dobbeltlærer på alle klassetrin søges.På Hindsholmskolen vil vi give alle børn lyst til at lære og være og udvikle sig. Har..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info
  • Lærer på Fyn

    Vores dygtige børnehaveklasseleder går på efterløn og vi leder derfor efter en ny engageret børnehaveklasseleder, der er vild med børn og favner forskellighedenPå Hindsholmskolen vil vi give al..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info
  • Lærer på Fyn

    Er du vores nye lærer på Kerteminde Byskole.Kerteminde Byskole har en ledig lærerstilling til besættelse i vores børnemiljø i det nye skoleår. Vi forventer en dygtig, engageret og kreativ lærer..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info
  • Lærer på Fyn

    Vi søger en udviklingsorienteret lærer, der brænder for matematik og naturfag og kan undervise i et eller flere af følgende fag: idræt, historie, og som evt. kunne se sig selv om kollega i skolens .
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Marslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Marslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0