Gymnasielærer til musik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Nyborg Gymnasium søger dedikeret musiklærer med hang til koncerter og musikglade elever

Nyborg Gymnasium søger en musikalsk ildsjæl, som brænder for undervisningen i musik og kan profilere faget fra næste skoleår. Samtidig skal det være en lærer, der har indgroet trang til at lave koncerter, deltage i skolens teaterkoncert og musicals, og som ser det, som en naturlig opgave at være tovholder for After School-aktiviteter med musik for vores musikbegejstrede elever på tværs af skolens syv uddannelser - vi søger en musiklærer, som bare ikke kan lade være. Vi har nemlig en stor talentmasse af musikalske elever, som ikke nødvendigvis har faget musik, men som brillierer ved elevinitierede musikcaféer og musikalske happenings hen over året. De elever skal have en hånd i ryggen, så vi fortsat skaber en skolekultur med musikken som centralt omdrejningspunkt. Vi søger en lærer, som har musik og et andet fag i gymnasiets fagrække. Ansøgere med oldtidskundskab, filosofi, religion, historie, mediefag og idræt vil dog ikke komme i betragtning.

Vi har før sommerferien lanceret et menneskesyn, som er formuleret i samarbejde mellem elever og ansatte. Menneskesynet rummer skolens grundlæggende værdier og sjæl, og skal fungere som strategi og pejlemærke for alt hvad vi gør - og for alt hvad der foregår på skolen. Du kan læse mere her: Nyborg Gymnasiums menneskesyn. Som lærer skal du være med til at få menneskesynet ud at leve og gå forrest som rollemodel ift. at skabe psykologisk tryghed og en åben og tillidsfuld skolekultur. Det er ikke nok at snakke om tingene – de skal leves.

Vi forventer, at du:

  • Brænder for dine fag, for uddannelse og for eleverne
  • Er en stærk og relationskompetent formidler med et tydeligt pædagogisk fokus
  • Er optaget af samarbejde og videndeling
  • Er engageret og har lyst til at præge en levende skole
  • Er ambitiøs, nysgerrig og modig
  • Har lyst til pædagogisk udvikling og ekstern brobygning
  • Har en bred interesse for uddannelse

Om os
Nyborg Gymnasium er en hybridskole med syv forskellige uddannelser: HHX, EUD, EUX, STX, IB, HF og 10. klasse – i alt omkring 1300 elever og 160 ansatte. Desuden har vi en kostskole med 193 beboere og med elever fra omkring 40 forskellige nationer. Der er unge fra Nyborg, fra hele Danmark og fra hele verden på skolen, og den mangfoldighed skaber en helt unik ungdoms- og skolekultur med fokus på gensidig respekt og tolerance, som vi er stolte af og værner om. Der er uendeligt højt til loftet på Nyborg Gymnasium!

Vi tilbyder en spændende, levende og attraktiv arbejdsplads med et tydeligt internationalt fokus, og vi har et brændende ønske om at give de unge så mange uddannelsesmuligheder som muligt og støtte dem hele vejen til målet. For vi tror på, at alle kan tage den uddannelse, de drømmer om, med den rette hjælp, omsorg og støtte. Vi har fokus på klar klasseledelse og på at skabe en skole, der fokuserer på den faglige fordybelse, socialt nærvær og en stærk skolekultur på tværs af alle husets uddannelser.

Fælles for alle ansatte på tværs af uddannelser og afdelinger er, at vi brænder for elevernes udvikling, for hinanden og for at skabe den bedst mulige skole og arbejdsplads. Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.nyborg-gym.dk.

Ansøgning
Din ansøgning skal bestå af en kort filmoptagelse, hvor du præsenterer dig selv, motiverer din ansøgning og giver et billede af, hvordan du er som underviser. Du uploader din filmoptagelse ved ansøgning. Herudover bedes du vedhæfte en kortfattet skriftlig ansøgning, dit CV, relevante eksamensbeviser, eventuelle anbefalinger og anden dokumentation, du finder væsentlig for ansøgningen. Du bedes i ansøgningen angive, om du kan undervise på engelsk.

Send din ansøgning til 
Hvis du er interesseret i at undervise på Nyborg Gymnasium, så søg stillingen ved at klikke på "søg stillingen" nederst på siden og sørg for, at ansøgningen er os i hænde senest onsdag d. 3. maj 2023 kl. 8.30.

Vil du vide mere? 
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.nyborg-gym.dk. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rektor Henrik Vestergaard Stokholm på telefon: 29737472 eller på mail: [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Nyborg
  • Lørdag den 13. maj 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Odense

    Har du en faglig baggrund som f.eks. industritekniker og brænder du for at formidle din viden? Ønsker du en hverdag, hvor omdrejningspunktet er undervisning af kommende, dygtige industriteknike..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Svendborg

    Vestre Skole søger en deltidslærer til vores kommende 1.årgangVestre Skole søger en linjefagslærer med matematik, mm. til vores 1.årgang pr. 1. august 2024 Vestre Skole er en to-tresporet skol..
    • Lærer
    • Svendborg
    Få mere info
  • Lærer i Svendborg

    Vestre Skole søger en lærer til indskolingen på 2.årgang, stillingen er en projektstilling som løber et år af gangen.Vestre Skole søger vi en linjefagslærer gerne med dansk og matematik samt viden .
    • Lærer
    • Svendborg
    Få mere info
  • Lærer på Fyn

    De faglige kvalifikationerNyborg Kulturskole søger en lærer, som skal undervise primært i rytmisk trommesæt, og også slagtøj og sammenspil. Herudover er det vigtigt, at ansøger vil være med til a..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
20. april 2024 1