Lærer med dansk og engelsk som linjefag søges til Skolen Fri hurtigst muligt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nibe

Lærer med dansk og engelsk som linjefag søges til Skolen Fri hurtigst muligt

Skolen Fri søger en sød og faglig lærer med start snarest muligt hos vores livestream skole

Om Skolen Fri

Skolen Fri er en online livestreamet skole, hvor børnene ikke skal transporteres/transportere sig og sidde i et bestemt lokale på en bestemt adresse, men undervises online via livestream. Lærerne er i kontakt med børnene over webkamera og en online platform. Skolen henvender sig især til hjemmeunderviste børn, børn i udlandet, børn som ikke trives i folkeskolen, introverte børn, børn med angst, skoleproblemer, sygeundervisning, skolevægring osv. Vi ønsker at give disse børn chancen for et positivt skolefællesskab og en chance i livet for at få de bedste læringsmuligheder, så de kan udvikle deres personlige, sociale og især faglige kompetencer. Skolen tilbyder et fast skema med få, korte lektioner (á 30 minutter) og oplæg til at arbejde videre med det faglige efterfølgende bl.a. indenfor egne interesser. Der er højest 15 børn i hver klasse, men oftest færre. Kort sagt har vi en form for undervisning hvor børnene oplever tryghed og faglig udvikling.

Stillingen

Du vil blive ansat som timelærer, derfor er det en deltidsstilling, hvor du alt efter kvalifikationer, muligheder og skolens behov vil få tildelt hold og antal lektioner. Vi søger i denne omgang en lærer med linjefag i engelsk og dansk (og gerne historie).

Om dig

Vi søger dig, hvis du er et positivt menneske med humor og altid med smil på læben. Desuden vil det være dejligt hvis du kan dække så mange fag som muligt. Erfaring med livestreamet undervisning vil også være en fordel. Du skal være uddannet folkeskolelærer. Desuden er det et krav, at du har en god internetforbindelse. Du skal vedhæfte eventuelle udtalelser, uddannelsesbevis, kursusbeviser m.m.

Vi tilbyder

Lønnen tager udgangspunkt i timelønnen for en uddannet lærer på friskoler. Du skal desuden hverken bruge tid eller penge på transport til arbejde, da det kan udføres hjemmefra.

Antal timer og fag vil blive aftalt ud fra kvalifikationer og hvordan det bedst muligt kan sammensættes, men forvent omkring 15 ugentlige timer.

Danmarks bedste forberedelsesforhold; forbered hjemme og du får 1:1 forberedelse, altså 30 minutters forberedelse til 30 minutters undervisning.

Du har ingen risiko for at blive udsat for vold, som ellers er den hyppigste årsag til at lærere kommer til skade på skolen og vi har stor frihed i arbejdet.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Fleksjobbere er meget velkomne til at søge.

Ansøgningsfrist er: senest fredag d. 5. november men jo hurtigere jo bedre !!!

For yderligere oplysninger kan du besøge vores hjemmeside:

www.skolenfri.dk

eller kontakte skoleleder Klaus Frederiksen på telefon: 30526393 / mail: [email protected]

Vi ser meget frem til at høre fra dig, og du kan sende din ansøgning til:

[email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nibe.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Nibe
  • Fredag den 05. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Nibe

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Nibe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1