Afdelingsleder og lektor til Retskemisk afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Retskemisk afdeling ved Retsmedicinsk institut, Syddansk Universitet, opslår en fuldtids AC-TAP-stilling som afdelingsleder (80% tid) og lektor (20% tid), der kan lede og forestå både daglig drift samt fremme forskning og udvikling. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Retskemisk afdeling

Afdelingens primære funktion er at yde service til vores rekvirenter (politi og anklagemyndighed), hvor Justitsministeriet er øverste instans. Vi analyserer beslaglagt narko, biologiske prøver fra obduktioner og personundersøgelser, samt blodprøver fra færdselssager med mistanke om indtag af trafikfarlig medicin eller misbrugsstoffer. Vi deltager i præstationsprøvninger og i projekter i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og rigspolitiet. Vi er akkrediteret efter ISO 17025.

Retskemisk afdeling bidrager til undervisningen af lægestuderende ved Syddansk Universitet i Odense og Esbjerg. Afdelingen forsker i retskemiske emner og deltager i landsdækkende samarbejder og projekter. Vi deltager i projekterne ”Nye Psykoaktive Stoffer” og ”Narkotika på gadeplan” som er en landsdækkende kortlægning af forekomsten af narkotikabeslag i Danmark og overvågning af stofmarkedet. Endvidere forsker afdelingen i prævalensen af trafikfarlige lægemidler og misbrugsstoffer i billister og stiller analysekompetencer til rådigehed for anden forskning i lægemidler og euforiserende stoffer. Metodeudvikling og -optimering er også en væsentlig del af afdelingens videnskabelige arbejde.

Du vil komme til at være leder for en afdeling bestående af 8 laboranter og 5 kemikere, og afdelingen er en del af Retsmedicinsk Institut ved Syddansk Universitet

Vi tilbyder arbejde i en dynamisk afdeling, som anvender nyeste teknologi indenfor flere områder og vi er en arbejdsplads i stor udvikling med mulighed for at få spændende og udfordrende arbejdsopgaver og gode kollegaer indenfor et attraktivt fagområde.

Dine opgaver i stillingen som afdelingsleder og lektor

Du vil primært være ansvarlig for afdelingens daglige drift, herunder overholdelse af svartidskrav og deadlines, dens personale, økonomi og budgetlægning, samt planlægning og prioritering af forsknings- og udviklingsprojekter. Hertil kommer kontakt til myndigheder og rekvirenter, hvor du blandet andet vil komme til at indgå i lokale og nationale kontaktfora og samarbejdsudvalg.

Afdelingen ønsker også at udvikle en stærkere forskningsprofil, og som leder vil du have en central rolle i dette arbejde. Det drejer sig om forskning på lektorniveau indenfor det retskemiske område, med forpligtelse til publicering/videnskabelig formidling, gerne i samarbejde med instituttets retslægelige afdeling, samt andre universitetsinstitutter og hospitalsafdelinger.

Forskningen kan således komme til at omfatte hele det retskemiske fagområde fra udvikling af analyseteknik til formidling af resultater af samfundsmæssig relevans i en bredere kontekst.

Der vil være en andel af forskningsbaseret undervisning (med tilhørende eksamensforpligtelser). Stillingen kan foruden forskning og forskningsbaseret undervisning omfatte vejledning og supervision samt fagligt bedømmelsesarbejde.

Dine kompetencer

Vi forventer at du

  • Har erfaring med ledelse og arbejde i et akkrediteret analyselaboratorium og ser ledelse som en af dine vigtigste opgaver og som et værktøj til at udvikle og forbedre teamet.
  • Har erfaring med at udvikle og lede en gruppe med forskellige kompetencer.
  • Har vilje til at opbygge og følge strategier for teamet og for afdelingens fremtid, herunder koordinere og udføre uafhængigt forskningsarbejde, eventuelt kombineret med erfaring med søgning af fondsmidler
  • Har gode samarbejdsevner på alle niveauer og Ikke er konfliktsky.
  • Har en forståelse for analytisk kemi, apparatteknik og gerne også toksikologi.
  • Har gode IT-kompetencer og gerne erfaring med elektroniske laboratoriesystemer (LIMS)
  • Har en ph.d.-grad og har udført forskning på adjunktniveau indenfor det kemiske fagområde.

Din baggrund

Vi forventer du har en egnet ledelsesuddannelse og erfaring indenfor ledelse samt erfaring med forskning og udvikling. Optimalt har du også en relevant uddannelse i kemi, farmaci, biokemi eller lignende.

Kontaktperson

Statsobducent, professor, dr.med. Peter Mygind Leth, e-mail [email protected]

Ansættelsesvilkår

Ansættelse i lektoratet finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Ansøgning

Ansøgningen skal indeholde (som pdf.-filer):

  • Motiveret ansøgning
  • curriculum vitae
  • kopi af eksamensbeviser inklusive dokumentation for erhvervelse af ph.d.-graden eller tilsvarende
  • en komplet og nummereret publikationsliste
  • de op til 8 videnskabelige, peer-reviewed publikationer, ansøgeren ønsker inddraget i bedømmelsen af sine videnskabelige kvalifikationer. Bemærk venligst, at der skal vedhæftes én pdf.- eller docx.-fil for hver enkelt publikation
  • forskningsplan
  • undervisningsportefølje
  • en detaljeret redegørelse for kvalifikationer, relevante for afdelingslederstillingen ved Retskemisk afdeling.

Bedømmelse af ansøgninger vil for lektordelens vedkommende ske i henhold til gældende ansættelsesbekendtgørelse for universiteter. Ansøgninger vil blive bedømt af et sagkyndigt bedømmelsesudvalg, og ansøgere vil få deres egen bedømmelse tilsendt.

Ansøgninger skal sendes elektronisk via linket "Apply now" nederst på denne side.

Forskningsledelsen ved Retsmedicinsk Institut vil få mulighed for at shortliste ansøgere. Ansøgere, som ikke shortlistes, vil ikke modtage en bedømmelse af den indsendte ansøgning.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Odense M
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Lærer (studiejob) i Odense

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Er du en dygtig, erfaren mekaniker og kan du begejstre andre for dit fag? Så er jobbet som faglærer på [xxxxx] sikkert interessant for dig!Autovidencenter Vejle på Syddansk..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    En af vores dygtige lærere har ønsket at videreuddanne sig og har derfor søgt orlov. Derfor søger vi en erstatning for læreren pr. 1. september 2024. Stillingen er på fuld tid, men er tidsbegrænset..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1