TEORIUNDERVISER TIL SKUESPILUDDANNELSEN I ODENSE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vil du være med til at uddanne fremtidens Skuespillere?

Den Danske Scenekunstskole søger en underviser til videns- og teorifag til den kunstneriske bacheloruddannelse i skuespil i Odense.

Vi leder efter en kollega med formidlingserfaring og stort fagligt overblik, der kan undervise bredt og engageret i teaterhistorie, dramaturgi og samfundsteoretiske perspektiver.

Du får også en vejledende rolle i forbindelse med de studerendes egne selvstændige projekter gennem alle tre år på skuespiluddannelsen, og du skal være med til at sikre, at de arbejder ud fra et solidt videngrundlag og har metodisk klarhed i deres selvstændige kunstneriske praksis.

Det er afgørende, at du interesserer dig for uddannelse, har stærke kunst-pædagogiske kompetencer og brænder for at undervise og vejlede de studerende på skuespiluddannelsen. Det er ligeledes vigtigt, at du har et friskt og aktuelt blik på teaterscenen og udviklingen inden for scenekunsten i Danmark og internationalt.

Du kommer til at skulle undervise inden for følgende områder:

  • teaterhistorie - og teori
  • dramaturgi og dramametodisk overblik
  • aktuelle samfundsteoretiske emner
  • individuelle projekter. Første- og andetårsprojekter samt kunstneriske bachelorprojekter

Ud over undervisningen vil der være opgaver af administrativ karakter, planlægning, lærermøder, udarbejdelse af program til teaterture, semestersamtaler med studerende mv.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i Odense og bliver en del af et læringsmiljø, hvor underviserne fra hver deres faglige ståsted bidrager til den enkelte studerendes udvikling og læring.

Den Danske Scenekunstskole har fokus på det gode arbejdsmiljø. Vi forventer, at du har lyst til at bidrage til det kollegiale fællesskab, og at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og kan begå dig i et kunstnerisk læringsmiljø, hvor der er fokus på tværgående samarbejde mellem forskellige fagligheder.

Stillingstitel

Studielektor viden og kontekst

Kvalifikationer

Du bliver ansat som studielektor. Du kan læse mere om denne stillingskategori i beskrivelsen af stillingsstruktur for kunstnerisk/videnskabeligt personale ved Den Danske Scenekunstskole.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har solid faglig viden på områderne teaterhistorie, dramaturgi og gerne også performance-studier, æstetik og kulturteori.
  • har erfaring med at undervise – evt. fra videregående kunstneriske uddannelse eller universitet.
  • har stærke formidlingsevner.
  • har erfaring med dramaturgisk rådgivning og vejledning af studerende.
  • har erfaring med praksisbaseret undervisning og kunstfaglig pædagogik.
  • kan indgå i faglig dialog med andre undervisere og fagfolk både inden for eget fagområde og beslægtede fagområder.

  • er god til at planlægge undervisningsforløb med blik for de studerendes udvikling


Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er normeret til 30 % af en fuldtidsstilling (svarende til gennemsnitligt 11,1 timer pr. uge).

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle kvalifikationstillæg.

Tiltrædelse er 1. august 2024 (eller efter aftale).

Stillingen er tidsbegrænset til 3 år med mulighed for forlængelse uden opslag i op til 3 år.

Personaleansvarlig er uddannelsesansvarlig for skuespil, Odense, Jacob Moth-Poulsen.

Du får fast arbejdssted på Scenekunstskolens campus i Odense, men forventes også løbende at kunne være til stede på Scenekunstskolens øvrige adresser i København, Fredericia, Holstebro og Aarhus.

Ansøgning

Søg stillingen ved at klikke ”Søg stillingen” herunder og upload din ansøgning og relevante bilag senest den 15. marts kl. 12. Ansøgninger, der modtages efter dette tidspunkt, vil ikke komme i betragtning.

Ansøgningen skal indeholde:

  • en motiveret ansøgning
  • CV med relevant erfaring i forhold til stillingen
  • relevante eksamensbeviser og/eller faglige bedømmelser.
  • undervisningsportfolio med kort redegørelse for dine pædagogiske erfaringer (maks. 3 sider à 2.400 anslag inkl. mellemrum).

Nærmere oplysninger om ansøgningsprocessen og stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig skuespil Odense Jacob Moth-Poulsen; [email protected].

DDSKS ser forskellighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansættelsesprocedure

Alle ansøgninger vil blive gennemgået af et bedømmelsesudvalg. Bedømmelsesudvalget foretager en uvildig bedømmelse af, om ansøgerens kvalifikationer lever op til kravene for ansættelse som studielektor. Bedømmelsesudvalget anbefaler ikke bestemte kandidater til stillingen. Alle ansøgere får direkte besked om udfaldet af denne proces.

Blandt de kvalificerede ansøgere indkaldes til samtaler i uge 16-17, 2024.

Til en evt. anden samtale vil du blive bedt om at lave en lille arbejdsdemonstration, hvor du underviser et par studerende med udgangspunkt i din pædagogiske metode.

Den Danske Scenekunstskole

Den Danske Scenekunstskole er enkunstneriskuddannelsesinstitution under Kulturministeriet. Skolen erhjemsted for et moderne, kunstnerisk læringsmiljø, der inspirerer til nye tænkemåder, kunstneriske udtryk og socialt engagement.

Medvideregåendeuddannelser på bachelor-, kandidat- og diplomniveau fordelt på campusseri Aarhus, Fredericia, Odense, Holstebro og Københavnuddanner skolentoneangivende scenekunstnere med en solidt funderetpraktisk og teoretiskfaglighed og enkritisk bevidsthed om kunstens rolle i samfundet.

Gennem forskning og udvikling af nye værker, viden og metoder inden for et bredt spektrum af scenekunstneriske discipliner er skolens undervisere og studerende med til at udvikle scenekunstens fagområder og sætte aftryk på kunst- og kulturlivet nationalt og internationalt.

Læs mere på ddsks.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Odense C
  • Fredag den 15. marts 2024

Lignende jobs

  • Lærer i Odense

    Efter sommerferien byder vi velkommen til flere elever end forventet på frisøruddannelsen på [xxxxx] Derfor søger vi timelærere. Måske er det dig, der har lyst til at få muligh..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    MGK Fyn og Odense Musikskole søger en engageret og fagligt velfunderet lærer til en fast stilling med en ansættelsesgrad på 7,4/37. Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2024.Om MGKMGK er et 3-år..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Odense Musikskole søger en engageret og fagligt velfunderet lærer, der kan undervise i trommer en dag om ugen på både begynder- og øvet niveauOm jobbetUndervisningen foregår om torsdagen i lokale..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Da en af vores dygtige børnehaveklasseledere har valgt at gå på pension fra 1. august 2024, søger vi en børnehaveklasseleder, som vil være en del af vores dygtige team på 0. årgang med vores andre .
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 3
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
20. april 2024 1