Tandfaglig timelærer til tandklinikassistentuddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Har du lyst til at dele din tandfaglige viden med kommende tandklinikassistenter?

Er du samtidig udadvendt og kan lide at arbejde med unge og voksne elever?

Så har du her muligheden for at få erfaring som timelærer.

Du har en tandfaglig baggrund som f.eks. tandklinikassistent eller måske relevant uddannelse på videregående niveau.

Du kan se dig selv undervise inden for flere af de grundlæggende kompetencer på grundforløbet så som odontologisk assistance, morfologi, radiologisk assistance, hygiejne mm. og/eller i fag på hovedforløbet så som profylakse, protetik, radiologi, laboratoriearbejde, odontologisk patologi og ortodonti mm.

Under alle omstændigheder lægger vi stor vægt på at planlægge undervisningen, så dine tandfaglige kompetencer kommer i spil på bedst mulig vis.

Ud over dine faglige styrker er det vigtigt, at du er åben og udadvendt og parat til at udvikle undervisningen i samarbejde med erfarne kolleger på uddannelsen.

Det er en fordel, hvis du har pædagogisk uddannelse, men det er ikke en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen.

Om ansættelsen

Timelærerstillingen er på deltid og kan planlægges fleksibelt. Arbejdssted er i Odense. Løn og ansættelse i henhold til Børne- og Undervisningsministeriets cirkulære om løn- og ansættelsesvilkår for timelærere ved erhvervsskoler. Tiltrædelse snarest.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via sde.dk/ledigestillinger så vi har den senest onsdag den 4. oktober 2023. Vi gennemfører ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Lyst til at vide mere?

Du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Marie Kristensen på telefon 2077 8340 for en snak om stillingen og dine muligheder på skolen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Odense M
  • Onsdag den 04. oktober 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Odense

    Efter sommerferien byder vi velkommen til flere elever end forventet på frisøruddannelsen på [xxxxx] Derfor søger vi timelærere. Måske er det dig, der har lyst til at få muligh..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    MGK Fyn og Odense Musikskole søger en engageret og fagligt velfunderet lærer til en fast stilling med en ansættelsesgrad på 7,4/37. Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2024.Om MGKMGK er et 3-år..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Odense Musikskole søger en engageret og fagligt velfunderet lærer, der kan undervise i trommer en dag om ugen på både begynder- og øvet niveauOm jobbetUndervisningen foregår om torsdagen i lokale..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Da en af vores dygtige børnehaveklasseledere har valgt at gå på pension fra 1. august 2024, søger vi en børnehaveklasseleder, som vil være en del af vores dygtige team på 0. årgang med vores andre .
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1